Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα με πήρε ο Σπανός και θα επωμιστούν αυτοί το κόστος, με μόνη υποχρέωση από την μεριά μου τα εργατικά (€160).

:inlove:

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα με πήρε ο Σπανός και θα επωμιστούν αυτοί το κόστος, με μόνη υποχρέωση από την μεριά μου τα εργατικά (€160).

Τι είχε τελικά;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!

Το goodwill που σου έλεγα.

Πάνω που θα σου έλεγα να το κάναμε ανταλλαγή με το δικό μου που δουλεύει :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#52869 Αυτοί οι βενζινοκινητήρες της bmw είναι :thumbsdown:
Ο φίλος από τη δουλειά με το 135 οδηγεί σε safe mode τους τελευταίους 2μήνες... λόγω turbos...

Και στο δικό μου περιμένω να σκάσει κάποια στιγμή...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#52903 Nαι ειναι ψιλοτραγικοι .. :
Οι νεας γενιας πάντως φαινεται να τα εχουν λύσει τα περισσοτερα θέματα.
Εμεις με τους παλιους να δουμε τι θα κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:

Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Η ΙΚΕεια ειρωνία δεν αναιρεί το γεγονός ότι ένας τρικύλινδρος είναι χειρότερος από άποψη NVH και χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Την οποία δεν αμφιβάλλω ότι θα κάνει η BMW. Εδώ έκαναν τον Ι2 των F800 να ακούγεται σαν boxer.

Μιλώντας για μοτοσακά, μια χαρά ακούγεται ο Ι3 στα δικά μου αυτιά:
https://www.youtube.com/watch?v=V_VhUYakVqk
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
drdino έγραψε:

Τι είχε τελικά;

Πολλαπλασιαστές σίγουρα και κάτι άλλα που δεν μπορούσε να θυμηθεί ο father (εγώ ήμουν στην δουλειά). Αύριο θα τους το πάω το πρωί, και το απόγευμα θα το έχω λογικά.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#52989 Και ο εν σειρά εξακύλινδρος είναι ακόμα καλύτερος θεωρητικά από ένα δικύλινδρο, παρ'όλα αυτά ένα Steyr 680 έχει ελαφρώς περισσότερο NVH από ένα 2κύλινδρο Fiat 500.

^αυτό ήτΩ το point
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
drdino έγραψε:

Τι είχε τελικά;

Πολλαπλασιαστές σίγουρα και κάτι άλλα που δεν μπορούσε να θυμηθεί ο father (εγώ ήμουν στην δουλειά). Αύριο θα τους το πάω το πρωί, και το απόγευμα θα το έχω λογικά.

Αν είναι μόνον πολλαπλασιαστές , δεν είναι και καμιά φοβερή τιμή να το ξέρεις. Και επιπλέον, σε εμάς τους πιο άτυχους τετρακύλινδρους και άμεσου ψεκασμού, πριν 1 χρόνο μας τους είχαν αλλάξει εντελώς δωρεάν.
Αν η αλλαγή έχει και μπεκ μέσα, τότε είναι όντως μια χαρά τα λεφτά που σου λένε.
Η αλλαγή πολλαπλασιαστών είναι αστεία εύκολη και τα εργατικά δεν θα ήταν τόσα. Μάλλον έχουν βάλει στα "εργατικά" το κόστος των πολλαπλασιαστών.

Δες τι γράφει το τιμολόγιο και πες μας. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#53044 Νομίζω η ανάκληση περιλαμβάνει πακέτο μπεκ και πολλαπλασιαστες.

Οπότε στο πέρασαν και σου χρέωσαν εργασία μόνο.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#53061 O νέος τρικύλινδρος :

This engine represents a new family for BMW that also will be produced in four- and six-cylinder form, all with the same half-liter per cylinder. There will also be closely related diesels in the three configurations—the 1.5-liter triple, a 2.0-liter four, and a 3.0-liter inline-six.

The B38 is about 20 pounds lighter than the current four-cylinder N20 and a few inches shorter. More important, it is expected to deliver up to 15 percent better fuel efficiency, thanks to its reduced friction, more-efficient combustion, and more highly loaded operation.

Including the shared half-liter cylinders, the gasoline members of this family are expected to share up to 60 percent of their parts, although that commonality drops considerably with the diesel version. However, both types of engines will be manufactured on the same production lines, allowing BMW flexibility to quickly alter engines types and sizes to match market demand.

http://blog.caranddriver.com/first-look-we-drive-bmws-new-three-cylinder-dive-into-the-new-engine-family/
Άβαταρ μέλους
By dstou
#53174 Αναμενόμενα θα έλεγα καλύτερα. Απλά το αρθρίδιο τα έχει και ποσοτικοποιημένα.