Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#876275 Αν εισαι διατεθημενος να το κρατησεις 5+ χρονια ωστε να μην εχει ΦΠ μετα, γιατι θεωρω οτι δεν θα πουληθει ποτε αλλιως τριτο χερι, τοτε ψαξτο. Μπορει να ειναι τεφαρικι

Αλλα σιγουρα πρεπει να πας με καποιον φαναρτζη εκει να το δει απο κατω, μετοπη, ραμφη κλπ γυρω γυρω. Οχι για το αν εχει φρεσκαριστει το χρωμα καπου αλλα αν εχει φαει γερη και μπηκε σε καλιμπρα

Δεν πας και μια βολτα Μεταμορφωση; Ειδα κατι Scenic τις προαλλες και τα ντιζελ της Ρενας ειναι ασπαστα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#876276 Πήγα Μεταμόρφωση. Μου παίρνουν το γιάρις 9.000€. Ε όχι κι έτσι.
Ο άλλος μου το παίρνει 11.500.
Ο φαναρτζής είναι δεδομένος, προφανώς για οποιοδήποτε αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Ο φαναρτζής είναι δεδομένος, προφανώς για οποιοδήποτε αμάξι.

Προσωπικά μόνο έλεγχος σε αντιπροσωπεία (εκτός ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων που υπάρχει μάστορας αστέρι), γιατί έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αντικειμενικοί (όχι 100% προφανώς, Ελλάδα είμαστε), αλλά και μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/344482454-seat-leon
Διαολίζομαι δικαιολογημένα ή όχι?
Θέλω να πω...
Νταξ, είναι ο ΦΠ. Άλλον ένα χρόνο στα 440 και μετά στα 300. Τα ΤΚ είναι ελάχιστα.
Πόσο μπορεί να έχει ένα ετήσιο ασφαλιστήριο για ένα τέτοιο?
Κατανάλωση τη θεωρώ σαφώς τσιμπημένη σε σχέση με το 1.600άρι αλλά μιλάμε για ένα μοτέρ που όοοσο και να το φορτώσεις αυτό το αμάξι, ισοπεδώνει ένα ταξίδι.
Δεν συζητάω για κανά 2λιτρο 10-15ετίας και βάλε, ένα RAV4 ας πούμε που και πίνει και θέλει το 660άρι του για τα ΤΚ.
Εδώ πρακτικά έχουμε μια...φρεσκαδούρα με "μόλις" 100κ χλμ.

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... -seat-leon

Και σε 1.6λτ από ιδιώτη
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#877037 1/3/2018- 25/11/2024
127.832 km
Ένα κεφάλαιο έκλεισε. Τα πιο απολαυστικά χιλιόμετρα που έχω κάνει μέχρι στιγμής με αυτοκίνητο. Μία φορά κάνεις το 19-25 στη ζωή σου. Αμαξάρα ζητούσε λίγα έδινε πολλά. Τουλάχιστον πήγε σε καλά χέρια και κοντά από μένα οπότε θα το βλέπω συχνά.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#877546 Καλοτάξιδο το νέο !
Μόνο ο μπουσος έμεινε πλέον με την αρχαιολογία
Άβαταρ μέλους
By edmond
#877554 Γιατί αρχαιολογία;
Ένα καθ' όλα σύγχρονο αμάξι είναι, δεν βάζω καν μέσα τις αναβαθμίσεις μιας και δεν έχουν νόημα στο σκεπτικό αυτο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
edmond έγραψε:Γιατί αρχαιολογία;

Τι, δεν είναι θερμικό; :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#877557 Την περίμενα την δήλωση αυτή :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
edmond έγραψε:Γιατί αρχαιολογία;
Ένα καθ' όλα σύγχρονο αμάξι είναι, δεν βάζω καν μέσα τις αναβαθμίσεις μιας και δεν έχουν νόημα στο σκεπτικό αυτο.

Οι αναβαθμίσεις ποιες είναι ? edit, admin
Με το συμπάθειο ε! Μην παρεξηγηθώ !
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#877664 Παρεξηγημένος είσαι, χρόνια τώρα

Με το συμπάθειο, ε
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#877667 Αν αυτό είναι αρχαιολογία τι να πουν και τα υπόλοιπα που είναι από 20ετια και πίσω. Το αμάξι ήταν μια χαρά και δεν ήθελε και τίποτα μηχανικό. Απλά μου έκανε κλικ και είπα ή θα το δώσω τώρα που πιάνει ακόμα τιμή ή θα το κρατήσω για πολλά χρόνια ακόμη. Είχε και πάνω από 100.000 χιλιόμετρα οπότε αρχίζει η τιμή και πέφτει. Του Γιάννη έχει τα μισα χιλιόμετρα οπότε πιάνει και πιο μεγάλη τιμή από το δικό μου.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

https://youtu.be/Q9IJXMAfXGQ

Είμαστε κάπου στα 420-430 άλογα.
Έχω σκέψεις για το 2025 να δω και το Νο5 μπροστά στο τριψήφιο.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#878333 Δυνατό!

Αντέχει πιστεύεις τη δύναμη ή θα ανοίξεις να βάλεις τίποτα πιο ενισχυμένα πιστονια, μπιελες κλπ?

Από μπλοκε? Φρενα? Ανάρτηση πως είσαι?

< >