Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#258056 Ρε σεις πείτε με ότι τα 1100 που ζητάει η ψιτροέν για τον καλό της κοτσαδόρο είναι νορμάλ (όσο νορμάλ μπορεί να είναι δηλαδή) γιατί θα με τρελάνει με την πριμιουλίλα της η κρουασανίτσα :dizzy: :dizzy:

500 θέλουν για τα περαστικά :vava: Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ (και δεν αξίζει δηλαδή) να εμπιστευθώ κάποιον εκτός της (γενικότερα κακής...) αντιπροσωπίας...

:s_sorry

Άλλο ένα 400φεύγα για το ποδηλατοπράγμα, τσουπ να το το 1500άρι :help:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#258075 Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς άλλον, τότε πλήρωνε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#258085 500 ευρά για περαστικά είναι υπερβολή της υπερβολής . Ένα μηνιάτικο εεεε

edit , εσύ μένεις έξω οπότε πλήρωνε :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#258237 Κανε ενα ταξιδι ελλαδα το καλοκαιρι με το αμαξι και περνα τα εκει, θα κανεις αποσβεση τα μεταφορικα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#258244 Το θέμα είναι ότι στο οδοιπορικό που θα κάνουμε θα ήθελα να είχα τα ποδηλατάκια μας ετοιμοπόλεμα, ειδάλλως δεν αξίζει...

Εδώ έχω έναν μάστορα που και τα χέρια του πιάνουν και που τον εμπιστεύομαι, αλλά στο παιχνίδι μπαίνουν και ηλεκτρολόγοι κλπ, εκεί δεν ξέρω τι θα παίξει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
JBT έγραψε:Το θέμα είναι ότι στο οδοιπορικό που θα κάνουμε θα ήθελα να είχα τα ποδηλατάκια μας ετοιμοπόλεμα, ειδάλλως δεν αξίζει...

Εδώ έχω έναν μάστορα που και τα χέρια του πιάνουν και που τον εμπιστεύομαι, αλλά στο παιχνίδι μπαίνουν και ηλεκτρολόγοι κλπ, εκεί δεν ξέρω τι θα παίξει :hmmm:

https://www.westfalia-automotive.com/de ... 11%2F06-13
Άβαταρ μέλους
By JBT
#258495 Χμμ

Ωραία θα μάθω αύριο Εάν μπορεί και πόσο θέλει το συνεργείο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#259449 citroen c4 G Picasso 1.6 diesel οχι το καινουργιο . καθομαι και περιμενω με ραδιοφωνο ανοιχτο . μετα απο 10 λεπτα μου το κλεινει για μα σωσει ενεργεια την μπαταρια , δεν θυμαμαι πως το λεει . δεν καθομαι στο αυτοκινητο με το ραδιοφωνο ανοιχτο αλλα αν μια φορα το χρονο μου το κανει μου κοβει το αιμα με την μπαταρια . μου το εχει κανει και περσι και προπερσι με την ιδια μπαταρια .
αν γνωριζετε , εχει κοφτη χρονικο; δηλ μετα απο 10 η 15 η 20 λ η μετραει την μπαταρια (νομιζω ετσι λεει το μανιουαλ) και αναλογως κοβει ; η μπαταρια παντως ειναι μια χαρα .
θα το βαλω και στους πεζωδες αδερφους μιας και εδω δεν εχει κινηση.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#259458 Economy mode το λεει.
Νομιζω το radio/cd μενει μεχρι 30'.
Αν πατησεις το κουμπι "Dark" (που ελεγχει τον εσωτερικο φωτισμο ) και κλεισεις τον φωτισμο εχω την εντυπωση οτι θα σου κρατησει τον ηχο ανοιχτο για περισσοτερο απο τα 30'.
Επισης εχω την εντυπωση οτι μεσω lexia αλλαζεις τον χρονο στον οποιο μπαινει σε economy mode το αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#259463 Σε πεζω 308 παντως δεν καταφερα να αλλαξω ουτε το χρονο, ουτε να απενεργοποιησω τελειως αυτη τη βλακεια. Με αλλα λογια, αν θες να αραξεις στο αυτοκινητο πρεπει να γυρνας το κλειδι στην αναφλεξη καθε 10' (ή να το βαζεις μπρος, δεν θυμαμαι)
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:citroen c4 G Picasso 1.6 diesel οχι το καινουργιο . καθομαι και περιμενω με ραδιοφωνο ανοιχτο . μετα απο 10 λεπτα μου το κλεινει για μα σωσει ενεργεια την μπαταρια , δεν θυμαμαι πως το λεει . δεν καθομαι στο αυτοκινητο με το ραδιοφωνο ανοιχτο αλλα αν μια φορα το χρονο μου το κανει μου κοβει το αιμα με την μπαταρια . μου το εχει κανει και περσι και προπερσι με την ιδια μπαταρια .
αν γνωριζετε , εχει κοφτη χρονικο; δηλ μετα απο 10 η 15 η 20 λ η μετραει την μπαταρια (νομιζω ετσι λεει το μανιουαλ) και αναλογως κοβει ; η μπαταρια παντως ειναι μια χαρα .
θα το βαλω και στους πεζωδες αδερφους μιας και εδω δεν εχει κινηση.

Όλα τα PSA έχουν αυτή τη λειτουργία. Επιτρέπει μέχρι 20 λεπτά, μετά κλείνει τη μπαταρία. :rtfm:

Μην αγχώνεσαι, φυσιολογικό είναι... :lol:

Στο 206 το έλεγε το manual, στη Νίτσα δεν νομίζω... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By otso
#259506 ευχαριστω κυριοι , χρονικο λοιπον .
ρε μαρκο αγχωνομαι εχω μεινει στα παλια , ειχα στο φιεστακι μου (1998) στροφομετρο ηλεκτρονικο παρακαλω , πιεση λαδιου , βολτομετρο και ειχαμε βαλει για την πλακα μας και οικονομομετρο , ταχυμετρο και θερμοκρασια , και ενοιωθα οτι ελενχω το αυτοκινητο και το νοιωθω. τωρα δεν εχω θερμοκρασια, δεν εχω πιεση και θερμοκρασια λαδιου , δεν εχω βολτομετρο , αυτα δεν ειναι αυτοκινητα για οδηγους αλλα για γιαγιαδες 95 χρονων.
ας βγαλουν και τετοια , αλλα να εχουν εκδοσεις που να ξεκιναει απο κυρια μαρικα, κυρια ευτερπη , λουλα, αρτεμις, κυρ μητσος, κυρ βαγγος, και μπαμπης πραγματικος οδηγος.
και μεταξυ μας τι γυρευεις εδω; εσυ μισεις την σιτροεν .
μοδς να απαγορευτει η προσβαση του μαρκου στο ψιτροεν φορουμ
Άβαταρ μέλους
By markvag
#259507 Δεν μισώ τη citroen, την αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα... :rtfm:

Τι κάνω εδώ;;; προσφέρω γνώση... :lol: :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#264171 nea apo to metwpo:

omofwna to sunergeio + ilektrologos eipan Westfalia (Kostis20 to eixe proteinei kiolas). 430 + 180mexri250 gia na to perasei (analoga leei me to poso xrono 8a parei, eipame empisteuomai ton mixaniko ki autos empisteuetai ton ilektrologo).

sxedon ta misa diladi apo tin antiproswpia. kai ara lew na to proxwrisw...

me ta podilata ti ginetai? poio bazoume ekei? apo Thule?