Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kavy
#64353 Χεχεχε! Από αυτή άρχισε η αναζήτηση, μήνες πριν. Από τότε ήταν με ξεφούσκωτα λάστιχα στις πίσω θέσεις της μάντρας του Σφακιανάκη. Μόνο που η τιμή ήταν μεγαλύτερη, διότι οριακά (λόγω ηλικίας) έμπαινε σε ένα πρόγραμμα μεταχειρισμένων της BMW (Premium Selection) με κάποιες εγγυήσεις. Δεν το προχώρησα από τότε διότι φοβάμαι ότι το μοτέρ δεν είναι αρκετό για το βάρος της.

ΥΓ1: θα μας πετάξουν έξω από το Audi forum και θα μας στείλουν στο αντίστοιχο της BMW!

ΥΓ2: μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kavy έγραψε:Δεν το προχώρησα από τότε διότι φοβάμαι ότι το μοτέρ δεν είναι αρκετό για το βάρος της.

Ντάξει, δεν έχει το γκάζι του GTi σου, αλλά είναι επαρκέστατο.
Άβαταρ μέλους
By kavy
#64365 Το γκάζι του είμαι αποφασισμένος να το ξεχάσω αλλά ο θαυμασμός μου προς τον TFSI με φέρνει υποσυνείδητα σ' αυτές τις γειτονιές. Ακόμα και το Octavia Scout σκέφτομαι, καθότι και ο 1.8 δυνατός είναι! Και Altea Freetrack είχα ψάξει αλλά απογοητεύτηκα από την ποιότητα κατασκευής.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#64387 Στην BMW πάντως θα σε κερδίσουν και άλλα στοιχεία, όπως το τιμόνι, το ζύγισμα του πλαισίου και η πιο ζωντανή-πισωκίνητη συμπεριφορά. Καλά τα γκάζια, αλλά από μόνα τους δεν φτάνουν για μια ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#64388 ΔΙΑ έχεις συνοδηγήσει BMW?
Άβαταρ μέλους
By kavy
#64394 Όχι ακόμη. Έχω συζητήσει για ανταλλαγή με εμπόρους και καναδυο ιδιώτες αλλά καλή απάντηση δεν έχω πάρει.

Βέβαια, με την προσθήκη μιας μπαγκαζιέρας θα λυθεί το πρόβλημα αλλά έχω μπει σε διαδικασία αλλαγής. Ίσως γερνάω και δεν αντέχω πια ένα hot hatch. Αλλά θέλω να στρίβω πότε-πότε και να προσπερνάω με ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kavy έγραψε:Όχι ακόμη. Έχω συζητήσει για ανταλλαγή με εμπόρους και καναδυο ιδιώτες αλλά καλή απάντηση δεν έχω πάρει.

Βέβαια, με την προσθήκη μιας μπαγκαζιέρας θα λυθεί το πρόβλημα αλλά έχω μπει σε διαδικασία αλλαγής. Ίσως γερνάω και δεν αντέχω πια ένα hot hatch. Αλλά θέλω να στρίβω πότε-πότε και να προσπερνάω με ασφάλεια.

Δε θα πάρεις.

Την έμαθα την ανταλλαγή. Τουλάχιστον 30% κάτω από αυτά που μπορείς να πάρεις στην αγορά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
kavy έγραψε:Χεχεχε! Από αυτή άρχισε η αναζήτηση, μήνες πριν. Από τότε ήταν με ξεφούσκωτα λάστιχα στις πίσω θέσεις της μάντρας του Σφακιανάκη. Μόνο που η τιμή ήταν μεγαλύτερη, διότι οριακά (λόγω ηλικίας) έμπαινε σε ένα πρόγραμμα μεταχειρισμένων της BMW (Premium Selection) με κάποιες εγγυήσεις. Δεν το προχώρησα από τότε διότι φοβάμαι ότι το μοτέρ δεν είναι αρκετό για το βάρος της.

Εχείς δικιο το γκαζι της 520i είναι οριακά αξιοπρεπες. Μετα απο διλιτρο Tfsi ακόμα και η 525i θα σου φαινεται αργή.Ειδικά στις χαμηλές στροφές και αν είναι αυτόματη.
Επίσης στην Ε60 με νορμαλ αναρτηση μη παριμένεις και πολλα πράγματα στο τομέα της αίσθησης και της οδικής συμπεριφοράς.Οι κλίσεις είναι αρκετες ,στο φρεναρισμα βουτάει αρκετά και το βάρος της δε κρύβεται.Ειδικα αμα φοράει και 16αρες...
Βεβαια ακόμα και ετσι είναι καλυτερη απο κατι πλοια τύπου E-klas ...
Άβαταρ μέλους
By rainboy1981
#64749 Τελικά δεν χάνει από το κεφαλάρι, αλλά από την αντλία υψηλής πίεσης στο πίσω μέρος του κινητήρα.Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#64773 Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το πήρες χωρίς να το τσεκάρεις.
Άβαταρ μέλους
By rainboy1981
Nikos! έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το πήρες χωρίς να το τσεκάρεις.

γιατί εμπιστεύτηκα τον λόγο ενός φίλου
Άβαταρ μέλους
By kostis20
rainboy1981 έγραψε:Τελικά δεν χάνει από το κεφαλάρι, αλλά από την αντλία υψηλής πίεσης στο πίσω μέρος του κινητήρα.Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος

Χανει λάδι απο την αντλία υψηλής?Τι εννοούν?Την ένωση με το κινητηρα στον εκκεντροφόρο?Αν είναι έτσι μπορεί να εχει γίνει αλλαγη αντλίας και να μη την ενωσαν σωστα.
Του είπες τίποτα απο ολα αυτα που σου είπα χθες?
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 19 Ιαν 2015, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά