Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
NickNT έγραψε:Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς τα του Α5 1.8, χρονολογίας '09-'11. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται να το αγοράσει άμεσα ένας πολύ καλός μου φίλος, και έχει δει ορισμένες "συμπαθητικές" περιπτώσεις.

Δυστυχώς, δε γνωρίζω τίποτα ούτε για τον κινητήρα, ούτε εν γένει για το μοντέλο, και αναρωτιέμαι ποια σημεία χρήζουν προσοχής, ή αν υπάρχουν χρονολογίες που είναι καλό να αποφευχθούν λόγω ύστερης επίλυσης μειζόνων προβλημάτων.

Λόγω budget, το ενδιαφέρον περιορίζεται σε μοντέλα έως '11, και ο υποψήφιος αγοραστής δεν ενδιαφέρεται για το δίλιτρο, για τους γνωστούς λόγους. Άλλωστε, από πλευράς επιδόσεων δε γκρινιάζει καν για το Polo 1.2 TSI που έχει τώρα, και συνεπώς τα 170hp (160 παλιότερα;) του Α5 "του φτάνουν".

Σημειώνω τέλος ότι έχουν ήδη προταθεί (και απορριφθεί) πολλές "petrolhead" επιλογές σε αυτά τα χρήματα (€17000-19000) - ο άνθρωπος θέλει ντε και καλά Α5 (και καλά κάνει, από την πλευρά του). :)

Αντλία νερού,καδένα αν έχει πολλά χιλιόμετρα και κατανάλωση λαδιού.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Έτσι το Tick Tack!!!Mόνο Α6 έχουν βασικά,αλλά πήραν και μερικά Octavia CNG !
Κατέβασε και το app τους.
Ωραίος Νίκο!!!

Μόνο tick tack. :rtfm:

Δεν έχω δει τα octavia. Μόνο τα Α6.

Ρε συ είχα κατεβάσει το app αλλά ήθελε Τσέχικο νούμερο για verification και το έβγαλα. Εκτός αν άλλαξε κάτι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Nikos! έγραψε:
kostis20 έγραψε:Έτσι το Tick Tack!!!Mόνο Α6 έχουν βασικά,αλλά πήραν και μερικά Octavia CNG !
Κατέβασε και το app τους.
Ωραίος Νίκο!!!

Μόνο tick tack. :rtfm:

Δεν έχω δει τα octavia. Μόνο τα Α6.

Ρε συ είχα κατεβάσει το app αλλά ήθελε Τσέχικο νούμερο για verification και το έβγαλα. Εκτός αν άλλαξε κάτι. :hmmm:
Δε ξέρω δεν έχω δοκιμάσει με το ελληνικό γιατί έχω και τσέχικο νουμερο.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By NickNT
kostis20 έγραψε:Αντλία νερού,καδένα αν έχει πολλά χιλιόμετρα και κατανάλωση λαδιού.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Αναμενόμενα τα παραπάνω, και μέσα στο πρόγραμμα.

Αναρωτιέμαι αν είναι δεδομένη η αντικατάσταση και της αντλίας υψηλής κάποια στιγμή...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#480635 Aπο 51000euro to A4 allroad 2.0tfsi ΜΗΕV 252ps .Του έβαλαν το 12VmHEV και το ultra Quattro και σαν υβριδικό μειώνονται στο μισό τα τέλη ταξινόμησης.
http://www.audi.gr/gr/web/el.html
Άβαταρ μέλους
By drdino
#480650 12βολτο mHEV; Why?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#480653 Κόστος?
Βασικά νομίζω ότι στο coasting θα σβήνει εντελώς ο κινητήρας .Δε νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480926 Ο etuners έχει προσφορά προγραμμα stage 1 στα 320€ από 400€ και με τρώει πολύ άσχημα ο λοκώς μου. :x Δευτέρα μου έρχονται και οι πολλαπλασιαστές και Τρίτη έχω άδεια, πως θα γίνει να κάνω dodge αυτή τη σφαίρα... :(
Άβαταρ μέλους
By elteo
#480940 δεν το αφήνεις στην ησυχία μην αρχίζει να καίει πάλι ότι υγρό έχει μέσα του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480945 Δεν έχει μείνει κάτι να χαλάσει. Όλα αλλαγμένα είναι. Θέλω λίιιιγο γκαζάκι ακόμα έτσι για τη χαρά.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
Deleted User 1 έγραψε:Δεν έχει μείνει κάτι να χαλάσει. Όλα αλλαγμένα είναι. Θέλω λίιιιγο γκαζάκι ακόμα έτσι για τη χαρά.

Βουρρρρρ+YOLO

...θα το ξαναερωτευθεις...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Δεν έχει μείνει κάτι να χαλάσει. Όλα αλλαγμένα είναι.

Famous last words... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Ο etuners έχει προσφορά προγραμμα stage 1 στα 320€ από 400€ και με τρώει πολύ άσχημα ο λοκώς μου. :x Δευτέρα μου έρχονται και οι πολλαπλασιαστές και Τρίτη έχω άδεια, πως θα γίνει να κάνω dodge αυτή τη σφαίρα... :(

σε βλεπω ατρομητο :lol: