NickTG έγραψε:Μόνο καλούτσικη?Φαντάσου δηλαδή το καινούριο ibiza με ιδιο μοτέρ και περισσότερα έξτρα στα 14000 τι ευκαιρία ειναι
Τσάμπα!
.
NickTG έγραψε:Μόνο καλούτσικη?Φαντάσου δηλαδή το καινούριο ibiza με ιδιο μοτέρ και περισσότερα έξτρα στα 14000 τι ευκαιρία ειναι
Τσάμπα!
Deleted User 1 έγραψε:Τσάμπα δεν είναι αλλά αν το παίρνεις στα 20Κ με το κλειδί στο χέρι τώρα που έχει παλιώσει το μοντέλο, είναι μια χαρά για premium super mini με αυτά τα εξτρα. Αλλιώς υπάρχουν και τα i20.
Deleted User 1 έγραψε:Το εργαλείο μου για σήμερα.
Κυριολεκτικά σαν να είχε κούτσουρα για αμορτισέρ...

Deleted User 1 έγραψε:Τσάμπα δεν είναι αλλά αν το παίρνεις στα 20Κ με το κλειδί στο χέρι τώρα που έχει παλιώσει το μοντέλο, είναι μια χαρά για premium super mini με αυτά τα εξτρα. Αλλιώς υπάρχουν και τα i20.
ήταν η Εθνίκη σε άνοδο και κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Λυκόβρυση (Λύματα) και η μέτρηση έγινε το Torque Pro μέσω gps όμως. ΟΚ της πλάκας ακρίβεια αλλά αυτό που θέλαμε είναι μία τάξη μεγέθους. Βέβαια τα νούμερα που έδειξε ήταν απόλυτα λογικά και βάσει αίσθησης και βάσει εργοστασιακών μετρήσεων. Και εξηγούμαι:
) να βλέπαμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση σε ρολαριστά ανοίγματα.

dimviii έγραψε:το α1 είναι το χειροτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει τα τελευταια 20 χρονια.

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]