citastak έγραψε:Εγώ έχω λουμπάγκο τα τελευταία 4 χρόνια. Η μοναδική λύση ειναι η γυμναστικη. όταν την αφήνω με τσιμπαει με μαθηματική ακρίβεια.
Το φουσκάτο κάθισμα του βόλβο μου όντως βοηθάει, αλλά δε λύνει το πρόβλημα...
Θα επαιρνες το καινούριο με τη μεγαλύτερη αυτονομία ως plugin?
Το σκέφτομαι κ το καινούργιο XC60 που έχει μεγάλη διαφορά σαν ηλεκτρική αυτονομία , πέρασε από το μυαλό μου κ το X5 45e σαν μεταχειρισμένο , μιας κ το 50e πλέον ξεφεύγει πολύ . Και τα GLC κ GLE που έχουν επίσης μεγαλύτερη αυτονομία σκέφτηκα … δεν ξέρω τι άλλο .
Από την άλλη σκέφτηκα κ την περίπτωση να κατέβω σε ύψος κ κατηγορία ίσως , κ να δω κάποιο 330e , M340i ή d .
Είχα ένα F31 320d παλιά κ ήταν πολύ καλό ! Κ οδηγικά ! Βέβαια όταν μπήκα στο Volvo , σκέφτηκα ότι γέρασα , γιατί ενθουσιάστηκα από το κάθισμα του . Μάλλον χαλάω το θέμα εδώ …

, το αντικαταστήσαμε με ένα s60 του 2011, δίλιτρο με τα 203 άλογα, αυτόματο και με 140 χιλ χλμ και φουλ συντήρηση σε διάφορες volvo. Ένας ιδιοκτήτης, σχετικά καλό. Δεν θέλει ιδιαίτερα μαζέματα εξωτερικά και ελπίζω να μην έχει θέματα με κλιματισμό και τα πιστόνια (που διαβάζω σε ξένα φόρα).
Τη στιγμή που το ίδιο πράγμα γίνεται εδώ και δεκαετίες με ένα απλό κουμπάκι, πανεύκολο στη χρήση, που κάνει αποκλειστικά αυτή τη δουλειά! Και το ερώτημα είναι το εξής:
Πολύ καλά Volvo!