BEAMS έγραψε:Σιγά... Μέχρι ένας γείτονάς μου έχει ένα ίδιο
Τι θα κάνουμε, ρε ΒEAMS, γαμώτο όλοι οι καλοπληρωμένοι εδωμέσα...
Την άλλη βδομάδα θα πάει στο γιατρό, να δουμε τι θα μας βγάλει για τα ραφτικά.
../ ___ \
(O\ | /O)
BEAMS έγραψε:Σιγά... Μέχρι ένας γείτονάς μου έχει ένα ίδιο
Υπάρχει μαγαζί που σου το φτιάχνει, πάντως, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις όλη τη τουρμπίνα.
kostis20 έγραψε:...Δε νομίζω οτι θα οδηγησει καπου η απαρίθμηση του τι εχει οδηγησει-οδηγάει ο καθένας....

Goldmund έγραψε:kostis20 έγραψε:...Δε νομίζω οτι θα οδηγησει καπου η απαρίθμηση του τι εχει οδηγησει-οδηγάει ο καθένας....
Κάτι μου θύμησε από το παρελθόν αυτή η πρόταση.... από το άλλο forum.... πολλοί που είχαν γνώμη πανειδήμων αλλά αυτοκίνητο δεν είχαν οδηγήσει, μυράζανε συμβουλές της δεκάρας και γνώμες βαρύγδουπες φίλε.
Εμένα πάντως μου λέει πολλά το "βιογραφικό" του καθενός, ειδικά επειδή το παίζουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα έμπειροι δημοσιογράφοι.... Κοστή λοιπόν, και βέβαια έχει σημασία τί έχει οδηγήσει ο καθένας μας αλλά και πως και πόσο το έχει οδηγήσει. Τέλος και τί αντίληψη έκαστος έχει αφού ένας άνθρωπος σε λίγα λεπτά μπορεί να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από έναν άλλο σε δέκα μέρες συμβίωσης με ένα όχημα... ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι, γιατί να το κρύψωμε άλλωστε;;;
kostis20 έγραψε:Goldmund έγραψε:kostis20 έγραψε:...Δε νομίζω οτι θα οδηγησει καπου η απαρίθμηση του τι εχει οδηγησει-οδηγάει ο καθένας....
Κάτι μου θύμησε από το παρελθόν αυτή η πρόταση.... από το άλλο forum.... πολλοί που είχαν γνώμη πανειδήμων αλλά αυτοκίνητο δεν είχαν οδηγήσει, μυράζανε συμβουλές της δεκάρας και γνώμες βαρύγδουπες φίλε.
Εμένα πάντως μου λέει πολλά το "βιογραφικό" του καθενός, ειδικά επειδή το παίζουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα έμπειροι δημοσιογράφοι.... Κοστή λοιπόν, και βέβαια έχει σημασία τί έχει οδηγήσει ο καθένας μας αλλά και πως και πόσο το έχει οδηγήσει. Τέλος και τί αντίληψη έκαστος έχει αφού ένας άνθρωπος σε λίγα λεπτά μπορεί να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από έναν άλλο σε δέκα μέρες συμβίωσης με ένα όχημα... ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι, γιατί να το κρύψωμε άλλωστε;;;
Έχεις απόλυτο δίκιο.Να γράψουμε λοιπόν όλοι τι αυτοκίνητα εχουμε /είχαμε στην οικογένεια ,τι έχουμε οδηγησει στο παρελθόν .Με στοιχεία όμως ,φωτογραφίες ,links απο το παλιό forum κτλ.Θα βάλω και φώτογραφίες απο τη πυλωτή...

Νίκος Παππάς έγραψε:http://ww3.autoscout24.de/classified/266772304?asrc=st%7Cas
Φιλος στην Γερμανια σκεφτεται να το παρει, υπαρχει γενικα κατι να προσεξει στο μοντελο;;
Βγαζανε καποιο προβλημα οι CLS γενικα;;

Goldmund έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:http://ww3.autoscout24.de/classified/266772304?asrc=st%7Cas
Φιλος στην Γερμανια σκεφτεται να το παρει, υπαρχει γενικα κατι να προσεξει στο μοντελο;;
Η πρώτης γενιάς πολλά και διάφορα με τα ακριβότερα εξ αυτών η ενεργή ανάρτηση και το αυτόματο κιβότιο... εκτός αν είναι πεντακοσάρα οπότε και τα είχαν λύσει μέχρι τότε. Να προτιμήσει μια αφότου έγινε το πρώτο μικρό f/l...
Νίκος Παππάς έγραψε:Goldmund έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:http://ww3.autoscout24.de/classified/266772304?asrc=st%7Cas
Η πρώτης γενιάς πολλά και διάφορα με τα ακριβότερα εξ αυτών η ενεργή ανάρτηση και το αυτόματο κιβότιο... εκτός αν είναι πεντακοσάρα οπότε και τα είχαν λύσει μέχρι τότε. Να προτιμήσει μια αφότου έγινε το πρώτο μικρό f/l...
Ευχαριστω, αυτη που εβαλα λεει σπορτ αναρτηση οχι ενεργη και ειναι 320 ντιζελ αυτοματη 7 σχεσεων.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]