Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dstou
#176233 Μιλάς για τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία ή γενικότερες αλλαγές που εμπεριέχουν άλλο σχεδιασμό για κάποια εξαρτήματα?
Άβαταρ μέλους
By theo13
markvag έγραψε:Την καλησπέρα μου! :s_howdy

Μερικές ερωτησούλες...

1) Ξέρουμε κανένα αξιόπιστο και καλό συνεργείο για Skoda στην Πάτρα;;;;

2) Έχουμε άποψη για την αντιπροσωπεία στην Πάτρα;;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :s_thumbsup

Δεν ξέρω αν αργησα αλλά 10 χρόνια που είμαι πελάτης του Λάτση δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Είναι "οικογενειακή" επιχείρηση με εξυπηρέτηση και ποιότητα εργασιών πολύ ανω του μέσου όρου... Στον συνιστώ με κλειστά μάτια.
http://www.vwlatsis.gr/service
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#176247 theo, ο λατσης αυτος ειναι διαφορετικος ε;

https://goo.gl/K5Nqgr

Ηταν μαζι και χωρισαν; γιατι γι αυτον που δειχνω στο χαρτη δεν εχω ακουσει τα καλυτερα και νομιζα οτι ηταν ο μοναδικος λατσης
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dstou έγραψε:Μιλάς για τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία ή γενικότερες αλλαγές που εμπεριέχουν άλλο σχεδιασμό για κάποια εξαρτήματα?

Όχι όχι. Αναφέρομαι σε εξοπλισμό που αφορά ιδέες και λύσεις σε καθημερινά προβλήματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για παράδειγμα ξυστρα πάγου στο καπάκι του ρεζερβουαρ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#193295 Στο γνωστό σημείο, λίγο πριν τη πτήση της Aegean τη γνωστή ώρα? :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#193304 Ε ναι...Πήγα για relax...
Νοίκιασα και αυτό...Εικόνα
Πολύ μέτριο δυστυχώς...
Κατά τα άλλα...ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#193480 To rapid είναι λίγο τραγικό. :thumbsdown:

Κλασσική Τσέχικη μπύρα χωρίς τις φυσαλίδες του CO2. 26 Δεκέμβρη θα είμαι κι εγώ εκεί, αλλά για pleasure, όχι business.

Άσχετο, το octavia πολύ οικονομικό. Πρώτη φορά που έχω diesel αυτοκίνητο. Εντυπωσιάστηκα με το σημερινό γέμισμα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#193521 Αυτη η συγκεκριμένη είναι Velkopopovicky Kozel μιση -μιση dark.Tα έσπαγε.
Το Rapid δε παλευοταν με τίποτα. :thumbsdown: Το παλιό μου ibiza του 2004 ηταν πολύ καλύτερο.
Χθες εν τωμεταξυ, ξαναοδήγησα το προηγούμενο OCtavia σε 1,8TSIf/l και είναι χάος η διαφορά.Ένα σετ καλά αμορτισερ θέλει και είναι ΟΚ.100000 km με μόνο μια αλλαγή αντλίας νερού.Και το εσωτερικό σαν καινούριο. :thumbsup:
Μέσα στις γιορτές Νίκο θα είναι λίγο περίεργα στη Πραγα, γίνετε χαμός...Που θα μείνεις?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#193566 Ναι ρε. Χάλι μαύρο το rapid. Το έχω νοικιάσει πολλές φορές Βουδαπέστη. Ακόμα και το fabia είναι καλύτερο. Καλά το octavia ούτε συζήτηση. Λες και είναι άλλης εταιρίας αυτοκίνητο.

Με έχει εντυπωσιάσει θετικά το octavia. Δε το περίμενα.

Θα γίνεται χαμός, αλλά δε πειράζει. Να ξεφύγουμε λίγο. Park Inn θα μείνω, όπως κάθε φορά. Ίσως πάμε και καμια βόλτα προς τα έξω.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#193586 Πολύ ωραία είναι εκεί...Απο πάνω ακριβώς στο σταθμό tram Albertov που είναι μια ΩΡΛ κλινική ,εχει μια μπυραρία Husa με ωραίο φαγητό και μπύρα.
Και μόλις βγεις στο ποτάμι αμα κάνεις αριστερα αντιθετα δηλαδή απο το κέντρο εχει ωραία διαδρομή...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Πολύ ωραία είναι εκεί...Απο πάνω ακριβώς στο σταθμό tram Albertov που είναι μια ΩΡΛ κλινική ,εχει μια μπυραρία Husa με ωραίο φαγητό και μπύρα.
Και μόλις βγεις στο ποτάμι αμα κάνεις αριστερα αντιθετα δηλαδή απο το κέντρο εχει ωραία διαδρομή...

Το ξέρω. Portfenha husa με φοβερή staropramen non-filtered. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#194656 Τι μου θυμισατε τωρα ρε μπαγασηδες... :inlove: :s_drinks :eat:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
giannik1977 έγραψε:Τι μου θυμισατε τωρα ρε μπαγασηδες... :inlove: :s_drinks :eat:

Τα παράθυρα που έπεφταν; :lol: