Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861296 Και υστερα μου λετε να κοψω το τσιγαρο, που ειναι φαρμακο σε τετοιες περιπτωσεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Και υστερα μου λετε να κοψω το τσιγαρο, που ειναι φαρμακο σε τετοιες περιπτωσεις :lol:

Δεν ψαχνουν ετσι ωρε Γιωργη!

Μπαινεις σε ενα σοβαρο ανταλλακτικαδικο οπως τα onparts, autodoc πχ, βαζεις τα στοιχεια του αμαξιου σου και κοιταζεις τι κωδικους σου βγαζει οπως και τις τιμες που τα δινουν αυτοι.

Μετα βαζεις τους κωδικους στον Γουγλη και βλεπεις τι αποτελεσματα βγαζει. Παιρνεις κανα τηλεφωνο να τσεκαρεις τιμη κι αν ειναι καλυτερες των ανταλλακτικαδικων ψωνιζεις.

Αν δεν τα εχουν αυτοι σιγουρα θα υπαρχουν σε μεγαλα μαγαζια του εξωτερικου. Google is your friend, use it
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861300 Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.

Αλλα το ποιντ Νικολαε δεν ειναι ποσο μου κοβει εμενα το μυαλο σαν αγοραστης. Το ποιντ ειναι το ποσο αλητες ειναι μερικοι πωλητες και σε τι κωλοχωρα ζουμε :x
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.

Αλλα το ποιντ Νικολαε δεν ειναι ποσο μου κοβει εμενα το μυαλο σαν αγοραστης. Το ποιντ ειναι το ποσο αλητες ειναι μερικοι πωλητες και σε τι κωλοχωρα ζουμε :x

Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω.
Ισα ισα, επειδη ειναι σκιτζηδες εδω και κοιτανε να σε πιασουν οπου μπορουν στο ειπα να διπλοτσεκαρεις τιμες ΚΑΙ διαθεσιμοτητα :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω.

Μη χαλιεσαι ρε, δεν ειμαι τοσο ευαισθητος :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#877646 Από περιέργεια ρωτάω, το VW Buzz προσφέρεται με κοντό μεταξόνιο και 5-6 θέσεις και με μακρύ με 6-7 θέσεις. Δεν έχω δει πουθενά φωτογραφίες με το κοντό 6 θέσιο και προσπαθώ να καταλάβω τη διαρρύθμιση, αν έχει 2 σειρές (3+3 όπως ήταν το Honda FRV) ή 2+2+2 οπότε έχει 3 σειρές αλλά τότε γιατί όχι 7 θέσεις....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
George_Prix έγραψε:Ειχανε δεν ειχανε, με κανανε να αρχισω τις χριστοπαναγιες παλι :s_mad

Παιρνω τηλεφωνο να κανω μια ερωτηση για αυτο:

https://www.car.gr/parts/view/30086380- ... sat-b5-18t

- Τωρα δεν ειμαι μπροστα απο υπολογιστη να δω ποιος ειναι ο κωδικος που μου λες, αλλα να ξερεις οτι οι τιμες ειναι ενδεικτικες.
- Τι σημαινει ενδεικτικες ρε φιλε? 109 Ευρα λεει στο σαιτ και δειχνει σε φωτο τι θα παρω με αυτα τα λεφτα.
- Να ξερεις οτι οι τιμες αλλαζουν καθε μερα και μονο η αγελαδα (το μεγαλο εξαρτημα) μπορει να κοστιζει την ωρα που μιλαμε πανω απο 150€
- Τι σημαινει "οι τιμες αλλαζουν καθε μερα?". Εσυ αγορασες με τοσο, βαζεις πανω και το ποσοστο κερδους και πουλας με τοσο.
- Ναι, αλλα οταν αλλαζουν οι τιμες, θα επρεπε να εχω 30 υπαλληλους να πληρωνω για να κανουν τις αλλαγες στο σαιτ. Εμενα ποιος θα μου τα πληρωσει αυτα τα μεροκαματα?
- Εμενα ποιος θα μου πληρωσει το χρονο που μολις εχασα για να ακουω τις μαλακιες σου? Να ξερεις οτι εισαι παρανομος.
- Αν δεις ολο το σαιτ, ετσι παιζει με ενδεικτικες τιμες.
- Στα @@ μου τι κανει ολο το σαιτ, εγω με σενα μιλαω και εσυ με τσιτωσες.

Για ευνοητους λογους δε συνεχιζω την περιγραφη :shifty:

Σε τι ρδελο ζουμε γαμω την τρελα μου? :protest:

Ναι μάστορα, αλλά πόσο θα είναι το κόστος για να το αντικαταστήσει ?
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 05 Δεκ 2024, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
George_Prix έγραψε:Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.

Κατάλαβες φίλε μου τώρα ? Edit, admin
Άβαταρ μέλους
By Zorz
red_monster έγραψε:

Internet Explorer?
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Zorz έγραψε:
red_monster έγραψε:

Internet Explorer?
:lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#878590 Πριν λιγους μηνες ειχε γενεθλια (200κ χλμ) η γρια :inlove:
Εικόνα

Ειπα λοιπον να της κανω ενα καλο δωρακι, γιατι ειχε παραγινει ο ηχος της καδενας και πλεον ακουγοτανε και σε αλλα σημεια (οχι μονο στη μιζια/ξεκινημα οπως πριν). Μαζι με την καδενα αλλαξα και τον ιμαντα οπως επισης και την αντλια νερου (προληπτικα). Και επειδη παιζει βιζμα και με θεωρουν VIΠελατη (τρομαρα μου) πηρα για λιγες μερες ενα Q3 (οχι το Sportback που λιμπιζομαι) σχεδον του κουτιου (με καμια 30αρια χιλιομετρα) να ξεπαρθενιασω (τουλαχιστον σαν 1ος πελατης) :shifty:
Εικόνα

Επεσε και μεσα σε ΣΚ οποτε ειπα να ανεβουμε μια βολτα εκει ψηλα στο Χορτιατη κι εκλεισα ενα τραπεζακι να παμε για φαι. Επειδη φτασαμε αρκετα νωριτερα συνεχιζα να ανεβαινω προς το βουνο να χαρω οδηγηση. Σε καποια φαση σκεφτομαι "αρκετα, ας γυρισουμε να παμε στην ταβερνα" και κοβω τιμονια αριστερα και παρκαρω στη δεξια μερια αυτουνου του αυτοσχεδιου πεζουλιου:
Εικόνα

Η γυναικα με τα παιδια βγηκανε εξω να αγναντεψουνε το βουνο και τη θεα, να τραβηξουνε τιποτα φωτο κι εγω εκατσα μεσα στο αμαξι κι εψαχνα το αντροιντ οτο και τα λοιπα μπιμπλικια που τοσο πολυ ζηλευω εδω και χρονια. Μετα απο κανενα 5λεπτο μπαινει μεσα η φαμιλια, κοβω το τιμονι αναποδα (δεξια) και βαζω οπισθεν ωστε να γυρισω το αμαξι και να κατηφορισουμε παλι το βουνο προς την ταβερνα. Με το που τσουλαει λιγους ποντους το αμαξι ακουω ενα γκρρρρρσκκρρρρπππρρρρρ και βγαινω εξω και βλεπω αυτο:
Εικόνα

Μαζι με την παρθενια που εσπασα στο αμαξι εσπασα κι ενα 30χρονο σερι χωρις ουτε μια γαμημενη γρατζουνια σε οτι οχημα και να εχω οδηγησει. Τρακα με 0 χιλιομετρα ΓΤΧμου? Τρακα στο μπροστινο μερος ενω πηγαινα με την οπισθεν ΓΤΠμου? Τρακα ΜΕ ΑΥΤΟ το αμαξι ΓΤΘμου?

Εχουν περασει τοσοι μηνες και το σοκ ακομα παραμενει. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ξενερωμα κι ακομα πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ειναι το πληγμα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ εγωισμο μου.

Προσπαθω να σκεφτω ελαφρυντικα αλλα τιποτα δε βοηθαει. Οτι ειχα χαλαρωσει και ειχα ξεχασει εντελως την υπαρξη του πεζουλιου στο οποιο ειχα παρκαρει διπλα... Οτι δε φαινοτανε καν απο τη θεση του οδηγου... Οτι θα ειχα ξενερωσει 100 φορες παραπανω αν γινοτανε στραβη σε κινηση... Αλλα τιποτα απο ολα αυτα δεν καταφερε να με ηρεμησει, ουτε καν μεχρι σημερα που μιλαμε :s_sad

Και μια μπαλετα προκτοσυναλαρ που πηρα, παλι δεν εκανε δουλεια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By glf
#878597 Και γω έχω καταφέρει να βρω στο μπροστά μέρος κάνοντας όπισθεν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:Για όλους και όλα υπάρχει η πρώτη φορά :lol:

Γιατί, όμως, εδώ και όχι στο Audi Forum ;;

Νταξ οχι και πρωτη! Ειχα ριξει και 4 κανονικες στουκες απο 18-21 ετων, δηλαδη πριν 30 χρονια. Το ξενερωμα ειναι οτι εδω και 30 χρονια κανω "αγωνες" με οτι οχημα πιασω στα χερια μου και την πατησα βλακωδως απο την πολυ την χαλαροτητα :s_mad

Το εβαλα στο τοπικο της ΒΑΓΚ γιατι ολο ξεκινησε απο το σουλουπωμα της γριας που το μελετουσα εδω και καιρο στο συγκεκριμενο τοπικο και ηθελα να πω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλλαξα την καταραμενη την καδενα που μου γρατζουνουσε τα αυτια και την καρδια εδω και 2 χρονια. Απλα βαριομουνα να ποσταρω την τρακα σε αλλο τοπικο και την τσονταρισα εδω σα συνεχεια της ιστοριας :shifty:

Και κατι σχετικα οντοπικ... Πολυ τζαμι αισθανομαι που ειναι (σχεδον) στα καλυτερα του το αμαξι μετα απο τοσα χιλιομετρα. Μονο τα αμορτισερ δεν ειναι οπως πρεπει αλλα θελει πολλα λεφτα που δε γουσταρω να δωσω για ενα αμαξι που "μισω". Εδω και κανενα χρονο εχω αλλαξει "τα παντα" και το ξεζουμαω χωρις την παραμικρη τυψη και αναστολη :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
glf έγραψε:Και γω έχω καταφέρει να βρω στο μπροστά μέρος κάνοντας όπισθεν.

Μου εφτιαξες λιγο τη διαθεση ρε μπαγασα :s_smile