- 02 Δεκ 2024, 17:55
Scotch έγραψε:Ξεχνάς τη σούκο. Το SM που ψωνίζετε δεν έχει φορτιστή; 
Όχι που να έχω προσέξει... Δεν κοίταξα κιόλας να πω την αλήθεια, αλλά αν δεν έχω θέση στάθμευσης με φορτιστή μόνιμα δεν παίζει ούτε γι' αστείο ηλεκτρικό.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όταν χάλασε ο εναλλάκτης στο δικό μου πήρε μαζί την μπαταρία και μια τρόμπα. €2000+ αν θυμάμαι καλά. Εύχομαι να μην έχεις τόσο χοντρή ζημιά.
Ευτυχώς δεν έχω. Εντωμεταξύ, το αμάξι όταν πήγε στο συνεργείο, δούλευε κανονικότατα!

Αφού με πήρε τηλέφωνο ο μάστορας να επιβεβαιώσει ότι υπήρχε βλάβη και δεν έκανα / έλεγα εγώ μ@λ@κία...
Και εν τέλει έμαθα πως τα alternator αυτά της BMW (πέρα του ότι είναι γνωστή βλάβη, όπως και οι υπόλοιπες 15εκατομμύρια βλάβες) έχουν το χούι να σταματάνε να λειτουργούν μόνο ζεστά και υπό φορτίο. Όπως δηλαδή αν είσαι σε αυτοκινητόδρομο με 130χαω. Και γι' αυτό μου έβγαλε το λαμπάκι 2-3 φορές πριν μείνω αλλά έφευγε μετά... Ζεσταινόταν, δεν φόρτιζε την μπαταρία, αλλά επειδή καθημερινά δεν κάνω συνήθως μεγάλες διαδρομές, δεν προλάβαινε να την αδειάσει. Μετά, όταν ξεκινούσε κρύο, έβγαζε το μήνυμα, αλλά κρύο δούλευε κανονικά, οπότε μετά από λίγο, μέχρι να ζεσταθεί, φόρτιζε... και το μήνυμα έφευγε.
Έπρεπε να μείνουμε στην μέση της Εγνατίας

Όλο και περισσότερο μου θυμίζει Alfa Romeo αυτό το αμάξι.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>