Με 15W40 ο mousatos εγγυάται οτι η αλυσίδα θα αντέξει.
Με 15W40 ο mousatos εγγυάται οτι η αλυσίδα θα αντέξει.
BARHonda έγραψε:Στον raceroms σκέφτομαι να πάω το Megane όταν μαζέψω τα δικά μου καλούδια. Και επειδή προφανώς δεν είναι τόσο πολυκυκλοφορημένο όσο τα VW, από τα λίγα που έχω ψάξει φαίνεται να είναι ο άνθρωπος μου
Δεν ξέρω βέβαια και για αυτόν που είχε πάει ο dimviii το Clio (ξέχασα να σε ρωτήσω στον καφέ ρε Δημήτρη)
BARHonda έγραψε:Στον raceroms σκέφτομαι να πάω το Megane όταν μαζέψω τα δικά μου καλούδια. Και επειδή προφανώς δεν είναι τόσο πολυκυκλοφορημένο όσο τα VW, από τα λίγα που έχω ψάξει φαίνεται να είναι ο άνθρωπος μου
Δεν ξέρω βέβαια και για αυτόν που είχε πάει ο dimviii το Clio (ξέχασα να σε ρωτήσω στον καφέ ρε Δημήτρη)
George_Prix έγραψε:
Και μια αναφορα στο παλικαρι το Γιωργο τον Αθηναιο που μου τα ειπε χυμα και τσουβαλατα:
http://www.microchips-tuning.com/el/contact/
Μπαιδεγουει αυτο το τυπακι το ηξερε το αμαξι απεξω. Ποια ειναι η γνησια αντλια που φοραει απο τον κατασκευαστη... το MAF... και διαφορους αλλους κωδικους που πρεπει να ψαξεις για να βρεις, τους θυμοτανε απεξω. Φανηκε οτι το εχει δουλεψει πολυ το συγκεκριμενο μοτορι και για αυτο ηταν για μενα βαρυνουσα η αποψη του.
George_Prix έγραψε: Πιο πολυ με επεισε σα γνωστης το παλικαρι απο Αθηνα και μαλιστα μου ειπε οτι παιρνει 300€ για την ιδια διαδικασια (ασχετα που δεν πιανει το δικο μου το 20βαλβιδο).
dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:
Και μια αναφορα στο παλικαρι το Γιωργο τον Αθηναιο που μου τα ειπε χυμα και τσουβαλατα:
http://www.microchips-tuning.com/el/contact/
Μπαιδεγουει αυτο το τυπακι το ηξερε το αμαξι απεξω. Ποια ειναι η γνησια αντλια που φοραει απο τον κατασκευαστη... το MAF... και διαφορους αλλους κωδικους που πρεπει να ψαξεις για να βρεις, τους θυμοτανε απεξω. Φανηκε οτι το εχει δουλεψει πολυ το συγκεκριμενο μοτορι και για αυτο ηταν για μενα βαρυνουσα η αποψη του.
εδω προγραμματισα και τα δυο κλιο .
George_Prix έγραψε:Τωρα που εχω λιγο χρονο, να πω την ιστορια με το προγραμμα (και μερικα ακομα καλουδια) που ειχα αποφασισει να περασω στο αμαξι...
Πηγα στους 2 καλυτερους βελτιωτες στη Θεσσαλονικη. Και οι 2 με τρομερες κριτικες στο νετ και συστημενοι απο γνωστους. Τελος και σημαντικοτερο με δυναμομετρο, γιατι μονο αν εβλεπα τα αλογα πριν-μετα θα πληρωνα τα συμφωνηθεντα.
Πηγα στον πρωτο, τα ειπαμε λιγο, ανοιξαμε το καπω και αρχισε να χαιδευει τη γρια γυρω γυρω. Επιανε το MAF, επιανε τα κολαρα... Και καθε χαιδεμα μουρμουρουσε κατι σε στυλ "μπας και σκασει κανενα κολαρο που θα ανεβασουμε πιεση" και γενικα τον ειδα κουμπωμενο. Δε γυαλιζε το ματι του σαν καποιον που θα εβγαζε τουλαχιστον κανενα 300αρι για 1 ωρα δουλεια. Με λιγα λογια μου ειπε οτι το συγκεκριμενο αμαξι πασχει απο MAF, απο κολαρα και απο αντλια καυσιμου οταν ανεβασει πιεση στο τουρμπο.
Παω στον δευτερο (αρκετα ακριβοτερος) και μια απο τα ιδια. Δεν τον ειδα ζεστο και μαλιστα ηταν ακομα πιο "αυστηρος". Μου ειπε "αν δεν αλλαξεις MAF, πολλαπλασιαστες και μπουζι, δεν αναλαμβανω καν".
Προσπαθουσα να βρω τη σχεση αναμεσα σε ολα τα 5 που μου αναφερανε οτι πασχει το αμαξι (το μονο κοινο που ειπαν ειναι το MAF) και αρχισα να αμφιβαλω για το αν πρεπει να προχωρησω με το τεντωμα του μοτερ...
Επειδη ηταν να κατεβω Αθηνα στα κοντα, σκεφτηκα να παρω κανενα τηλεφωνο και κατω να δω τι παιζει. 2ο τηλεφωνημα πετυχα Τζοκερ. Βρηκα ενα παλικαρι με τρομερες κριτικες και συνονοματος μου κιολας! Με το που του ειπα ποιο αμαξι εχω, μου λεει "εδω και 5-6 χρονια δεν τα πιανω καν αυτα τα 20βαλβιδα τα μοτερακια". Του λεω "αν και δε θα βγαλεις μεροκαματο απο εμενα, εχεις 2 λεπτακια χρονο να μου το αναλυσεις λιγο αυτο?". Και μου λεει ο τυπας "πιασε χαρτι και στυλο. MAF, πολλαπλασιαστες, μπουζι, κολαρα, αντλια βενζινης. Αν δε σου σκασουν πανω στον προγραμματισμο, θα σου σκασουν στα κοντα. Εγω θελω ευχαριστημενους πελατες και με τα συγκεκριμενα ειχαμε συνεχεια προβληματα".
Νταξ, το παλικαρι απλα γαματο. Μου ειπε μαζεμενα και τα 5 κουσουρια που μου ειπαν οι αλλοι 2 μαζι. Με το που εκλεισα το τηλεφωνο ηταν προφανες οτι δεν αξιζει να βαλω τα λεφτα μου σε τρυπιο κουμπαρα. Να ξακαβλωσω θελω, οχι να ξενερωσω.
Giuseppe Busso έγραψε:Άσχετα με τον προγραμματισμό, άρα σου είπε ότι πρέπει να συντηρήσεις το αμάξι σου ουσιαστικά. Αν αυτά που σου είπε είναι στα όρια του να μας χαιρετήσουν, τότε το αμάξι σου δεν δουλεύει σωστά ούτε με το μαμά πρόγραμμα. Δεν αποδίδει σωστά ούτε από άποψη οικονομίας, ούτε σαν επιδόσεις. Ένας κλασμένος MAF δεν δίνει σωστές τιμές και θα βλέπεις αύξηση της κατανάλωσης βενζίνης. Τώρα δεν θες να σου πω για μπουζί/πολλ. και αντλία... Το αμάξι σου δεν είναι παλιό. Απλά είναι VAG.
20 χρόνια μετά, πάλι με αντλίες, μπουζί και πολλαπλασιαστές ασχολούμαστε με ένα VAG.
socratesn έγραψε:Είσαι τυχερός που πήγες σε επαγγελματίες που δε πήγαν να βγάλουν εύκολο 300άρι και σε απέτρεψαν και μπράβο τους.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]