- 16 Ιουν 2015, 11:29
rocsta έγραψε:ΓΚ τί γράφεις;;;;;
Αν και στη βάση του θέματος συμφωνώ μαζί σου ως συνήθως, επίσης ως συνήθως μπλέκεις δοκιμασμένες θεωρίες από ... αυθεντίες νοτ, προσωπικά σου... ανδραγαθήματα και εξτριμ παραδείγματα (όπως αυτό με τη σύγκριση r56 με f56) χωρίς να απαιτούν το να βάλεις ο ίδιος το χέρι στην τσέπη, και προκύπτει ένας αχταρμάς που προφανώς σε κάνει να χάνεις το όποιο δίκιο σου.

Προφανως και θα αγοραζα το R56 cooper και οχι το F56. Τουλαχιστον ως καποιος που τα εχει οδηγησει, δικαιουται νομιζω να εκφερει αποψη προτιμησης, ή μηπως οχι? Μηπως ΜΟΝΟ κατοχοι μπορουν να μιλανε για αυτα?
Τα περι χεριου στην τσεπη επισης θα πρεπει να απευθυνονται σε πολλους ΑΛΛΟΥΣ χρηστες αυτου και του αλλου Forum, που εχουν αποδειξει περιτρανα, ποσο ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ αγορες εχουν κανει σε σχεση με παλιοτερες απυθμενες αγορευσεις περι διαφορων Ιταλικων αυτοκινητων...
Οπως επισης απο την πλευρα μου εχω αποδειξει οτι σκεφτομαι ξεκαθαρα στο παρα πεντε πριν το ταμειο, οπως με την περιπτωση πχ του GT86, για το οποιο πολλοι πινουν νερο στο ονομα του,
απο τα Drift σε διαφορα video, αλλα δεν εχουν ΙΔΕΑ πως αποδιδει ο κινητηρας του.
Κατα τα αλλα, εγω βασιζομαι σε αμπελοφιλοσοφιες, και κυριως εχω κανει τα περιοδικα ευαγγελια...
Οταν εκφερω προσωπικη αποψη μετα απο οδηγικη επαφη που ΔΕΝ αρεσει, και παρουσιαζω παραλληλα παρομοιες αποψεις σεβαστων ανθρωπων στο χωρο, τοτε το παιζω "αυθεντια" ...
Μπορει οντως να προκυπτει αχταρμας για οσους παρακολουθουν αποσπασματικα τις οποιες αντιπαραθεσεις μου, με οσους απο την μια αρνουνται/δεν τους βολευει/εχουν τεραστιο εγωισμο/δεν θελουν να καταλαβουν καποια πραγματα. Απο την αλλη ομως δεν μπορει ο καθενας να προσαπτει το οτιδηποτε στον αλλο, χωρις κανενα λογικο επιχειρημα-παραδειγμα, να περιμενει απαντηση, και οταν αυτη ερθει, να του προσαπτει και παλι οτι το παιζει ιστορια κτλ. (πχ nass)
Ας αποφισισει/σουν επιτελους καποιοι, εαν θελουν αντιλογο, ή μη αντιλογο, γιατι και τα δυο ταυτοχρονα ΔΕΝ γινονται...
P.S Μαλλον πρεπει να δημιουργηθει στο forum ενας θεσμος πρωταθληματος σε τρολλαρισμα.
Ειναι κριμα τοσα "παιδια" να γραφουν τετοια αριστουργηματα, να προσφερουν τοση ευχαριστηση, διασκεδαση και ουσια, και να μην διεκδικουν καποιο βραβειο...