@GTS
Σε καλή κατάσταση είναι μέσα έξω και με σωστή συντήρηση σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Αλλά τι να το κάνεις;
Ούτως ή άλλως θα χαλάσει!
Αν δεν το συντηρείς λογικά θα χαλάει πιο συχνά απλά και θα χαλάνε λίγα περισσότερα πράγματα.
Αυτό κι αν είναι εξαίρεση!

AlexJ. έγραψε:Ένα update από Χ2 16d mpack 2019 φίλου
2 καμμένοι κύλινδροι στην 4ετια
Τεντωτηρες δεξιού ημιαξόνιου για πέταμα στα 2, 5 χρόνια

drdino έγραψε:Όχι, δεν ισχύει αυτό.Εσύ προφανώς γνωρίζεις καλύτερα πλέον τι συμβαίνει, όμως εποχές 1990 κουμπάρος μου έφερε μια 5αρα από Γερμανία, και την ψάξαμε πάρα πολύ μηχανικά και ποιοτικά σε σαλόνι και λεπτομέρειες σε εξωτερικά στολίδια. Εγώ δεν είχα προσωπικό ενδιαφέρον γιατί τότε είχα φέρει την Prisma 1.6ie, εκείνος όμως επειδή την είχε εισάγει με επαναπατρισμο τότε, ήθελε να δει το δικό του ίδιου εξοπλισμου πόσο θα του χρεωναν εδώ. Κατάλαβε ότι δεν το έφερναν έτσι όπως το αγόρασε τότε εκείνος.
Anonymous Founder έγραψε:Ο εξοπλισμός είναι διαφορετικός για κάθε αγορά. Αυτό δεν λέει τίποτε απολύτως όμως για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στο ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν, ίδιες προδιαγραφές έχουν για την κατασκευή τους.
224v έγραψε:Σύμφωνοι για τώρα, αλλα το 1990 τα εξοπλιζαν τα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις επιθυμίες του αντιπροσώπου ώστε να είναι ανταγωνιστικα, πχ υλικά σαλονιού, ραδιόφωνα, δέρματα καθισμάτων A/C.
.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]