- 17 Ιούλ 2023, 13:44
ειναι σιγουρο οτι η αυτοκινηση εχει αλλαξει και δεν εννοω την Τεσλα την οποια θεωρω μια μετρια εταιρια κατασκευης αυτοκινητων .
γενικα η ολη βιομηχανια εχει αλλαξει και πλεον καποια πραγματα τα ζηταμε οι καταναλωτες.
Το 3er E9O το δικο μου εκανε προσφατα 2.οοοΕ σερβις.
ολα αυτα γιατι ο πατερας μου δεν το πηγαινε ποτε για σερβις και απλα εσβηνε τις ενδειξεις και εγω δεν ημουν με το αυτοκινητο.
Τωρα που ειμαι ,αλλαξα ενα σωρο πραγματα
απο μοτερ ισχυος ,αισθητηρα valvetronic μεχρι καθρεπτη με αναδιπλωση και κομπρεσορα κλιματιστικου...
εννοειται φιλτρα λαδια υγρα φρενων κλπ.
το αυτοκινητο πλεον ειναι εντελως σε καινουρια κατασταση ,αλλαξα ακομα και κατι φθαρμενα χερουλια και πλαστικα μεσα,ειναι λες και το αγορασα χθες.
Που θελω να καταληξω....
αξιζει για ενα αυτοκινητο σαν αυτο να χαλασω τοσα χρηματα;Ναι αξιζει γιατι μου αρεσει στριβει υπεροχα εχει ανωτερη ποιοτητα κατασκευης απο οποιοδηποτε Τεσλα και πολυτελεια πανω απο αυτα.Επισης εχει φοβερη αισθηση στον δρομο και τελικα ηταν το πρωτο μου αυτοκινητο. Δεν θα το δωσω .
αρα ο καθενας κανει οτι θελει ,ναι υπαρχουν απολυτα κριτηρια για την μετακινηση ,πχ ειναι ασυμφορο εχει υψηλα τελη εχει ακριβη συντηρηση σε σχεση με ενα ηλεκτρικο και εχει καταναλωση μιας 5αρας συγχρονης.
αλλα αν ομως γουσταρεις το αμαξι και δεν θελεις να χαλασεις χρηματα σε αυτοκινητο γιατι προεχουν άλλα πραγματα πιο σημαντικα,τοτε ειναι no brainer.
αν αγορασω άλλο αφου κανω οικογενεια ,καλα να ειμαστε ,ΠΑΛΙ BMW θα παρω και ενδεχεται το Χ1 το ηλεκτρικο για να εχω και απο τους δυο κοσμους.
την εταιρια αυτη δεν την αλλαζω με τιποτα.
ειναι σχετικα αναξιοπιστη;Ισως
θελει χρηματα αρκετα ;
Ναι
αν αυτα δεν τα μπορειτε ,τοτε Τογιοτα...
Δημητρης