Fiat Panda 7,6l/100km
224v έγραψε:αυτο τελικα ειναι το νεο μας 500ακι
Τόσα χρόνια μετά, παραμένει γλυκύτατο το άτιμο! Καλοτάξιδο!
Deleted User 1 έγραψε:Μεγείες! Άλλο ένα λευκό. Εγώ, εσύ, ο Γιάννης (Μπούσο). Βλέπω καλά έχει xenon? Πολύ καλή προσθήκη.
Οχι δεν εχει!!! δεν ξερω αν μπορει να μπει εδω στην Αντιπροσωπια...
Ευχαριστω ολους για τις ευχες. Βλεπω το twin air 105 να το δεινουν επιταχυνση πανω απο 12sec!!. To Diesel το λενε 10,7... εχει αλλες σχεσεις στο κιβωτιο?? παντως αν δεν εχει θεμα με την παγιδα καπνιας τοτε θα ειναι για χρονια μια καλη συντροφια και αξιοπιστη.
Πωωωω μολις διαπιστωσα οτι εχουν περασει 7 χρονια!

<+
Παραμενει ευκολα απ' τα πιο ομορφα μικρα για τα γουστα μου, παρολο που ειναι λιγο θηλυπρεπες. Αν ηταν σοβαρη εταιρια η Φιατ και εκανε καιριες και εγκαιρες επεμβασεις πχ καλο αυτοματο σε περισσοτερους κινητηρες ή στυλιστικο φρασκαρισμα καθε 3 και οχι 8 χρονια, θα μπορουσε να το ξεζουμιζει για 10ετιες.
<+
Παίδες, συνεργείο πάμε μόνο για τα λάδια.
Mου αρέσει που ρωτάει κόσμος (ΑΚΟΜΗ) για αξιοπιστία στα Ιταλικά αυτοκίνητα![]()
![]()
![]()
Eίναι η εν τοις πράγμασι επιβεβαίωση της λαικής παροιμίας : 'κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'.
dstou έγραψε:Mου αρέσει που ρωτάει κόσμος (ΑΚΟΜΗ) για αξιοπιστία στα Ιταλικά αυτοκίνητα![]()
![]()
![]()
Eίναι η εν τοις πράγμασι επιβεβαίωση της λαικής παροιμίας : 'κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'.
Ετσι ειναι με το ματι..... αλλα π.χ. ειχα ακουσει οτι σε μερικα αλλης μαρκας το ηλεκτρικο μοτερακι του τιμωνιου ηθελε αλλαγη μεσα σε εγγυηση.... δεν εχω ακουσει κατι τετοιο εδω... ισχυει?