Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#807912 Το "τιμή σοκ" είναι για το κλικ. Αλλά όντως είναι σοκ. Εσύ κι εγώ το ερμηνεύουμε ως πανάκριβο, η Ford πάλι τρίβει τα χέρια της.
Αν πάντως έχει το στήσιμο του ST, θα είναι φανταστικό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807913 OK, συνεννοηθήκαμε λοιπόν. Η Ford γιατί τρίβει τα χέρια της; Πόσα υπολογίζει να πουλήσει σ'αυτή την τιμή;
Μην παρεξηγηθώ, το αμαξάκι είναι ακριβώς ό,τι θα ήθελε κάποιος "ανήσυχος", έχει συμπαθητικότατους χώρους, έχει επιδόσεις, έχει επιτέλους και αυτόματο κιβώτιο (ερωτηματικό η αξιοπιστία του, άραγε ποιος το φτιάχνει για λογαριασμό της Ford;).
Αλλά η τιμή, είναι για πολύ λίγα πορτοφόλια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Το έγραψε και ο Dimsabas στο site του, και το παρουσίασε όπως το έλεγε το δελτίο τύπου: σαν... ευκαιρία!
https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... 94#p807894

Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται, σε αυτά τα λεφτά πριν 15 χρόνια έπαιρνες Golf GTI DSG ή BMW 120i (xo-xo-xo). :s_shout :s_rofl

Πριν 15 χρόνια, με 20% λιγότερα λεφτά έπαιρνες αυτά τα αμάξια.

Αλλά εντάξει, μην τα θέλουμε όλα δικά μας, έχουν αυξηθεί και τόσο τα εισοδήματά μας από τότε... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#807916 με τοσα χρηματα το 2005 αγοραζες εβο 8-9 κουτα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Anonymous Founder έγραψε:OK, συνεννοηθήκαμε λοιπόν. Η Ford γιατί τρίβει τα χέρια της; Πόσα υπολογίζει να πουλήσει σ'αυτή την τιμή;
Μην παρεξηγηθώ, το αμαξάκι είναι ακριβώς ό,τι θα ήθελε κάποιος "ανήσυχος", έχει συμπαθητικότατους χώρους, έχει επιδόσεις, έχει επιτέλους και αυτόματο κιβώτιο (ερωτηματικό η αξιοπιστία του, άραγε ποιος το φτιάχνει για λογαριασμό της Ford;).
Αλλά η τιμή, είναι για πολύ λίγα πορτοφόλια.

Για τα ελληνικά πορτοφόλια, σίγουρα ναι. Για τα ξένα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Διάβαζα πρόσφατα μια είδηση για το Arkana: οι πανευρωπαϊκές πωλήσεις είναι σχεδόν όλες του full hybrid. Κάτι του στιλ τα 2 στα 3 ή τα 3 στα 4 που πωλούνται είναι το πανάκριβο υβριδικό. Στη χώρα μας, ζήτημα αν είναι 1 στα 10. Οπότε κάποιοι κάπου τα σκάνε, προφανώς γιατί τα έχουν πολύ πιο εύκολα. Προφανώς όχι όλοι, αλλιώς δε θα ήταν η Dacia στην τριάδα των πωλήσεων πανευρωπαϊκά, αλλά σίγουρα με πολύ μεγαλύτερη άνεση από εδώ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#807925 Εδώ μιλάμε για την ημεδαπή βέβαια...

Α, και εκεί που λες ότι αναφέρεσαι για την τιμή ΣΟΚ ότι είναι για το κλικ, ννννννναιιιι.....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807927 Εμείς είμαστε από τις φτωχότερες χώρες και είναι λογικό τα πάντα να μας φαίνονται ακριβά. Οι μισθοί καθηλωμένοι, ενώ το κόστος ζωής έχει εκτοξευθεί. Αλλά αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν και τα στελέχη των εισαγωγικών.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Εμείς είμαστε από τις φτωχότερες χώρες και είναι λογικό τα πάντα να μας φαίνονται ακριβά. Οι μισθοί καθηλωμένοι, ενώ το κόστος ζωής έχει εκτοξευθεί. Αλλά αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν και τα στελέχη των εισαγωγικών.
Αν τους ένοιαζε δεν θα το έφερναν.
Αλλά μπορεί να υπολογίζουν σε κάποιες πωλήσεις. Ίσως εταιρικές.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807930 Τα 40κ για fiesta st θα τσουζουν πανευρωπαικα, δεν θεωρω οτι ειναι θεμα Ελληνικης πραγματικοτητας.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:...έχει επιτέλους και αυτόματο κιβώτιο (ερωτηματικό η αξιοπιστία του, άραγε ποιος το φτιάχνει για λογαριασμό της Ford;).

Νομίζω Getrag, κάποτε κοινό με renault, οι οποίοι γάλλοι θαρρώ πως πλέον έχουν πάει αλλού.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#808002 7αρι DCT της Getrag, το φοράνε Ρενο και κάποιες FWD BMW.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#808917 Με μια γρήγορη αναζήτηση από το κινητό δεν βρήκα τόπικ για Mustang, γι’ αυτό το γράφω εδώ.

Το Mustang Ecoboost ενός συναδέλφου παρουσίασε διαρροή κ θέλει αλλαγή φλάντζας κεφαλής. Κόστος 3.500 € στη Γερμανία, κ όλο αυτό μετά τη λήξη εγγύησης…

Μου φαίνεται υπέρογκο το ποσό…
Άβαταρ μέλους
By georgetz
georgetz έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες , τόσο για τα συνεργεία και τις εμπειρίες σας όσο και για τις πληροφορίες για το χωριό και τις εξω-συνεργειακές δραστηριότητες :lol:

Θέλω πλέον να κάνω ένα πλήρη έλεγχο και να δώσω λίγη έμφαση παραπάνω για σινεμπλόκ και σύστημα διεύθυνσης ,
βοήθησαν πολύ οι αλλαγές ελαστικών, αλλαγή top mounts ,check αναρτήσεων στο να εξομαλυνθεί το κοπάνημα μπροστά αλλά κάποια περιστασιακά κράκ στα δεξιά , απο στάση , στο τιμόνι πάλι ακούγονται αν και πολύ πιο λίγο , πιο περιστασιακά.

Έχω καταλάβει λοιπόν οτι θέλω μια δεύτερη γνώμη :)

Αυτο το σήριαλ δε λέει να τελειώσει :lol:

Απο τότε , έγινε αλλαγή και στα μπρατσάκια (αν το λέω σωστά) της ανάρτησης μπροστά, μετά απο μήνες πάλι τα ίδια, φοβερό κρακ κρακ σε βαθμό ανησυχητικό.
Ευκαιρία μαζί με το πρόσφατο σέρβις (230Κ το μπρδελάκι , το λατρεύω ακόμα :inlove: ) , μου είπε για τζογόμετρο , λεω δεν παίζω στοίχημα, όχι δε κατάλαβες μου λέει , συννενοηθήκαμε τελοσπάντων , έγινε μια παρέμβαση και εκεί.

Το αμάξι έσφιξε μπροστά, έγινε πιο ήσυχο νομίζω και μειώθηκαν (ξανά) το κρακ κρακ. Είμαι στα 370 Ε πλέον απο πέρυσι στο θέμα μπροστινού και νομίζω οτι πλέον, βλέποντας και την απόσβεση, η οριστική λύση είναι πλέον η αλλαγή των Excel G (πρέπει να έχουν βέβαια βαριά 80Κ χλμ νομίζω , πρέπει να δω τα κοιτάπια μου ) σε μανίσια Monroe.

Βρίσκω τη 4άδα στα 183Ε στο Autodoc μαζί με τα μεταφορικά.

Πως ακούγονται όλα αυτά ?
Άβαταρ μέλους
By glf
#814323 Πέρυσι εγώ άλλαξα τα μπροστινά χοντρά σινεμπλόκ στα ψαλίδια με πάτωμα που είχαν κενά. Κάπου 160.000 χλμ είχε τότε αλλά μπαίνει και λίγο χωματόδρομο.
Μπαράκια δε θυμάμαι να άλλαξα μπροστά είναι η αλήθεια.

Φέτος τώρα πρόσφατα έκανα σερβις μοτέρ και με την ευκαιρία άλλαξα τα πίσω μπαράκια αντιστρεπτικης γιατί είχαν τζόγο. Είχα ενα χαζό κούνημα στο πίσω μέρος, όχι κάτι σοβαρό αλλά θέλω ακρίβεια οσο γίνεται οπότε πίσω τα αλλάξει και μπαράκια και 4 σινεμπλόκ και έγινε καινούργιο.
Ξαναλέω ο πιο πολύς κόσμος δε θα τα πείραζε..

Τώρα αν έχει χαλάσει κάτι μέσα στα αμορτισέρ σου και ακούγεται, ε άλλαξε τα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#816791 To Ford Puma είναι τώρα διαθέσιμο με τιμή από 23.995 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων με το νέο πρόγραμμα FordPlus.

1.0λτ 125 άλογα. Καλή τιμή

https://www.4troxoi.gr/agora/etoimopara ... A3-ZEp_tJI