Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:μαλλον τυπογραφικο λαθος.

Οπως και στη χωρητικοτητα του ντεποζιτου :shifty:

Γιωργη μη με τσιγκλας.Ειδες οτι ειμαι φρονιμος τωρα τελευταια. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:μαλλον τυπογραφικο λαθος.

Οπως και στη χωρητικοτητα του ντεποζιτου :shifty:

Γιωργη μη με τσιγκλας.Ειδες οτι ειμαι φρονιμος τωρα τελευταια. :s_empathy

Εισαι 2-0 μπροστα στο σκορ. Μαλιστα στο 2ο αμφισβητουμενο γκολ ουτε VAR δεν κοιταξε ο ρεφερης :thumbsdown:

Κατι πρεπει να κανω κι εγω απο τη μερια μου για να γκρεμισω το μυθο των Ρενω που πατε να χτισετε με το στανιο εδω μεσα :s_devil
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#838209 https://www.supersprint.com/ww-en/super ... -4-rs.aspx

Μάθαμε και κάτι ενδιαφέρον από εδώ

Here is the newly developed, stainless full exhaust, from turbo back, for the 2018 Renault Megane R.S.

In stock form, the 1.8l engine is set to run in a high state of tune (boost pressure is 1.6 bar), making great torque at low rpm, and a Hp peak slightly below 280.

However the pressure drops down rather abruptly, at 5200 / 5400 rpm, acting as a limiter for the hp and the torque curves at higher rpm, throughout the 7000 redline.

The engine revs, but it makes less power when higher up in the powerband.

The std, restrictive catalytic and the rich fuel mapping do not help.

By changing to the Supersprint downpipe and exhaust, and by re-tuning the ECU accordingly, this car easily walks past the 300hp barrier.

Also, the SS mid pipe and rear muffler provide for a much nicer, deep, richer sound, with no droning.

A totally different note from the raspy character of the stock exhaust.

Επίσης οι τιμές για το downpipe είναι φαρμακείο, έχω βρει με το 1/4 της τιμής
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:https://www.supersprint.com/ww-en/supersprint-performance-sport-exhaust-renault-megane-4-rs.aspx

Μάθαμε και κάτι ενδιαφέρον από εδώ

Here is the newly developed, stainless full exhaust, from turbo back, for the 2018 Renault Megane R.S.

In stock form, the 1.8l engine is set to run in a high state of tune (boost pressure is 1.6 bar), making great torque at low rpm, and a Hp peak slightly below 280.

However the pressure drops down rather abruptly, at 5200 / 5400 rpm, acting as a limiter for the hp and the torque curves at higher rpm, throughout the 7000 redline.

The engine revs, but it makes less power when higher up in the powerband.

The std, restrictive catalytic and the rich fuel mapping do not help.

By changing to the Supersprint downpipe and exhaust, and by re-tuning the ECU accordingly, this car easily walks past the 300hp barrier.

Also, the SS mid pipe and rear muffler provide for a much nicer, deep, richer sound, with no droning.

A totally different note from the raspy character of the stock exhaust.

Επίσης οι τιμές για το downpipe είναι φαρμακείο, έχω βρει με το 1/4 της τιμής

2500+ για νταουνπαιπ ,εστω και με καταλυτη μεσα :s_crazy :s_crazy :s_crazy
Κοιτα να εισαι ετοιμος οταν θα ξανακατεβεις. :iconcool: :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#840958 Εικόνα

Δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου Renault Clio:
Evolution 1.0 TCe 90PS – 20.570 ευρώ
Evolution Plus 1.0 TCe 90PS – 21.420 ευρώ
Evolution 1.0 TCe 100PS LPG – 21.870 ευρώ
Evolution Plus 1.0 TCe 100PS LPG – 22.770 ευρώ
Techno 1.0 TCe 100PS LPG – 23.680 ευρώ
Evolution 1.5 Blue dCi 100PS – 23.970 ευρώ
Evolution Plus 1.5 Blue dCi 100PS – 24.970 ευρώ
Evolution 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 28.670 ευρώ
Evolution Plus 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 29.490 ευρώ
Techno 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 30.260 ευρώ
Esprit Alpine 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 32.950 ευρώ

https://www.4troxoi.gr/agora/neo-renaul ... DYiOgR8ojU
Άβαταρ μέλους
By edmond
#840962 Έχετε παρατηρήσει σε Led φώτα να αποκτούν μια κιτρινωπή χροιά; Το γράφω εδώ γιατί το έχω δει σε κάτι megane 4-5ετίας.
Να είναι άραγε κάποια ρύθμιση για προσομοίωση των πάλαι ποτέ κίτρινων φωτών που βάζαμε τους χειμώνες ή πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους και "ξεθωριάζει" το υπέρλαμπρο :shifty: λευκό τους;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Έχετε παρατηρήσει σε Led φώτα να αποκτούν μια κιτρινωπή χροιά; Το γράφω εδώ γιατί το έχω δει σε κάτι megane 4-5ετίας.

Απαντησες μονος σου στο ερωτημα σου Εδμονδιε :rtfm:

Που να ποσταρω διπλα διπλα παρκαρισμενα τη δικια μου τη λιμο με μια νεοτερη Λαγκουνα. Το δικο μου αν πεσει ο ηλιος υπο συγκεκριμενη γωνια μπορει να χασεις την οραση σου απο τη γυαλαδα και η Λαγκουνα ειναι λες και εχεις τριψει κανενα χερακι με σμυριδοπανο το χρωμα :shifty:

Για τα λαδια που εχει αφησει κατω στην αυλη η Λαγκουνα μην επαναλαμβανομαι :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#840979 Δεν λέω για τη γυαλάδα του φαναριού καθαυτού αλλά για την "λάμπα" εσωτερικά, στοιχείο led εν προκειμένω. Τώρα που το σκέφτομαι, σα να το έχω δει και σε fiesta 8άρια.
Η απορία παραμένει βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840984 Ρε ποιες λαμπες και τριχες κατσαρες να συζηταμε... Ο Ντιμης ειναι καλα στην υγεια του? Λογικα επρεπε να εχει αρχισει να βριζει μεχρι τωρα :s_omg
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Δεν λέω για τη γυαλάδα του φαναριού καθαυτού αλλά για την "λάμπα" εσωτερικά, στοιχείο led εν προκειμένω. Τώρα που το σκέφτομαι, σα να το έχω δει και σε fiesta 8άρια.
Η απορία παραμένει βέβαια...

οντως στα μεγκανε κιτρινιζει εχει μια περιεργη αποχρωση που δεν την συναντας σε αλλα αυτοκινητα.
Οπως και στα τελευταια φιεστα που ειναι παρα πολυ λαμπερα στην ημερα.
Ο Ντινος θα ξερει και σχετικα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε: Ο Ντιμης ειναι καλα στην υγεια του? Λογικα επρεπε να εχει αρχισει να βριζει μεχρι τωρα :s_omg

καλα ειμαι,περιμενω να δω το επομενο αρχιδιλικι που θα αγορασεις,αντι να φτιαξεις τα αλυσογραναζα για να μπορεις να σηκωσεις πιεση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε: Ο Ντιμης ειναι καλα στην υγεια του? Λογικα επρεπε να εχει αρχισει να βριζει μεχρι τωρα :s_omg

καλα ειμαι,περιμενω να δω το επομενο αρχιδιλικι που θα αγορασεις,αντι να φτιαξεις τα αλυσογραναζα για να μπορεις να σηκωσεις πιεση.

Α στο καλο σου, με κοψοχολιασες οτι κατι εγινε :x

Τα παντελονιασα επιτελους Ντιμη μου. Ετοιμος ειμαι να πατησω το κλικ :metalo:

https://www.skroutz.gr/s/40552270/Samsu ... Black.html

Απλα απο ηθικης πλευρας περιμενω να τα ξοδεψω με τη σωστη σειρα, για να τα εχω καλα με τη συνειδηση μου οταν αγορασω το τηλεφωνο. Δε θα αφησουμε το γαμο (ΧΑΑ), να παμε για πουρναρια (Σαμυ) :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
edmond έγραψε:Έχετε παρατηρήσει σε Led φώτα να αποκτούν μια κιτρινωπή χροιά; Το γράφω εδώ γιατί το έχω δει σε κάτι megane 4-5ετίας.
Να είναι άραγε κάποια ρύθμιση για προσομοίωση των πάλαι ποτέ κίτρινων φωτών που βάζαμε τους χειμώνες ή πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους και "ξεθωριάζει" το υπέρλαμπρο :shifty: λευκό τους;
Σε αντίστοιχο θέμα σε Toyota Yaris, κιτρινίζει ο ledοσωληνας λόγω κοντινής απόστασης στο κάλυμμα του φαναριου. Έτσι αναπτύσσεται θερμοκρασία και "κιτρινίζει" και το led. Έτσι το είχα δει σε ένα συνεργείο στο Ινστα να το λενε.

.