Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#788775 Ανεπαίσθητο off topic
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#788776 ποσο με τρελαινει αυτο το ''RECARO'' στο προσκεφαλο :inlove: Πρεπει να ειναι τα SPG.
Ετοιμος ημανε να τα βαλω στο Μητσο,τα ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη Αγγλια,αλλα αντε να νιωσει η γυναικα να μπαινει προσεκτικα.Θα ειχαν γινει κουρελι σε χρονο ντε τε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#788778 Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ, ηχος!!!!!! :metalo:

Πως εφευγε ετσι!! :superman:

Αυτη ειναι η ασχημη ε;

Ενταξει, για τετοια αποδοση χαλαλι η εμφανιση

Ξερουμε αν ειναι "μαμα" η συγκεκριμενη ή φοραει καμια Akrapa?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ, ηχος!!!!!! :metalo:
Πως εφευγε ετσι!! :superman:

Τι, μόνο εγώ το χαμήλωσα; :lol: :lol:
Φεύγει γρήγορα; Μου φάνηκε πως κυρίως φασαρία κάνει :lipsealed:

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτη ειναι η ασχημη ε;

Ενταξει, για τετοια αποδοση χαλαλι η εμφανιση

Παναθεμα σε, χαλασες κι εσυ :s_cry

Νταξ, ο ΧαιΦαι τα αρπαζει απο ΒΑΓΚ κι απο Μερσεντες για να λεει αυτα που λεει. Εχει και δανειο με αυξημενο επιτοκιο, οποτε σχωρεμενος.

Ο Ντιμης ακομα και σε ΕΒΟ να βαλουν σημα απο Γερμανικο αμαξι, θα μιλησει η καρδια πριν το μυαλο και θα πει "ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ". Σχωρεμενος κι αυτος *

Εσυ ωρε Νικολαε, δεν το βλεπεις οτι ειναι μνρος το αμαξι? Αδικαιολογητος :thumbsdown:

* Αυτος ειναι ασυγχωρητος (και θα παει στην κολαση :s_tongue ) για την παρακατω αμαρτια που ξεστομισε:
στην κολαση θα πας γιατι οι ωμοι απο τα ελαστικα ειναι ταξιτζιδικοι.
Γκρεμισες με μια φωτο οτι ειχες χτισει

Που τολμησε να φορτωσει την αμπαλιαση της γυναικας μου (που οδηγουσε μεχρι να τρακαρει) σε μενα :rant:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Εσυ ωρε Νικολαε, δεν το βλεπεις οτι ειναι μνρος το αμαξι? Αδικαιολογητος :thumbsdown:

Mνρος δεν ειναι η καινουργια, ουτε καν δηλαδη, αλλα.....δεν θα την αγορασω κιολας. Για μια βολτα στην πρασινη κολαση, να παει ετσι και να ακουγεται ετσι , χαλαλι η εμφανιση.

Γενικα Γεωργιε ειμαι ακουστικος τυπος, αν ακουγεται καλα χαλαλι ολα τ' αλλα. Eδω γουσταρω ξηροκαμπανο Ducati :inlove:

Εχω κατι συγγενεις στο Χιουστον και ρωταγανε ποτε θα τους επισκεφτω. Οταν βρω λεφτα να νοικιασω ενα V8 Hemi τους ειπα , να κανω βολτες στον νοτο. Α ρε κερατα drifter ..... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Γενικα Γεωργιε ειμαι ακουστικος τυπος, αν ακουγεται καλα χαλαλι ολα τ' αλλα. Eδω γουσταρω ξηροκαμπανο Ducati :inlove:

Αυτο που ελεγα κι εγω στο ΧαιΦαι για τα βιτσια. Εστω ο ηχος, τιποτα φουσκωμενα φτερα, τιποτα ωραια φωτα μπρος/πισω ή ακομα κι οι εξατμησεις, ειναι λογοι να καψουρευτει καποιος ενα αμαξι. Κι αν καρφωθει στο μυαλο, δεν ξεκαρφωνεται 100 σωστα επιχειρηματα να διαβασει ο αλλος...

Δε χρειαζεται να ψειριζουμε τη μαιμου, για να βρουμε ΓΙΑΤΙ του αρεσει ταλλουνου το ταδε αμαξι, ενω εχει τα ταδε "κουσουρια".
Άβαταρ μέλους
By KateNikolaou
#788885 Γεια σας. bmw 318 1984 σε ακινησία από το 2010. θελω να το επαναφέρω στη ζωη.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#788901 H E21 έβγαινε μέχρι το 83 από το εργοστάσιο, και αν θυμηθούμε την κατάσταση στην Ελλάδα τότε για τα αυτοκίνητα, παίζει να είναι και Ε21 και όχι Ε30. Πολύ καλύτερο αυτοκίνητο η δεύτερη βέβαια και εννοείται πως αξίζει να την κρατήσει κάποιος για κλασικό αμάξι βόλτας.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#788905 Mε Ε30 (318) γίναμε άνδρες. Το είχε ο κολλητός-κουμπαρος-συνεταιρος απο τα 18-22 και το παίρναμε παρτούζα. Όλη μέρα το γυαλίζαμε και το βράδυ βόλτες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By KateNikolaou
#789032 Ε30 . Απο Σαουδικη αραβια εχει ερθει. Μαυρο με δερματινο σαλόνι. Ειναι σε πιλοτη με υποστεγο. ειναι ολα μαμα και σκεφτομαι για φιλπα ή οχι?
Άβαταρ μέλους
By KateNikolaou
#789159 Ξερει καποιος τη διαδικασία για ιστορικές πινακίδες και γενικά πως ειναι το όλο θέμα; Και αν αξίζει αυτο ή να παρω πίσω πινακίδες;