Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#784237 Η αρνητική κριτική είναι πως τέτοια μπιχλιμπίδια είναι πολύ φθηνά και θα μπορούσε κάλιστα να τα χρεώνει σε μια μικρή τιμή και να μην είναι το πρόβλημα το ΕΤΤ. Τι κόστος (dry cost) έχει μια ηλεκτρική αντίσταση στο κάθισμα; Αν δεν το χρέωνε αυτό το πράγμα ξέρω γω 200€ και το είχε στανταρντ, γιατί να με αφορά το ΕΤΤ;

Δεν με νοιάζει να νοικιάσω κανένα εξοπλισμό, όπως είπα θεωρώ λάθος αυτή την ιστορία εντελώς και δεν θα τους έδινα τα λεφτά μου. Καθίσματα είναι όχι το Spotify και το Netflix.

Θα ξαναπώ λοιπόν πως η BMW ακούγεται πλέον συνήθως για τους λάθους λόγους, και την σώζει το σηματάκι. Για πόσο ακόμη, ίδωμεν. Το σίγουρο είναι πως φθηνές δεν είναι, πίσω κίνηση δεν έχουν (οι περισσότερες φθηνές), στο δρόμο δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να βρεις αλλού, χαλάνε αρκετά παραπάνω από το μέσο όρο, επομένως, όταν πάει να μου βάλει και συνδρομή στα καθίσματα, δεν μου βγαίνει να τους πω και μπράβο.

Αυτή είναι γνώμη μου, αντιλαμβάνομαι πως μπορεί άλλος να έχει άλλη, και πάλι φίλοι είμαστε (με όλους! :lol: ). Απλώς οδηγείς παλιότερη BMW και σε πιάνει ένα σφίξιμο για το σημερινό χάλι, που όσο πάει γίνεται και χειρότερο (πάλι κατά την γνώμη μου, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, διαφωνούν μαζί μου! :lol: )
Άβαταρ μέλους
By g8777
Zeus έγραψε:Στην Ελλαδα παντως συμφερει να μπορεις να προσθεσεις εξοπλισμο μετα γιατι γλιτωνεις ΕΤΤ, επομενως δεν καταλαβαινω προς τι η αρνητικη κριτικη.

Θα γινει αυτο που γινεται παντοτε και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω στους Τεσλομπαράδες.

Οοοοοταν τα εσοδα απο το ΕΤΤ μειωθουν κατα 8,77%------>

Cartalk.gr έγραψε: Κοιμάστε ήσυχοι και αταξινόμητοι; ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

http://www.cartalk.gr/mirage-elefthero- ... n-Malakasa

.....Τελος το ΕΕΤ από 14 Φλεβάρη, εισάγεται η έννοια του Προκαταβολικού Τέλους Εξοπλισμού ( ΠΡΟΚ.ΤΕ.ΕΞ.) σύμφωνα με με το οποίο ο υπολογισμός του θα προκύπτει με βάση τον πλήρη κατάλογο των προαιρετικού εξοπλισμού που μπορεί να φέρει το όχημα ( Kilomiter αλλά με συμβατικές πινακίδες δλδ). Προσαρμοστείτε αλλιώς ψοφάτε.

Για το cartalk.gr , Mousatos"
Άβαταρ μέλους
By GTS
#784243 Οταν ειχαν βγαλει το Apple Car Play επρεπε να παρεις συνδρομη και να πληρωνεις για παντα με τον μηνα, μετα απο μερικους μηνες το καταργησαν και ηταν σε ενα πακετο που πληρωνες μονο στην αγορα.

Παντως ειναι λιγο περιεργο να εχει πανω το θερμαινομενο τιμονι-καθισματα και να μην αναφερεται σαν εξοπλισμος επηδη δεν δουλευει.
Ειναι σαν να το εχεις πληρωσει και να σου ζηταει να το ξαναπληρωσεις.

Για καποιον που ειπε οτι δεν ειναι πια πισωκινητα το Χ1 πλαγκ ιν ειναι απο οτι ξερω πισωκινητο οταν πηγαινει με τον ηλεκτροκινητηρα μονο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:
Cartalk.gr έγραψε: Κοιμάστε ήσυχοι και αταξινόμητοι; ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

http://www.cartalk.gr/mirage-elefthero- ... n-Malakasa

.....Τελος το ΕΕΤ από 14 Φλεβάρη, εισάγεται η έννοια του Προκαταβολικού Τέλους Εξοπλισμού ( ΠΡΟΚ.ΤΕ.ΕΞ.) σύμφωνα με με το οποίο ο υπολογισμός του θα προκύπτει με βάση τον πλήρη κατάλογο των προαιρετικού εξοπλισμού που μπορεί να φέρει το όχημα ( Kilomiter αλλά με συμβατικές πινακίδες δλδ). Προσαρμοστείτε αλλιώς ψοφάτε.

Για το cartalk.gr , Mousatos"

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#784251 Μέση πορεία συζήτησης στο φόρουμ πλέον κατόπιν είδησης για κάτι σχετικό με τη BMW :

1) Ου κακό / αναξιόπιστο / ακριβό άσχημο --->
2) Μανιφέστο HF για την οικονομικη του κατάσταση, το πόσο άσχημες είναι οι σύγχρονες BMW και πως αν είχε τα λεφτά θα έπαιρνε μόνο Tesla --->
3) Memes από G

(Μη παρεξηγηθεί κανείς, χιουμοριστικά το γράφω! :lol: )

Εν τω μεταξύ, πουλάει σα ζεστό ψωμάκι και στα (πολλά) λεφτά συνεχίζει να βγάζει αυτοκινητάρες για τα δεδομένα της εποχής. Ποιος από εμάς δε θα ήθελε π.χ. μία 3άρα σαν του DrDino ? :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
socratesn έγραψε:Εν τω μεταξύ, πουλάει σα ζεστό ψωμάκι και στα (πολλά) λεφτά συνεχίζει να βγάζει αυτοκινητάρες για τα δεδομένα της εποχής. Ποιος από εμάς δε θα ήθελε π.χ. μία 3άρα σαν του DrDino ? :inlove:

Ολοι;

Αλλα αυτη ειναι πισωκουνα, 300 αλογα και κανει διαφορα :whistlink:

Ομως και οι Χ1, Χ2 καλες ειναι. Για αυτο που ζηταει το 95% του κοσμου εκει εξω.

Προσωπικα γουστα εβγαζα με τις μηχανες, το αυτοκινητο ηταν για χαλαρες μετακινησεις με παρεα και την οικογενεια αργοτερα. Οποτε τα δυναμικα χαρακτηριστικα του δεν επαιζαν καποιο ρολο αφου δεν θα τα χρησιμοποιουσα.

Απλα πια ολα εχουν ακριβυνει τοσο πολυ ( η εγω φτωχυνα πολυ, το ψαχνω ακομα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Anonymous Founder έγραψε:Αυτή είναι γνώμη μου, αντιλαμβάνομαι πως μπορεί άλλος να έχει άλλη, και πάλι φίλοι είμαστε (με όλους! :lol: ). Απλώς οδηγείς παλιότερη BMW και σε πιάνει ένα σφίξιμο για το σημερινό χάλι, που όσο πάει γίνεται και χειρότερο (πάλι κατά την γνώμη μου, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, διαφωνούν μαζί μου! :lol: )

Αλήθεια τώρα ρε Γρήγορη, ποια σύγχρονη bmw οδήγησες και σε έπιασε σφίξιμο για την κατάντια της εταιρίας σε σχέση με τη δίκη σου;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:
socratesn έγραψε:Εν τω μεταξύ, πουλάει σα ζεστό ψωμάκι και στα (πολλά) λεφτά συνεχίζει να βγάζει αυτοκινητάρες για τα δεδομένα της εποχής. Ποιος από εμάς δε θα ήθελε π.χ. μία 3άρα σαν του DrDino ? :inlove:

Ολοι;

Μπορώ να σκεφτώ 2-3 που δεν θα ήθελαν :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Νίκος Παππάς έγραψε:

Ολοι;

Αλλα αυτη ειναι πισωκουνα, 300 αλογα και κανει διαφορα :whistlink:

Ομως και οι Χ1, Χ2 καλες ειναι. Για αυτο που ζηταει το 95% του κοσμου εκει εξω.

Προσωπικα γουστα εβγαζα με τις μηχανες, το αυτοκινητο ηταν για χαλαρες μετακινησεις με παρεα και την οικογενεια αργοτερα. Οποτε τα δυναμικα χαρακτηριστικα του δεν επαιζαν καποιο ρολο αφου δεν θα τα χρησιμοποιουσα.

Απλα πια ολα εχουν ακριβυνει τοσο πολυ ( η εγω φτωχυνα πολυ, το ψαχνω ακομα :lol: )
Σίγουρα φτωχύναμε :ninja: .

Τι να πώ, εγώ βλέπω πως αυτή τη στιγμή η BMW ακόμα και στην 1 βάζει ένα 3κύλινδρο μοτεράκι που έχει χιλιοβελτιωθεί και πλησιάζει τα 200 άλογα για πλάκα και στα μεγαλύτερα Budgets έχει τους B48 και B58 που κεντάνε. Αν υπάρχουν τα χρήματα, βγάζει αρκετά ολοκληρωμένα οχήματα και σε κάποιες περιπτώσεις καλύπτουν και τις sport διαθέσεις πολύ παραπάνω από αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών.
Τώρα τσιπιές ok, ποιο Brand ΔΕΝ κάνει? Τουλάχιστον με coding, αφήνει τα περιθώρια να πειράξεις πρακτικά άπειρα πράγματα, στα χνάρια των vag :rtfm:

Ε και στο κάτω κάτω, αν πας να σκάσεις 39.900 για κούτα αυτοκίνητο, αποκλείεται να ενοχληθείς απ' τα 200€ ενός έξτρα αν πραγματικά το θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#784258 Γρηγόριε στην εταιρία σου παίζουν Χ1?
Άβαταρ μέλους
By g8777
socratesn έγραψε:Μέση πορεία συζήτησης στο φόρουμ πλέον κατόπιν είδησης για κάτι σχετικό με τη BMW :

1) Ου κακό / αναξιόπιστο / ακριβό άσχημο --->
2) Μανιφέστο HF για την οικονομικη του κατάσταση, το πόσο άσχημες είναι οι σύγχρονες BMW και πως αν είχε τα λεφτά θα έπαιρνε μόνο Tesla --->
3) Memes από G

(Μη παρεξηγηθεί κανείς, χιουμοριστικά το γράφω! :lol: )

Εν τω μεταξύ, πουλάει σα ζεστό ψωμάκι και στα (πολλά) λεφτά συνεχίζει να βγάζει αυτοκινητάρες για τα δεδομένα της εποχής. Ποιος από εμάς δε θα ήθελε π.χ. μία 3άρα σαν του DrDino ? :inlove:

OYTE ENA δεν εβαλα.

Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Φευγω.

Παμε ρε συ Shmee .

Εικόνα

:s_cry :s_bye :s_cry :s_bye
Άβαταρ μέλους
By 224v
#784260 Εγώ θα έπαιρνα ένα ghibli με 320 άλογα διλιτρο και μόνο με Abs, που έχει όλα τα καλούδια από μηχανικά μέρη μπλοκε πισωκουνα μικρό βάρος, και φίρμα πούπουλα μούρη. Δεν λέω για το σαλόνι που είναι δέρμα!!! παντού!!!
Έχει το ελάττωμα να είναι ιταλικό!! Αλλά έχει κρατήματα ιταλικού.
Επειδή όμως έχω το δικο μου που έχει λίγοτερα αλογα αλλά το έχω 20 χρονία και ξέρω την ιστορία του μενω με αυτό.
Αλλιώς ένα grand tourismo με 30.000 χιλιάρικα και χλιδή θα το έπαιρνα για ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:Γρηγόριε στην εταιρία σου παίζουν Χ1?

Έχει μία 118i o CFO.
Δεν έχω ζητήσει βόλτα, δεν με νοιάζει κιόλας. :lol:
Zeus έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αυτή είναι γνώμη μου, αντιλαμβάνομαι πως μπορεί άλλος να έχει άλλη, και πάλι φίλοι είμαστε (με όλους! :lol: ). Απλώς οδηγείς παλιότερη BMW και σε πιάνει ένα σφίξιμο για το σημερινό χάλι, που όσο πάει γίνεται και χειρότερο (πάλι κατά την γνώμη μου, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, διαφωνούν μαζί μου! :lol: )

Αλήθεια τώρα ρε Γρήγορη, ποια σύγχρονη bmw οδήγησες και σε έπιασε σφίξιμο για την κατάντια της εταιρίας σε σχέση με τη δίκη σου;

Δεν με ενδιαφέρει να οδηγήσω καμία εμπροσθοκίνητη BMW, για να βγάλω συμπέρασμα αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από την δική μου. Θα προτιμούσα να οδηγήσω οποιαδήποτε Ε8x, E9x και όλες τις Ε36, Ε30, Ε60 οτιδήποτε πισωκίνητο ακόμη και με 100 άλογα, παρά την Χ1 με τα 136 και τον τρικύλινδρο.

Μπορεί λοιπόν οι καταστάσεις να με αναγκάζουν να αρκούμαι στο εταιρικό μου κουτί, που είναι θαυμάσιο για να με πάει στην δουλειά άνετα και οικονομικά, αλλά δεν έχω τρελαθεί ακόμη και μπορώ να κρίνω τι μου αρέσει: θα επέλεγα την γριά μου, από οποιαδήποτε μπροστοκίνητη καινούρια BMW του κουτιού, όταν θέλω ν'απολαύσω ΚΑΙ οδήγηση.
Για ποιο λόγο; Για τον ίδιο λόγο που το MX5 πουλάει σαν ζεστό ψωμί ακόμη, κι ας μην έχει άλογα.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί αυτό σου φαίνεται τόσο περίεργο.
:s_dunno
Μακάρι να μπορούσα να έχω μια 3άρα (να την πληρώνει άλλος όμως όταν χαλάει), αλλά δεν μπορώ. Και εννοείται πως θα προτιμούσα ένα Tesla, γιατί και πιο εύκολο είναι τελικά να το αγοράσεις από μια καλή 3άρα και πιο φθηνό να το συντηρήσεις. Και παίρνεις δώρο και την τεχνολογία που έχει πάνω (που εσένα δεν σου λέει κάτι, αλλά εμένα μου λέει πολλά και έχω τους λόγους μου-μιας και δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να πείσω κανέναν γι'αυτό..).

Απλό είναι κατά βάθος.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Ολοι;

Μπορώ να σκεφτώ 2-3 που δεν θα ήθελαν

Καντους 4.
Ούτε απέξω δε περνάω πια.Χαλαρα μια Gulia.