.
Βασική έκδοση πάντως, να το ξανασκεφτείς, σημαίνει πάντα σχεδόν νοικιαρικο/leasing.
nikost έγραψε:Αυτά μου είπε οτι τα έχει.Και έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορώ να κάνω.Ωστόσο θα βγάλω άκρη με τα χιλιόμετρα;
.
θα πας σε εξουσιοδοτημενο μαζι με αυτον με την αδεια του αυτοκινητου,και στο συστημα θα δεις εαν συμβαδιζει η συντηρηση στο βιβλιαρακι με το συστημα της ρενω.
Το αυτοκινητο μεχρι περσυ ηταν στην εργοστασιακη εγγυηση,αρα πρεπει να δεις σερβις μεχρι και τελος του 2022
< >
Το έχω δει και από κοντά και το έχω ξαναγράψει ότι το αγόραζα εχτές. Αλλά 45k ;;
45k;;;;
Έχει χαθεί η μπάλα με το τι ζητάνε και τι προσφέρουν;
Μέσα σε μια νύχτα σχεδόν διπλασιάστηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων λες και οι μισθοί του κόσμου είναι στον θεο.
< >
bibendum έγραψε:Το είχε και η Ισμήνη test drive. Εσυ dimsabas το πήρες;
Το έχω δει και από κοντά και το έχω ξαναγράψει ότι το αγόραζα εχτές. Αλλά 45k ;;
45k;;;;
Μέσα σε μια νύχτα σχεδόν διπλασιάστηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων λες και οι μισθοί του κόσμου είναι στον θεο.
< >
Ναι, η μορφή της αυτοκίνησης θα αλλάξει άρδην τα επόμενα χρόνια, δεν βλέπω να υφίσταται έννοια "κατοχή αυτοκινήτου" όπως την μάθαμε.
Με 45 χιλιάρικα πρίν 3 χρόνια αγόραζες το Μεγκαν RS και τσαγιαζες οτιδήποτε από Veyron και κατ.
Τώρα ενα acc να προσθέσεις στο κλιο, εφτασες στα 47k.
Και τσαγιαζεσαι από οτιδήποτε από Μαρμπελλα και πάνω.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος αλλά μου φαίνεται παράλογο να προσφέρεις προϊόντα που ο κόσμος δεν μπορεί ν αγοράσει. Και δεν είναι ότι δεν μπορεί ο Έλληνας την ίδια ακρίβεια νοιωθει ο κάθε ευρωπαίος.bibendum έγραψε:Το είχε και η Ισμήνη test drive. Εσυ dimsabas το πήρες;
45k;;;;
< >
Ναι, η μορφή της αυτοκίνησης θα αλλάξει άρδην τα επόμενα χρόνια, δεν βλέπω να υφίσταται έννοια "κατοχή αυτοκινήτου" όπως την μάθαμε.
Με 45 χιλιάρικα πρίν 3 χρόνια αγόραζες το Μεγκαν RS και τσαγιαζες οτιδήποτε από Veyron και κατ.
Τώρα ενα acc να προσθέσεις στο κλιο, εφτασες στα 47k.
Και τσαγιαζεσαι από οτιδήποτε από Μαρμπελλα και πάνω.
Βέβαια τ αυτοκίνητα δεν είναι το μόνο είδος που ακολουθεί αυτή τη τάση αλλά μεγαλώνει η συζήτηση πολυ.
Πχ πριν λιγο καιρό η μαία μας έλεγε για πάνινες επαναχρησιμοποιούμενες πάνες που υπάρχουν λόγω κόστους των παμπερς. Τέτοιες είχε η θεια μου για τον ξάδερφο μου πριν 50 χρόνια.
< >
Το ίδιο και το austral, μέσα σε ένα έτος θα πουλήσει 25 κομμάτια σε ιδιώτες και άλλα 100 σε rent a car και εταιρίες.
Δεν είναι τυχαίο ότι το dacia sandero είναι το ν1 σε ιδιωτικές πωλήσεις στην Ευρώπη και αρκετά κάτω στις συνολικές.
Και ναι θα είναι σαν να έχουμε αυτοκίνητο αλλά δε θα έχουμε.
Παρόλα αυτά είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας αφού θα μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.
.
< >