Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By nikost
#824493 Αυτά μου είπε οτι τα έχει.Και έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορώ να κάνω.Ωστόσο θα βγάλω άκρη με τα χιλιόμετρα;Έχω βρει και καλύτερες περιπτώσεις είναι η αλήθεια όμως είναι μακριά.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824494 Αναλόγως, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα βγάλεις άκρη.
Βασική έκδοση πάντως, να το ξανασκεφτείς, σημαίνει πάντα σχεδόν νοικιαρικο/leasing.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nikost έγραψε:Αυτά μου είπε οτι τα έχει.Και έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορώ να κάνω.Ωστόσο θα βγάλω άκρη με τα χιλιόμετρα;

.

θα πας σε εξουσιοδοτημενο μαζι με αυτον με την αδεια του αυτοκινητου,και στο συστημα θα δεις εαν συμβαδιζει η συντηρηση στο βιβλιαρακι με το συστημα της ρενω.
Το αυτοκινητο μεχρι περσυ ηταν στην εργοστασιακη εγγυηση,αρα πρεπει να δεις σερβις μεχρι και τελος του 2022
Άβαταρ μέλους
By bill33
#824497 Ψαξε και στα autodna ,carvertical κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Πολλά πολλά LIKE
Άβαταρ μέλους
By dimik
#826174 Το έβλεπα κι εγώ χθες, πάρα πολύ ωραίο και πολύ χρηστικό αλλά απαράδεκτες τιμές.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#826179 Το είχε και η Ισμήνη test drive. Εσυ dimsabas το πήρες;

Το έχω δει και από κοντά και το έχω ξαναγράψει ότι το αγόραζα εχτές. Αλλά 45k ;;

45k;;;;

Έχει χαθεί η μπάλα με το τι ζητάνε και τι προσφέρουν;

Μέσα σε μια νύχτα σχεδόν διπλασιάστηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων λες και οι μισθοί του κόσμου είναι στον θεο.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
bibendum έγραψε:Το είχε και η Ισμήνη test drive. Εσυ dimsabas το πήρες;

Το έχω δει και από κοντά και το έχω ξαναγράψει ότι το αγόραζα εχτές. Αλλά 45k ;;

45k;;;;

Μέσα σε μια νύχτα σχεδόν διπλασιάστηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων λες και οι μισθοί του κόσμου είναι στον θεο.

< >

Ναι, η μορφή της αυτοκίνησης θα αλλάξει άρδην τα επόμενα χρόνια, δεν βλέπω να υφίσταται έννοια "κατοχή αυτοκινήτου" όπως την μάθαμε.

Με 45 χιλιάρικα πρίν 3 χρόνια αγόραζες το Μεγκαν RS και τσαγιαζες οτιδήποτε από Veyron και κατ.

Τώρα ενα acc να προσθέσεις στο κλιο, εφτασες στα 47k.

Και τσαγιαζεσαι από οτιδήποτε από Μαρμπελλα και πάνω.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#826199 Θα κάμουμε παραεισωγωγές EVO από Ιαπωνία με 20 χιλιάρικα και 20 χρόνια εγγύηση. Οι Κουβανοί δηλαδή σάμπως είναι πιο έξυπνοι από τζαπώνια και Ελληνάρες;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
g8777 έγραψε:
bibendum έγραψε:Το είχε και η Ισμήνη test drive. Εσυ dimsabas το πήρες;

45k;;;;

< >

Ναι, η μορφή της αυτοκίνησης θα αλλάξει άρδην τα επόμενα χρόνια, δεν βλέπω να υφίσταται έννοια "κατοχή αυτοκινήτου" όπως την μάθαμε.

Με 45 χιλιάρικα πρίν 3 χρόνια αγόραζες το Μεγκαν RS και τσαγιαζες οτιδήποτε από Veyron και κατ.

Τώρα ενα acc να προσθέσεις στο κλιο, εφτασες στα 47k.

Και τσαγιαζεσαι από οτιδήποτε από Μαρμπελλα και πάνω.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά μου φαίνεται παράλογο να προσφέρεις προϊόντα που ο κόσμος δεν μπορεί ν αγοράσει. Και δεν είναι ότι δεν μπορεί ο Έλληνας την ίδια ακρίβεια νοιωθει ο κάθε ευρωπαίος.

Βέβαια τ αυτοκίνητα δεν είναι το μόνο είδος που ακολουθεί αυτή τη τάση αλλά μεγαλώνει η συζήτηση πολυ.

Πχ πριν λιγο καιρό η μαία μας έλεγε για πάνινες επαναχρησιμοποιούμενες πάνες που υπάρχουν λόγω κόστους των παμπερς. Τέτοιες είχε η θεια μου για τον ξάδερφο μου πριν 50 χρόνια.

< >
Άβαταρ μέλους
By rafi
#826227 Οτιδήποτε πάνω από κατηγορία c πανελλαδικά αλλά και στην Ευρώπη βρίσκεται σε συντριπτικό ποσοστό στο φάσμα των εταιρικών πωλήσεων.
Το ίδιο και το austral, μέσα σε ένα έτος θα πουλήσει 25 κομμάτια σε ιδιώτες και άλλα 100 σε rent a car και εταιρίες.
Δεν είναι τυχαίο ότι το dacia sandero είναι το ν1 σε ιδιωτικές πωλήσεις στην Ευρώπη και αρκετά κάτω στις συνολικές.
Και ναι θα είναι σαν να έχουμε αυτοκίνητο αλλά δε θα έχουμε.
Παρόλα αυτά είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας αφού θα μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#826235 Το συντριπτικό ποσοστό είναι σε εταιρικές πωλήσεις, επειδή έχει αυξηθεί υπερβολικά η τιμή αυτών των μοντέλων. Παλιότερα αγόραζες Kadjar με 20 χιλιάρικα και σήμερα θέλεις σχεδόν τα διπλά για την βασική του Austral. Πως να μην απευθύνεται στους εταιρικούς πελάτες μόνο; :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#826237 Υποθέτω πως και οι εταιρικοί πελάτες θα αλλάξουν συμπεριφορά αναλόγως του κόστους όπως και οι υπάλληλοι των εταιρειών.

< >