Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By elvet
blackpug106 έγραψε:Peugeotιστορίες :iconcool:

https://www.4drivers.gr/single-post/-True-story-Peugeot-106-Rallye

https://www.4drivers.gr/single-post/-Rallye-ego

:s_coffee

εντάξει υπάρχουν και κάποιοι που θ' αγοράσουν και για τρίτη φορά 106 :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
g8777 έγραψε:Πρωτο αρθρο, ωδη στην ανοησια. Για να το θεσω ευγενικα. :iconcool:
Το 2ο θα έλεγα εγώ.
Το 1ο μια χαρά το βρήκα. Ξέρεις πόσες φορές ψάχνω στο car μήπως βρω το δικό μου?... :( :(

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#467926 Ωχ , |λογοκρισία| μου, εχεις απολυτο δικιο, μπερδευτηκαν τα tab . :oops:

Το 1ο ειναι συγκινητικο, το 2ο ομως.... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By glf
#468100 Είμαι φιλαράκι με τον... Στέλιο από Κοζάνη που λέει το 1ο άρθρο και ξέρω και το μπλε 106, χαρτί καρότσα ήταν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468433 Ποια η άποψη του φόρου για το 108? Ψήνω την κουμπάρα μου που με ρώτησε για αμάξι. Τα δεδομένα είναι ως εξής:

- πατσετ: 12-13.000€ αλλά για 1-2Κ δε θα τα χαλάσουμε
- διαδρομές πολύ μικρές εντός Αττικής, πέριξ Χαλανδρίου κυρίως, και 1-2 φορές τη βδομάδα Χαλάνδρι - Λούτσα για παρκάρισμα των μικρών
- οπωσδήποτε 2 παιδικά καθίσματα πίσω και (νομίζω) ένα καρότσι
- 2ο αμάξι, θα συνυπάρξει μαζί με το Renegade αλλά λόγω αυτόματου και μανιτζέβελου μεγέθους κάτι μου λέει ότι θα γίνει πρώτο

Σούπερ μίνι νομίζω δεν θα προτιμηθεί γιατί η κουμπάρα είχε για χρόνια ένα Ibiza του 2000κατι το οποίο δε χρησιμοποίησε ποτέ. Θέλουμε κάτι σχετικά ντιζαϊνάτο, ασφαλές και με όσες περισσότερες ευκολίες γίνεται σ' αυτά τα χρήματα. Ιδανικά το 108 θα το προτιμούσα σε 1.2 auto αλλά δε βλέπω κάτι στο car. Δε βγαίνει έτσι? :hmmm: Επίσης πόσα χρόνια είναι στην αγορά το αμάξι? Μήπως είναι λίγο παλιό? Από την 3πλέτα πάντως μου φαίνεται μακράν το πιο όμορφο και σ' αυτό συμφωνεί και η ενδιαφερόμενη η οποία παρόλο που είναι άσχετη από αυτοκίνητα, αυτό το ήξερε.

Πχ: https://www.car.gr/9421679-peugeot-108-1-0-vti-etg-allure

Discuss.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 28 Δεκ 2017, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By fot
#468451 Στέφανε κάποιο ατμοσφαιρικό 1.2, Φιατ 500, πολυ πιθανό να είναι μέσα στο πατσετ.. ότι πρέπει για γυναίκα και όχι μόνο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#468452 Το έχω (σε 1.0 manual) εδώ και 2 χρόνια. Πολύ βολικό, σαφώς το πιο όμορφο από τα μικρά. Η κατανάλωση είναι αστεία.
Καρότσι δε χωράει σε κανένα της κατηγορίας (ίσως μόνο σε i10). Το 1.2 για τη χρήση που το προορίζει δεν αξίζει τον κόπο, επίσης το αυτόματο είναι λίγο μιεχ (το είχα κάνει τεστ σε Aygo και, αν και το είχα σκεφτεί, το απέρριψα με συνοπτικές διαδικασίες). Νομίζω βέβαια ότι όλα τα αυτόματα της κατηγορίας είναι κάπως έτσι.
Φίλη που πήρε το up! την ίδια εποχή έχει μπλέξει άσχημα (το αμάξι άρχισε να... ξεβαφει).
Αν ξαναγοραζα, πάλι θα το προτιμούσα λόγω εμφάνισης (αν και το i10 είναι λίγο καλύτερο στο δρόμο -το καλύτερο όλων).
Στις τιμές καταλόγου της Peugeot παίζει πάντα έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
fot έγραψε:Στέφανε κάποιο ατμοσφαιρικό 1.2, Φιατ 500, πολυ πιθανό να είναι μέσα στο πατσετ.. ότι πρέπει για γυναίκα και όχι μόνο.

< >

500 = αποκλειστικά 3θ οπότε δε μας κάνει

Asimov έγραψε:Το έχω (σε 1.0 manual) εδώ και 2 χρόνια. Πολύ βολικό, σαφώς το πιο όμορφο από τα μικρά. Η κατανάλωση είναι αστεία.
Καρότσι δε χωράει σε κανένα της κατηγορίας (ίσως μόνο σε i10). Το 1.2 για τη χρήση που το προορίζει δεν αξίζει τον κόπο, επίσης το αυτόματο είναι λίγο μιεχ (το είχα κάνει τεστ σε Aygo και, αν και το είχα σκεφτεί, το απέρριψα με συνοπτικές διαδικασίες). Νομίζω βέβαια ότι όλα τα αυτόματα της κατηγορίας είναι κάπως έτσι.
Φίλη που πήρε το up! την ίδια εποχή έχει μπλέξει άσχημα (το αμάξι άρχισε να... ξεβαφει).
Αν ξαναγοραζα, πάλι θα το προτιμούσα λόγω εμφάνισης (αν και το i10 είναι λίγο καλύτερο στο δρόμο -το καλύτερο όλων).
Στις τιμές καταλόγου της Peugeot παίζει πάντα έκπτωση.

Το αυτόματο θα είναι σίγουρα πατάτα αλλά δεν πρόκειται να το αντιληφθεί κανείς. Το 1.2 επειδή το είχα δοκιμάσει στο 208 μου χε φανεί αξιόλογο και αν το βγάζει μαζί με αυτόματο ίσως να το κολακεύει λίγο παραπάνω. Το γεγονός ότι δε χωράει καρότσι πίσω πάντως νομίζω είναι πρόβλημα. Τι κάνεις σ' αυτή την περίπτωση? Το βάζεις μπροστά στο συνοδηγό?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468462 Εντός budget, με τα πάντα όλα:
https://www.car.gr/12080163-kia-picanto ... to-premium
Εικόνα
Εικόνα
Με λίγα παραπάνω, ακόμη καλύτερο (αν και αρχίζει και γίνεται ακριβό...). Με γαμάτο μοτέρ και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη:
https://www.car.gr/12070292-renault-twingo-excite
Εικόνα
Εικόνα

Καλύτερο αμαξάκι το Twingo, με μεγάλο μείον τον χώρο αποσκευών. Μια χαρά και το ΚΙΑ, με 7 χρόνια εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468463 Ενδιαφέρον το Twingo. Χωρίς οθόνη μέσα βέβαια δεν πάει πουθενά αλλά αυτό υποθέτω διορθώνεται σε άλλη έκδοση. Εννοείται θα παίξουν και τα Κορεάτικα μπάλα γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι και τα πιο φρέσκα στην αγορά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#468464 Λογικά ναι.
Ας πάρει το καρότσι μαζί σε μια αντιπροσωπεία να το δοκιμάσει (δεν έχουν όλα το ίδιο μέγεθος), αλλά το θεωρώ απίθανο να χωρέσει στα σκάρτα 200 λίτρα. Ας δει και το Hyundai σε αυτή την περίπτωση, που επαναλαμβάνω ότι στέκεται στο δρόμο όπως κανένα της κατηγορίας.
Το 1.2 το μόνο που προσφέρει για γύρω γύρω από Χαλάνδρι είναι (πολύ) αυξημένη κατανάλωση.
Σε ό, τι αφορά τις επιδόσεις, θυμάμαι ότι το χιλιαρι το έστρωσα πηγαίνοντας εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας (2 ενήλικες, 1 παιδί) και ήταν πολύ τίμιο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#468465 Μην ακούς τον ΗΦ, έχει κόλλημα με τα πισωκινητα
To twingo έχει ΑΚΌΜΑ χειρότερους χώρους και στο δρόμο δε λέει απολύτως τίποτα.