edmond έγραψε:Τουλάχιστον αναφέρουν την στροφή κλασικά ορθόδοξα Parabolica και όχι το καινούργιο πωςτονλένετοντύπο.
Είμαι της άποψης να μην αλλάζουν οι (γνωστές) ονομασίες, αλλά όχι και πως τον λένε τον Alboreto...! Basta
Same_old_story έγραψε:edmond έγραψε:Τουλάχιστον αναφέρουν την στροφή κλασικά ορθόδοξα Parabolica και όχι το καινούργιο πωςτονλένετοντύπο.
Είμαι της άποψης να μην αλλάζουν οι (γνωστές) ονομασίες, αλλά όχι και πως τον λένε τον Alboreto...! Basta
Ναι ρε συ, ήθελα να δώσω έμφαση στο όνομα σε μια από τις εμβληματικότερες στροφές παγκοσμίως! Και πως -γνώμη μου- δεν το αλλάζεις έτσι εύκολα.
Περεζ περνα q3 και ξερεις τι πρεπει να κανεις.
Κιμις την πατησε αλλα οκ. Τρομερη πιεση ολα τα φωτα πανω του. Πιεσε απο νωρις και εκανε το λαθος.
Λογικα αυριο θα ανακοινωθει για το 2025.
Οπότε ο Μαξακος του χρόνου μένει RB.
marmagas έγραψε:Αν διάβασα καλά είναι για 1 χρόνο το συμβόλαιο.
Οπότε ο Μαξακος του χρόνου μένει RB.
Μαξ μετά τη μεταγραφή αντονελι δύσκολα να πάει merc εκτός αν φύγει ο Russell και γίνει κανένα driver swap.
< >
Περασμενα μεγαλεια
Τσεκο μπορεις και πιο κατω ρε συ.
Συνεχιζω να επιμενω οτι οποιος τσιμπησει καλο tow θα τσιμπισει και την pole. Ειναι πολυ κοντα οι 5 πρωτοι με 1 δεκατο διαφορα να ακολουθει ο Μαξ.
Μακλαρεν μπορει ενα τσικ να κρυβουν ρυθμο. Αν και η Μοντσα ειναι ιδιαιτερη πιστα.
Μερκ δειχνουν φαβορι αλλα ειναι?
Επισης και ο Λεκ μπορει να βγαλει λαγο απο καπελο ειδικα στην Μοντσα.
Παμε για damage limitation Max?