Όπως είδαμε στο Σεμπ αλλά και στο Μαξ που δεν είχε τη συνήθη διαφορά με τον Τσέκο.
Ο Λεκλέρκ όμως έριξε 16" διαφορά στον Κάρλος ο οποίος όλο το τριήμερο ένιωθε καλά.
Πρέπει να πήγαινε τάπα σε όλον τον αγώνα.

Geo f1 έγραψε:edmond έγραψε:Γιατί γιούχα ρε συ γκεάκο;Κόμπλεξ.. τοσα χρόνια που γιουχαραν τον 6ο δεν σε έβλεπα ζεστό..
Πεντακάθαρα, κρυστάλλινα δεν έγιναν τα πράγματα;
Max Verstappen
ripper έγραψε:Είμαι και αλλεργικός στις παπαριες
Geo f1 έγραψε:Χαρα μου να σας βλεπω εναν εναν να δειχνετε χαρακτηρες οταν πεφτουν Μαξοσφαλιαρες.![]()
Και συ στους ολαμελογαλατους ησουν τοσα χρονια...
Περαστικα![]()

Geo f1 έγραψε:ripper έγραψε:Είμαι και αλλεργικός στις παπαριες
Χαρα μου να σας βλεπω εναν εναν να δειχνετε χαρακτηρες οταν πεφτουν Μαξοσφαλιαρες.![]()
Και συ στους ολαμελογαλατους ησουν τοσα χρονια...
Περαστικα![]()

Geo f1 έγραψε:Αστεια πραγματα.
g8777 έγραψε:Μα καθεστε και ασχολειστε με το Γκεακω. Σας πεταει μια εκκενωση και σεις τσιμπατε για διαλογο; Μα ημαρτον Χριστε μου. Αφηστε το πιντι να δειξει τι κουβαλαει μεσα του τοσα χρονια. Αλκοολικος απο τους μικελοτσινο ειχε καταντησει για χαρη της Μπεμπουσωρως. Και δωσε ανακυκλωση τα ιδια και τα ιδια σε καθε αναθεματισμενο τοπικο. Και δωσε
ΣΝΙΑΡΦ
!!! ΓΚΝΤΑΟΥ!! ΜΟΥΜΠΛΕ ΜΟΥΜΠΛΕ..ΣΚΟΥΑΞ!!!
με βιομηχανικη ενταση. Γιατι να σταματησει;; Αυτα τα μοντελα μαλλον δεν ηρθαν με fail safe δικλειδες. Μαξ μεχρι να σβησει ο ηλιος, σαν τις Θυμιουλες που αγαπουν το λευκο, αγαπουν το ΡΟΛ.

Ουφ , πρόλαβα και ανανέωσα πριν λίγα λεπτά τη συν[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]