Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
1
14%
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#794000 Το ένα πιτ στοπ δεν ήταν οπωσδήποτε η ταχύτερη στρατηγική.
Όπως είδαμε στο Σεμπ αλλά και στο Μαξ που δεν είχε τη συνήθη διαφορά με τον Τσέκο.
Ο Λεκλέρκ όμως έριξε 16" διαφορά στον Κάρλος ο οποίος όλο το τριήμερο ένιωθε καλά.
Πρέπει να πήγαινε τάπα σε όλον τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#794001 Ο Leclerc εκανε οντως εξαιρετικο αγωνα, και πιεσε στα δυο πρωτα stint τον Perez, στην ουσια αποκλειοντας για αυτον να σκεφτει το ενα πιτ στοπ οπως τον εφτανε. Τερματισε μολις 8 δευτερα πισω απο το διαστημοπλοιο με ιδια στρατηγικη, αυτο εχει να συμβει απο το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#794002 Μέτριος αγώνας.
Άξιος 2ος ο Leclerc, άλλος ένας πολύ καλός αγώνας.

Λάντο Νόρις ο μοναδικός που κέρδισε πιο γρήγορα μονοθέσια.
Alonso 9ος στους 8.
Shit happens. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
Geo f1 έγραψε:
edmond έγραψε:Γιατί γιούχα ρε συ γκεάκο;
Πεντακάθαρα, κρυστάλλινα δεν έγιναν τα πράγματα; :hmmm:
Κόμπλεξ.. τοσα χρόνια που γιουχαραν τον 6ο δεν σε έβλεπα ζεστό..

Max Verstappen

Δεν εννόησα ρε συ, για εξπλέιν λίγο, που δεν ήμουν ζεστός; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:Είμαι και αλλεργικός στις παπαριες

Χαρα μου να σας βλεπω εναν εναν να δειχνετε χαρακτηρες οταν πεφτουν Μαξοσφαλιαρες. :whistlink:

Και συ στους ολαμελογαλατους ησουν τοσα χρονια...

Περαστικα :s_cry

Για αυτο χαρηκα ακομα πιο πολυ τον περσινο τιτλο :s_bye
Άβαταρ μέλους
By ripper
Geo f1 έγραψε:Χαρα μου να σας βλεπω εναν εναν να δειχνετε χαρακτηρες οταν πεφτουν Μαξοσφαλιαρες. :whistlink:

Χαρακτήρες σε τι; Έχεις 2 χρόνια και βάλε που το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να προκαλέσεις όποιον βλέπει F1, σε αυτό το φόρουμ. Στο είπαμε μια, δύο, τρεις, πήρε 2 πρωταθλήματα ο δικός σου, ακόμα δεν ξελύσσαξες.
Εμείς έχουμε να πάρουμε 15 χρόνια αλλά μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις φυσιολογικά.
Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου, εμείς οι παλιό χαρακτήρες θα συνεχίσουμε το δικό μας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#794008 Το οτι πεταξες την σποντουλα για τον Αλονσο (που πονηρα δεν εκανες και μια αναφορα στα dnfs) δειχνει οτι στηριζεις εμπρακτα αυτο που ειπες πιο πανω...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Geo f1 έγραψε:
ripper έγραψε:Είμαι και αλλεργικός στις παπαριες

Χαρα μου να σας βλεπω εναν εναν να δειχνετε χαρακτηρες οταν πεφτουν Μαξοσφαλιαρες. :whistlink:

Ρε χρυσέ μου άνθρωπε η βουτιά του Μαξ πέρυσι ήταν ανάλογη με του Κάρλος φέτος;
Ο Κάρλος μπήκε πολύ πιο ήπια και άφησε χώρο στην έξοδο, έστω για να μείνει ο Λούης πάνω στο κερμπ.
Ο Μαξ βούτηξε χωρίς αύριο, πολύ πιο βίαια και βγήκε ο ίδιος τέρμα στο κερμπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#794010 Yugo δε θα μπω σε τοσες λεπτομεριες ουτε θα μας δειξουν την τηλεμετρια στο που φρεναρε ο ενας και που ο αλλος.
Οπως ειδες φετος εγινε διερευνηση για force driver off the track.
Περσυ ο αλλος αποφασισε μονος του να το κοψει ολο ευθεια και μετα να σηκωσει λιγο...Για να ειναι ολα μελι γαλα.

Μπραβο στην Φια που εμαθε απο αυτο το περιστατικο. Και φετος το χειριστηκε σωστα...
Ηπια ξε-ηπια ο Καρλος μια χαρα εστριψε και στο team radio αναφερθηκε στο περσυνο περιστατικο.

Φανταζεσαι να του ελεγε η ομαδα
Οχι καρλος περσυ ο Μαξ πηγε με τα μπουνια να περασει...

Αστεια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#794011 Τα λες αυτά επειδή είσαι Λουίτσα, εσύ που κρύβεσαι πίσω από το Yugo. :shifty:

Έγραψα για τον Alonso ότι ακριβώς έγραψες εσύ για τον Hamilton αγαπητέ Geo. Από μόνος μου δεν θα έγραφα κάτι, ματάκια έχω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#794012 Μα καθεστε και ασχολειστε με το Γκεακω. Σας πεταει μια εκκενωση και σεις τσιμπατε για διαλογο; Μα ημαρτον Χριστε μου. Αφηστε το πιντι να δειξει τι κουβαλαει μεσα του τοσα χρονια. Αλκοολικος απο τους μικελοτσινο ειχε καταντησει για χαρη της Μπεμπουσωρως. Και δωσε ανακυκλωση τα ιδια και τα ιδια σε καθε αναθεματισμενο τοπικο. Και δωσε

ΣΝΙΑΡΦ
!!! ΓΚΝΤΑΟΥ!! ΜΟΥΜΠΛΕ ΜΟΥΜΠΛΕ..ΣΚΟΥΑΞ!!!

με βιομηχανικη ενταση. Γιατι να σταματησει;; Αυτα τα μοντελα μαλλον δεν ηρθαν με fail safe δικλειδες. Μαξ μεχρι να σβησει ο ηλιος, σαν τις Θυμιουλες που αγαπουν το λευκο, αγαπουν το ΡΟΛ. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Geo f1 έγραψε:Αστεια πραγματα.

Ακριβώς αυτό.

Είναι αστείο να μου λες ότι ο Σάινθ ανέφερε το περσινό περιστατικό στο ράδιο.
Εφόσον ο Σάινθ μπήκε πολύ πιο ήπια γενικά και επιπλέον άφησε χώρο στο Λούη να βγει στο κερμπ, ήταν λογικό να είναι εκνευρισμένος που ο Λούης κράτησε τη θέση κόβοντας δρόμο και μέσα στα νεύρα ανέφερε το περσινό με το Μαξ χωρίς να το πολυσκεφτεί.

Αν όμως το δεις με ψύχραιμο μάτι δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιο το φετινό με το περσινό.
Τους λόγους τους εξήγησα με γυμνό μάτι, χωρίς τηλεμετρίες, χωρίς τίποτα.
Τουλάχιστον είναι η γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Μα καθεστε και ασχολειστε με το Γκεακω. Σας πεταει μια εκκενωση και σεις τσιμπατε για διαλογο; Μα ημαρτον Χριστε μου. Αφηστε το πιντι να δειξει τι κουβαλαει μεσα του τοσα χρονια. Αλκοολικος απο τους μικελοτσινο ειχε καταντησει για χαρη της Μπεμπουσωρως. Και δωσε ανακυκλωση τα ιδια και τα ιδια σε καθε αναθεματισμενο τοπικο. Και δωσε

ΣΝΙΑΡΦ
!!! ΓΚΝΤΑΟΥ!! ΜΟΥΜΠΛΕ ΜΟΥΜΠΛΕ..ΣΚΟΥΑΞ!!!

με βιομηχανικη ενταση. Γιατι να σταματησει;; Αυτα τα μοντελα μαλλον δεν ηρθαν με fail safe δικλειδες. Μαξ μεχρι να σβησει ο ηλιος, σαν τις Θυμιουλες που αγαπουν το λευκο, αγαπουν το ΡΟΛ. :s_dunno

Εικόνα

Εικόνα

:s_bye :s_bye :s_bye