Οι ανθρωποι ειναι παντελως ανικανοι να τρεξουν μαγαζι-γωνια.
Ουτε για τα ματια του κοσμου τον Τσεκο ρε;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
).Giuseppe Busso έγραψε:Το μονοθέσιο είναι χρέπι τώρα. Φυσικά ο Λούης ως 8κις ξεζουμιστής, θα πάρει τα μέγιστα γιατί στα quali βλέπεις πιλότους, αλλά στους αγώνες βλέπεις πρωταθλητές.Ετσι είναι τα χρεπια ωρε? Ρώτα την Γριά να σου πει. 5 δευτερόλεπτα Αυστραλία 2015. Ρώτα τον
g8777 έγραψε:Οι ανθρωποι ειναι παντελως ανικανοι να τρεξουν μαγαζι-γωνια.
Ουτε για τα ματια του κοσμου τον Τσεκο ρε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
glf έγραψε:Θα δούμε αγώνα με τα αυτοκίνητα να γκελάρουν; Δε το λυσανε;Είδα λίγο και γω fp1 στο ertflix και μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό. Χοροπηδούσαν και φεύγανε κομμάτια. Καλά η αλπινα σκόρπισε λες και ήταν χάρτινη.
glf έγραψε:Θα δούμε αγώνα με τα αυτοκίνητα να γκελάρουν; Δε το λυσανε;Είδα λίγο και γω fp1 στο ertflix και μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό. Χοροπηδούσαν και φεύγανε κομμάτια. Καλά η αλπινα σκόρπισε λες και ήταν χάρτινη.
g8777 έγραψε:Εδώ γκελαρει μέχρι και το φόρουμ.
bibendum έγραψε:
Σ έναν άλλον έβαλαν ταινία νομίζω για να κλείσουν ένα κομμάτι που εφυγε. Μια Μερσεντές ήταν νομίζω.
g8777 έγραψε:Εδώ γκελαρει μέχρι και το φόρουμ.Με πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ποστ γι αυτό επί 4
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]