g8777 έγραψε:Φεηλ γιατί έπρεπε να κάτσει στα αυγά του. Με Μαξ έξω κάνεις υπομονή να τελειώσει ο αγώνας,3 γύροι είναι.Εκ των υστέρων ναι. Αλλά αν ειχε στριψει πρωτος θα λέγαμε άλλα.
Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
g8777 έγραψε:Φεηλ γιατί έπρεπε να κάτσει στα αυγά του. Με Μαξ έξω κάνεις υπομονή να τελειώσει ο αγώνας,3 γύροι είναι.Εκ των υστέρων ναι. Αλλά αν ειχε στριψει πρωτος θα λέγαμε άλλα.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ουτε ανικανότητα είναι. Προσπάθησε να κλέψει την πρωτη θέση στην εκκίνηση, περασε αλλά λόγω φορας δεν πρόλαβε να φρενάρει για να στριψει.
Εντυπωσιακό λάθος από τον Λιουι αλλά το έκανε.
Redmi Note 8 Pro
Νίκος Παππάς έγραψε:g8777 έγραψε:Φεηλ γιατί έπρεπε να κάτσει στα αυγά του. Με Μαξ έξω κάνεις υπομονή να τελειώσει ο αγώνας,3 γύροι είναι.Εκ των υστέρων ναι. Αλλά αν ειχε στριψει πρωτος θα λέγαμε άλλα.
Redmi Note 8 Pro
) .
Giuseppe Busso έγραψε:Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είμαι 400 χρόνια μπροστά από κάθε γκεάκο

g8777 έγραψε:Το κοκαλάκι της νυχτερίδας Μπουσσε το έχει άλλος τώρα παιδί μου. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μαξ.

Bayern7 έγραψε:Όταν γράφαμε, κάπου στο δεύτερο γκρανπρι ήταν αν θυμάμαι καλά, ότι η red bull είναι ταχύτερη, λίγο μεν - σαφώς ταχύτερη δε, κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να βγάλουν την Μερσεντές του πολύπαθου Λούι το ταχύτερο μονοθέσιο.

g8777 έγραψε:Γιωργη σε καταλαβαινω απολυτα. Σαν να σε βλεπω μπροστα μου.
Φανελακι αθλητικο Παλκο, ενα μισογεματο πιατο με μπαμπιες, Μαλαματινα σε ποτηρι σωληνα, Sante Κασετινα , μουστακι σαν barcode, βουρκωμενος. Στελαρας στο ραδιο να λεει για καποια Μαντουβαλα.
Κουραγιο Γιωργη. Βαθιες ανασες Γιωργη.

Υπαρχουν καταλληλοτερες δομες και ανθρωποι επαγγελματιες να σε αναλαβουν. Κυριακη σημερα, θα ειναι κλειστα, στυψε ενα λεμονι σε μια κουταλια ελληνικο καφε μπας και αντιμετωπισεις το σωματικο σκελος του προβληματος.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]