Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By ripper
#771471 Ε μην με βάλεις να ψάχνω τώρα. Πολλές φορές ΠΡΙΝ την Μοντζα.

Και σαν μεμονωμένο συμβάν αν το δεις, το στρίμωγμα σε αυτές τις φάσεις είναι σχεδόν δεδομένο. Όταν δεν υπάρχει χώρος ο από μέσα κόβει το σικέιν. Ο Max επέλεξε τη σύγκρουση για τους γνωστούς λόγους.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#775658 Παιδες μη φοβαστε. Αποφασισα να μη λεω τη γνωμη μου για τους αγωνες και τους οδηγους πλεον εδω μεσα, γιατι η πλειοψηφια θεωρει οτι οι αποψεις μου ειναι αστειες και χαλανε το κλιμα στο φορουμ.

Απλα θελω να αναλυσω το λαθος του Μαξ (που ετσουξε φυσικα οπως το καθε λαθος που κανει). Κυριως θελω να αναλυσω τα μιλισεκοντς που ακολουθουν μετα το λαθος, οταν καταλαβε οτι αρχιζει να το χανει. Παντως δεν τσαρουχωσε τα φρενα οπως θα κανανε καμποσοι οδηγοι με το σκεπτικο "ασε μην εχουμε χειροτερα".

Αρχικα αφηνει το γκαζι μπας και το προλαβει κι ετσι περασανε οι πρωτες 90 μοιρες (απο τις συνολικες 360).
Με το που καταλαβαινει οτι χαθηκε στα σιγουρα ειχαμε φτασει στις 180 μοιρες κι αποφασιζει να σκασει γκαζια παλι για να κανει την πιρουετα. Σκαει ΑΚΡΙΒΩΣ οσο γκαζι χρειαζοτανε για να αρχισει η περιστροφη των υπολοιπων 180 μοιρων και το αφηνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που χρειαζοτανε (τις τελευταιες 90 μοιρες) ωστε να σταματησει σταδιακα το σπινιαρισμα των τροχων και να βρουνε προσφυση κατα την ολοκληρωση των 360 μοιρων.

Νταξ. Εγω ειδα το βιντεο (στο ονμποαρντ μετα το 25") καμια δεκαρια φορες και μου πηρε και 5 λεπτα να γραψω το σεντονι. Ο "κωλοφαρδος" ο Μαξ τα καταφερε ολα αυτα σε μερικα μιλισεκοντς. Και το εχει ξανακανει το ιδιο μια ντουζινα φορες ολα αυτα τα χρονια βεβαιως βεβαιως!!!

https://www.formula1.com/en/latest/vide ... 93384.html

Παρακαλειστε να ποσταρετε τη γνωμη σας, το νουμερο που σας αντιπροσωπευει. Η μοναδα μετρησης ειναι προφανως οι κουταλιες της σουπας.

Μπουσσε τους τα ελεγες εσυ οτι το μαζεψε γαματα το λαθος τους και πεσανε να σε φανε. Για να δεις τι τραβαω τοσο καιρο εδω μεσα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#775660 Πέρα από την πλάκα που κάνουμε, είπα ότι δεν ήταν τύχη. Ήταν ικανότητα. Το εννοώ.
Ο τρόπος που το κάνει συχνά είναι skills.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#775691 Το πιο εκπληκτικό είναι ότι επειδή άργησε ένα νανοσεκόντ είχε κάνει 93 μοίρες και έπρεπε να υπολογίσει γκάζια για μόλις 87 ακόμα μοίρες για τις δευτέρες 180 :s_yes
Άβαταρ μέλους
By ripper
#775710 Χωρίς να έχω ιδέα πως και αν μπορεί να ελεγχθεί ένα μονοθέσιο F1 ενώ έχει χαθεί το πίσω μέρος, το θεωρώ απίθανο να μπορεί κάποιος με ασφάλεια να κάνει πιρουέτα 360°.
Ισως να μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να μην σπιναρει περαιτέρω αλλά το που θα καταλήξει είναι λογικά περισσότερο τύχη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#775712 Κάποια στιγμή είχα δεί ενα βίντεο με την προετοιμασία του Μαξ πρίν τον αγώνα, περπατούσε ξυπόλυτος πάνω σε ριζοχαρτο χωρίς να αφήνει ίχνη.

Αλλά τώρα δεν το βρίσκω γμτ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Χωρίς να έχω ιδέα πως και αν μπορεί να ελεγχθεί ένα μονοθέσιο F1 ενώ έχει χαθεί το πίσω μέρος, το θεωρώ απίθανο να μπορεί κάποιος με ασφάλεια να κάνει πιρουέτα 360°.
Ισως να μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να μην σπιναρει περαιτέρω αλλά το που θα καταλήξει είναι λογικά περισσότερο τύχη.

Προφανως και δεν υπαρχει ασφαλεια οτι θα επιτευχθει τελικα η πιρουετα. Αλλα η συνταγη ισχυει...

Σε αυτη τη φαση που ηταν ο Μαξ, αν δεν ξαναπατουσε το γκαζι τοσο γρηγορα (γιατι σιγουρα η πρωτη αντιδραση στους οδηγους ειναι να αφησουν το γκαζι οταν χανεται ο κωλος), θα βρισκοταν στα επομενα νανοσεκοντς (που λεει κι ο φιλος μου ο Κορτο :shifty: ) σταματημενος με το μονοθεσιο να κοιταει αναποδα στην πιστα. Πατησε λοιπον το γκαζι ακριβως την ωρα που επρεπε, για οσο επρεπε και το αφησε την ωρα που επρεπε.

Σιγουρα δεν ειναι ο μονος στον κοσμο που το εχει κανει κι επισης σιγουρα την επομενη ή τη μεθεπομενη φορα δε θα του πιασει το "κολπο". Απλα στο συγκεκριμενο ονμποαρντ φαινεται ακριβως η διαδικασια για αυτο το ανεφερα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780267 Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το ως τώρα σπρώξιμό του. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το #33 που είχε για νούμερο. Είναι ο ύψιστος μασονικός βαθμός.

Τώρα πια έγινε και δημόσιο.

Εικόνα

Τον τιμητικό τίτλο του Αξιωματικού του Τάγματος της Οράγγης – Νασάου, απένειμε σήμερα το Κράτος της Ολλανδίας στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Formula 1, Max Verstappen. Ο τίτλος απονέμεται σε όσους προσφέρουν πράξεις ιδιαίτερης αξίας στην κοινωνία. Την απονομή έκανε η Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Conny Helder, η κυρία της φωτογραφίας.

https://www.4troxoi.gr/agones/formula-1 ... 2KpLXDDWdI