Forum για τη Formula 1

Ποιος από τους 2 ομόσταβλους πιστεύετε ότι θα επικρατήσει το 2025

8
44%
10
56%
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#882358 Δε λέω ο Μπέρνι είχε πολλά χρόνια μέσα στο χορό και δεν αμφισβητώ την εμπειρία του στο χώρο, σίγουρα έχει δει πολλούς οδηγούς, ομάδες και ξέρει πολλά που δεν ξέρουμε αλλά....
Εκ του αποτελέσματος ο Λιούις είναι ένας πολύ επιτυχημένος οδηγός. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό και χρειάζονται πολλές θυσίες και προπόνηση σε μόνιμη μακροχρόνια βάση. Το τι κάνουν, γυμναστική, διαλογισμό κλπ καθορίζεται από την ομάδα και τους άμεσους συνεργάτες του κάθε οδηγού. Μεγάλη σημασία όμως έχει και η ψυχολογία, πως ο καθένας χαλαρώνει, τι του αρέσει να κάνει για να ξεφεύγει από το στρες της "εργασίας" ώστε να αποδίδει καλύτερα. Το πως το πετυχαίνει αυτό ο καθένας μπορεί να διαφέρει. Άλλος πχ μπορεί να παίζει μουσική, σκάκι ή τάβλι, να κάνει ποδήλατο (ο Μπότας πχ και άλλοι), να τρέχει σε σιμιουλέιτορ (Μαξ και άλλοι), να τρέχουν σε άλλους αγώνες, και του Λιούις να ασχολείται με τη μόδα και τα ρούχα. Μερικοί οδηγοί έχουν εταιρείες που αποτελούν και την προετοιμασία της συνέχειας τους μετά την συνταξιοδότηση από τις πίστες (είτε σαν πράκτορες νέων οδηγών πχ Αλόνσο, είτε σχολές εκπαίδευσης οδηγών κλπ). Πειράζει αν ο Λιούις κάνει συνεργασίες με μόδιστρους και ετοιμάζει δικές του δημιουργίες κλπ;
Εμένα καθόλου εφόσον δείχνει ότι συνεχίζει να οδηγεί στο υψηλό επίπεδο που συνηθίζει. Και αν λόγω ηλικίας πέσει λίγο δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδειξεις ότι φταίει αυτό εφόσον το κάνει χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Κλείνοντας, αν και σε εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που πλασάρεται ενδυματολογικά και γενικότερα αισθητικά ως προς την προσωπική του εικόνα, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για αυτό, αφενός παραμένει καλός και αφετέρου σαν κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει.
Και βέβαια κι εγώ και ο Μπέρνι και όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να λέμε ό,τι μας έρχεται για όποιον θέλουμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Εκει στο 2:40
Ωραιος τιτλος
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#884001 Μήπως ο Leclerc μέχρι τώρα παίζει κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι,καθώς κάνει συνεχώς θετικές δηλώσεις για τον νέο τιμειτ του αλλά μάλλον θα αρχίσει τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Sijune21 έγραψε:Μήπως ο Leclerc μέχρι τώρα παίζει κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι,καθώς κάνει συνεχώς θετικές δηλώσεις για τον νέο τιμειτ του αλλά μάλλον θα αρχίσει τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με τον Σάινθ. Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας πιστεύω.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#884587 Ενα πολυ ευχαριστο νεο που διαβασα σε καμποσα διαφορετικα αρθρα, ειναι οτι οι οδηγοι της Φερραρι εχουν το ιδιο οδηγικο στυλ. Μαλιστα δηλωνουν χαρουμενοι και οι δυο γιατι ζητανε την ιδια κατευθυνση στο στησιμο του μονοθεσιου.

Οποτε θα εχουμε μια καθαρη μαχη αναμεσα τους, χωρις τη γνωριμη καραμελα του "ραψιματος" στα μετρα του ενος απο τους δυο οδηγους!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885300 Hamilton adjusts driving style to new Ferrari, amid 0.4s deficit to Leclerc :rtfm:

https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... /10703029/

FP1
Charles Leclerc Ferrari 1:17.461
Lewis Hamilton Ferrari 1:18.071

FP2
Charles Leclerc Ferrari 1:16.439
Lewis Hamilton Ferrari 1:16.859

Ενταξει πρωτος αγωνας ειναι και πρωτες δοκιμες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885303 οχι , no , no , no mercy . Είναι 7(8)κης , δεν υπάρχει δικαιολογία. 40 χρόνια top φούρναρης.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#885319 Ο Leclerc είναι πολύ δυνατός στον ένα γύρο. Ο Hamilton είναι πολύ δυνατός στην διάρκεια του αγώνα. Ασφαλώς επίσης ο Leclerc έχει πλεονέκτημα γιατί είναι πιο συνηθισμένος στα μονοθέσια της Ferrari.
Είναι πρώτες δοκιμές, όποιος βιαστεί να βγάλει συμπέρασμα, θα κάνει λάθος.
Δε γίνεται για παράδειγμα η RB να είναι τόσο ανταγωνιστική, κάτι δεν ταιριάζει.
Ούτε γίνεται ο Hulkenberg με τη Sauber να είναι μόλις ένα δέκατο πιο αργός από τον Verstappen με τη Red Bull.

Αύριο θα δούμε την πραγματική εικόνα.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#885323 Τη γνωμη μου για τη μαχη αυτη την εχω γραψει απο τις πρωτες σελιδες.

Αλλο η γνωμη, αλλο το τι θα ηθελα και θα ηθελα ο Λεκλερκ να ειναι μπροστα απο το Λουη ενω αν ερθει κουπα οδηγων θα προτιμουσα να την παρει ο Λεκλερκ, εννοειται δε με χαλαει αν την παρει ο Λουης.

Ειναι δικο μας παιδι ο Μονεγασκος, εχει πολλη ταχυτητα που σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι εξαιρετικη, εχει αρκετα καλη συμπεριφορα μεχρι σημερα, εχει ενα παθος και μια συνδεση με τον κοσμο που ειχαμε χρονια να ζησουμε, εχει ακομα και απογοητευτικες μερες που δινουν ενα περιεργο συναισθηματικο πανω κατω...

Παρ' ολα αυτα στοιχηματιζω, οτι οταν ο Geo ειδε τα 6 και 4 δεκατα, στα FP1 και FP2 αντιστοιχα του πρωτου αγωνα της χρονιας, πρεπει να εσταξε 5 κουβαδες...
Αν παει καλα ο Λεκλερκ φετος, θα ξεπερασει ακομα και εμας...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885324 :lol:
Οχι ρε συ.
Απο τα πρωτα φπς ειπαμε οτι μπορει κατι να δοκιμαζε ο ενας κατι ο αλλος κλπ.

Τα qualy μετρανε και φυσικα οι αγωνες. Απλα εδω ειναι το θεμα των 2 που θα μας απασχολησουν ολη τη χρονια.
Δινω 3-4 αγωνες σαν προσαρμογη σε ολους που αλλαξαν ομαδες σε σχεση με το 2024.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885332 Εικόνα

εγώ επιθυμώ να δω να κατατροπώνεται ένας ακόμη από τον ημίθεο .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885333 Πιστευεις οτι θα γινει κατι αλλο βρε Μουσατε? ο μικρος θα τον ταραξει στη φαπα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885343 είναι ( ήταν ? ) χεράς κι ο Λούης . κι οι δυο πεινασμένοι . ο ένας για το 1ο και ο άλλος για το 8ο που θα μείνει στην ιστορία . και πρέπει να γίνει νωρίς, πριν τη σύνταξη . Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια .