Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
33%
0
N/A
4
44%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Pans
Pans έγραψε:Ferrari νικη :rtfm: :rtfm: :rtfm:

:whistlink: :whistlink: :whistlink:

Κέρδισε κάποιος άλλος και βλέπω χαρά.
Απο Σουζουκα μέσα τα κεφάλια :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin

Smooth operatoooorrrrrrrr :s_music :s_music :s_music :s_music :s_music
Άβαταρ μέλους
By g8777

Όλη η ουσία είναι αυτή. Τέτοια νιλα με τόσο επιβλητικό μουνοθεσιο δεν θυμάμαι άλλοτε.

Αν δεν ήταν και ο Μαξ μα το στύψει μέχρι δακρύων και να χτίζει διαφορές δευτερολέπτων μέσα σε 3 γύρους , ποιός ξέρει πού θα τερμάτιζαν.

Για τους φρεσκολατρεις της στατιστικής:

Εικόνα

:lol:

ΣΝΙΑΡΦ!

Pans τα λέω καλά ;

Α ρε "Pans" γίγαντα. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835538 Πιο συναρπαστική Σιγκαπούρη πάντως δεν θυμάμαι. Ο Sainz δεν πλησιάζει τον Leclerc σε χέρια, αλλά αυτή την νίκη την πήρε με την αξία του. Ο Leclerc αν και έχει μυαλό, δεν νομίζω πως τον φτάνει σε κάτι τέτοια.
Θεωρώ πάντως πως είναι απλώς once in a lifetime, και δεν γίνεται να επαναληφθεί εύκολα κάτι τέτοιο, ευθυγράμμιση άστρων απίστευτη, μαζί με μπόλικο μυαλό από τον Sainz (που νομίζω το έχει δείξει κι άλλες φορές).
Στα υπόλοιπα, ο Norris πολύ καλός, όπως και Hamilton (συγνώμη, δεν είδα κάτι φοβερό όπως άλλοι), ενώ οι άλλοι έκαναν πολύ καλό αγώνα, ξεχωρίζω τον Lawson, σε μια δύσκολη πίστα για πρωτάρη, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν πολύ καλύτερος από τον team mate του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#835539 Η 1η νίκη φέτος εκτός RBR και την έκανε η Ferrari μας!!! Σε ευχαριστούμε SF και CS! :inlove: :inlove: :inlove:

Sijune21 έγραψε:To oνειρο να οδηγησεις για τη Ferrari,για κανενα οδηγο τα τελευταια 20 χρονια,δεν στεφτηκε με επιτυχια.

Kimi! :rtfm: Και μια χαρά πέρασε και ο Massa, παίρνοντας νίκες που δεν θα έβλεπε αλλού και κυρίως συνεισφέροντας σε 2 ΠΠΚ!!!

Giuseppe Busso έγραψε:Έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο Κόρτο είναι αυτή τη στιγμή στην πλ.Αριστοτέλους και πανηγυρίζει για τη νίκη του Κάρλος.
Δία φχαριστώ για την πλεροφορία.

:lol:

Corto Maltese έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο Κόρτο είναι αυτή τη στιγμή στην πλ.Αριστοτέλους και πανηγυρίζει για τη νίκη του Κάρλος.
Δία φχαριστώ για την πλεροφορία.

Εδώ δίπλα τον έχω :lol:

Μεγάλη νίκη, έσπασε η ξεφτίλα της Ρεντ Μπουλ. Εννοείται πως όταν πας για τη νίκη της σεζόν πας με αυτόν που είναι μπροστά, ας ήταν μπροστά ο Λεκλέρ. Από ότι φάνηκε ήταν όλα μιλημένα από πριν, δεν ακούστηκε το παραμικρό. Βέβαια από τον Ράσελ λίγο φάνηκε ότι έχουν πάρει στο ψιλό τα radio του Σάινθ αλλά εντάξει όλα στο παιχνίδι είναι.

Από την άλλη βέβαια ήταν δεδομένο ότι ο Λεκλέρ δε θα έδινε καμία μάχη με τις Μερκ, πρέπει να τα περιμένουν αυτά. Από εδώ και μπροστά αφού ήρθε η νίκη και έφυγε το μεγάλο άγχος, πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Πως και με ποιον θα πορευθούμε. Τα λάθη κόβονται, χέρια φυτρώνουν;

Πορεύεσαι με αυτόν που είναι μπροστά σε αποτελέσματα, Σταυράκο μου. :roll: Του χρόνου μπορεί να είναι ο Λεκλέρ, δεν προδικάζω. Φέτος όμως καλούτσικα τα πάει ο Ισπανός.

rafi έγραψε:Μπράβο και στον αντιπαθητικό και αργό Σαινθ ο οποίος τουλάχιστον έχει μυαλό.

Καλά αντιπαθητικός μπορεί να είναι για σένα (για κανέναν άλλον, συμπαθέστατος είναι), αλλά αργός;; 8-7 υπερέχει στους αγώνες έναντι του "υπερηχητικού" Λεκρλέρ και 7-8 χάνει στις κατατακτήριες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Yugo_para_siempre έγραψε:Ο Ράσελ τα γάμησε όλα για το τίποτα. Ένα πολύ καλό αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να στρώσει.

Τί να κανει και αυτος ο Γιώργης; :s_dunno

Δώσε βαση Γιουγκο γιατί τα παρακάτω δεν γραφτηκαν πθενα ( πρεπει βεβαια να εισαι τσάκαλος για να τα αντιληφθεις).

Λοιπον.

Οι 2 ΜΕΡΚ με εξαιρετικο ρυθμο λογω κιτρινων ετοιμαζονται να περασουν τον Τσαρλς…Όλα καλα….Χαμος ολοι βλεπουμε τι παει να γινει… :metalo:

Η αγωνια βαραει κοκκινο…Ο Ρασσελ αλλαζει γραμμες για να περασει τον Νορις. Δυσκολευεται λογω drs train…Προσπαθει…ιδρωνει…. :vava:

Και ερχεται ο goat :svivhaha:

You need to tell George to pick up his pace…. :shifty:

Και ολη αυτή η πιεση εφερε το επιθυμητο για τον Λουης αποτελσμα. Εσπασε ο Γιωργης και το εσπασε. :iconcool:

Και στο τιμ radio όλα καλα ο goat… :whistlink: :whistlink:

Και παμε στην εκκινηση.

Ξεκαθαρα για μενα το ειχε φτιαξει στο μυαλο του τι θα εκανε … :iconcool:

Πολύ αργο φρεναρισμα, και η δικαιολογια ετοιμη…He pushed me… :s_cry Ολοι οι υπολοιποι βεβαια εστριψαν προσεκτικα χωρις κανενα προβλημα. :s_wink

Του τραβηξαν το αυτακι μετα και εδωσε τις θεσεις πισω… :s_empathy

Μα την παναγια αμα δεν βαλετε 25 νοματαιοι +1 απο κατω , κλεινω το ακαου και αποχωρω . ( Εσυ μικερφουλη ως υπολογος θα βαλεις +2)

ΟΦΕΙΛΕΤΕ να μου κανετε like. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835566 Του αντμιν μετραει για 100, καλυφθηκα.

(Τα κατο του Θειου Νωντα σας τα χαριζω, να πατε να αγορασετε το Live στου Ζωγραφου μπας και ξεστραβωθειτε)
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
g8777 έγραψε:Του αντμιν μετραει για 100, καλυφθηκα.

(Τα κατο του Θειου Νωντα σας τα χαριζω, να πατε να αγορασετε το Live στου Ζωγραφου μπας και ξεστραβωθειτε)
Crazy love στου G

< g32 >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#835600 Αν πάρει τους υπόλοιπους αγώνες η Ρεντ Μπουλ.

Πάλι μια Φερράρι θα είναι αυτή που έσπασε το απόλυτο μιας άλλης ομάδας σε μια σεζόν, όπως και το 1988.

Μεγάλη η παθογένεια μας, αλλά είναι βαριά η φανέλα...