Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
2
22%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#816619 Ο Μαξ, τυπικός κίλερ σήμερα, ταχύς, αλάνθαστος, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Του πήρε τον αέρα.

Αλόνσο τι να πούμε, αψεγάδιαστος. :s_howdy

Τελικά ο Λεκλέρκ στο στιντ με τα λευκά, στο τέλος έκλεισε τη διαφορά, στα 10", από τα περίπου 16", από το Σάινθ, οπότε περίπου ίσα βάρκα ίσα νερά στο σύνολο του αγώνα, δεδομένου ότι ξεκινούσε πιο πίσω.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν καλύτερος του Ισπανού.
Τι θα γίνει με το ρυθμό αγώνα; Νομίζω δε θα διορθωθεί ποτέ το μονοθέσιο μας...
Άβαταρ μέλους
By STK
Corto Maltese έγραψε:Συγνώμη αλλά σοβαρά περιμένατε ο Σάινθ να κρατήσει πίσω τον Αλόνσο ή τον Ράσελ; Τον μόνο που κρατάει πίσω του είναι ο Λεκλέρ.

Ούτε αυτόν μπορεί να τον κρατήσει, έτυχε.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#816632 Η Μερκ μια χαρά 2/3 πρωταθλήματα τα πήρε ενώ συγκρούστηκε με τη Φερραρι

Εδώ θα έχουμε ακόμα πιο άγρια διαφορα

Budget cup , κανόνες και μαλακιες
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Yugo_para_siempre έγραψε:Ο Μαξ, τυπικός κίλερ σήμερα, ταχύς, αλάνθαστος, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Του πήρε τον αέρα.

Αλόνσο τι να πούμε, αψεγάδιαστος. :s_howdy

Τελικά ο Λεκλέρκ στο στιντ με τα λευκά, στο τέλος έκλεισε τη διαφορά, στα 10", από τα περίπου 16", από το Σάινθ, οπότε περίπου ίσα βάρκα ίσα νερά στο σύνολο του αγώνα, δεδομένου ότι ξεκινούσε πιο πίσω.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν καλύτερος του Ισπανού.
Τι θα γίνει με το ρυθμό αγώνα; Νομίζω δε θα διορθωθεί ποτέ το μονοθέσιο μας...

O Λεκλέρ έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του με Φερράρι και πάλι παρά τον χαμένο χρόνο πίσω από άλλα μονοθέσια ήταν εκεί που ήταν. Αυτό που με προβληματίζει ήταν ότι πρώτη φορά έδειξε ότι τα λάθη τον επηρέασαν. Αυτό που επίσης με προβληματίζει είναι μία Φερράρι με "καλό" οδηγό τον Σάινθ. Περίγελως.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#816650 Να πω καταρχάς πως αυτή η πίστα είναι από τις χειρότερες. Όχι γιατί δεν δίνει καλούς αγώνες, αλλά γιατί είναι σαν να τρέχουν μέρα στην Σιγκαπούρη, γενικώς όλες αυτές οι μπαριέρες γύρω γύρω με ενοχλούν.
Ακριβώς το αντίθετο από το Spa Francorchamps ξέρω γω...
Με ενοχλεί επίσης η όλη κιτς φάση στις ΗΠΑ, χειρότερο και από τις αραβικές χώρες είναι, τουλάχιστον στις τελευταίες κανείς δεν ασχολείται από τους ντόπιους (εντάξει, το Abu Dhabi εξαιρείται) και βλέπουμε αγώνα.
Στα του αγώνα τι να πούμε; Η RB από άλλο πλανήτη, όπως και ο MV διέλυσε τους πάντες και τον Perez. Ο μόνος άλλος που έκανε ωραίο αγώνα ήταν ο Alonso, ενώ και οι Mercedes πήγαν καλύτερα του αναμενομένου (αλλά και πάλι χάλια εννοείται).
H Ferrari επίσης χάλια, γενικώς νομίζω όλοι έχουν λόγους να είναι δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. ΟΚ, η Haas πήρε ένα βαθμό, αλλά είμαι σίγουρος πως ήλπιζε για παραπάνω. Νομίζωε επίσης πως η στρατηγική να ξεκινήσεις με τα σκληρά ήταν η σωστή, αλλά μέτρησε πως δεν είχαμε safety car.

Γενικώς, ένας αγώνας αγγαρία, και οι επόμενοι που ακολουθούν, με την εξαίρεση της Imola που τουλάχιστον είναι πανέμορφη σαν πίστα (αν και μάλλον ωραίους αγώνες δεν δίνει).
Άβαταρ μέλους
By g8777
BARHonda έγραψε:Ίσως το μόνο που αξίζει να συγκρατήσουμε

Εικόνα

Μακραν του δευτερου ομως. :metalo:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Anonymous Founder έγραψε:Θεούλης;
Να που τώρα που έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο, έχει γίνει πιο συμπαθής!
Έχει γίνει driver coach ναούμ

Μέντορας του Lance, 2ος γιος του Lawrence. Καλά το παρωδεί το συγκεκριμένο ο Conor Moore