Το μόνο που άλλαξε σήμερα είναι η τραγική απόδοση του Λούη.
Λες να το πήρε απόφαση και να κοιτάει το πρόγραμμα προετοιμασίας του Γενάρη;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
George_Prix έγραψε:Να φανταστω οτι και του Αλονσο του τα ραβουν οπως και του Μαξ και για αυτο δειχνει ηρωας σε σχεση με τους ομοσταβλους.
Δηλαδη δεν ειναι μονο ο Νιουι ο καλος ο ραφτης. Ειναι και ποσοι νοματαιοι σχεδιασαν μονοθεσια για το Ναντο. Μονο ο φουκαρας ο Λουης δεν καταφερε τοσα χρονια να του ραψουν ενα μονοθεσιο στα μετρα του και τους κερδιζει ολους τσιμα τσιμα

ripper έγραψε:Προφανώς και ακούνε τους οδηγούς πολύ περισσότερο από ότι περιγράφεις @GeorgePrix.
Στο παράδειγμα με την αεροτομή, αν αυτή δίνει 1 δέκατο στα νούμερα άλλα ο οδηγός γυρνάει μισό δέκατο αργότερα επειδή δεν τον βολεύει δεν θα την βάλουν.
Να στο κάνω και πιο ταληράκια; Αν ο Max γυρνάει μισό δέκατο κάτω και ο Perez 1 πάνω (από το αντίστοιχο δικό τους) δεν θα την βάλουν (και καλά θα κάνουν, ο Max πάει για πρωτάθλημα). Για αυτό δοκιμάζουν τόσα parts τις Παρασκευές. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο ένας οδηγός προτίμησε να τρέξει με το παλιό specification και ο άλλος με το καινούργιο (δεν μιλάω για έλλειψη parts όπου εκεί ο Λούης/Max φυσικά παίρνει ότι θέλει).
Όσον αφορά το στήσιμο, εκεί και αν ακούνε τους οδηγούς. Αν καμία σπάνια φορά δεν τους ακούσουν (ακολουθεί τυχαίο παράδειγμα) τότε ο Lewis σέρνεται στο Μονακό, ο Τοτός ζητάει συγγνώμη, ο Geo λέει τον Hamilton μίρλα και ο Γιώργος συμπεραίνει ότι ο Max είναι καλύτερος από τον Λούη.
ripper έγραψε:Το πιο ωραίο σε όλα αυτά είναι που ο Λούης κερδίζει τσίμα τσίμα τον Bottas
JasonLouk έγραψε:Νομίζω το έχω ξαναβάλει παλιότερα
https://www.goodreads.com/book/show/356 ... uild-a-car
Φοβάμαι αλλά ταυτόχρονα έχω και μια απορία τι θα καταλάβαινε περί technical ο George Prix αν το διάβαζε.
g8777 έγραψε:Αμ γι ' αυτο σε παρακολουθει με τοση προσηλωση ο Γκεακος;
Εμ πες ετσι ντε.
George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Αμ γι ' αυτο σε παρακολουθει με τοση προσηλωση ο Γκεακος;
Εμ πες ετσι ντε.
Θα μπορουσα επισης να πω οτι σε αυτα που ανεφερα μαμησα κι εδειρα, που αληθευει Τζι μου![]()
Αλλα το ζητουμενο δεν ηταν να πω ποσο γαματος ειμαι. Το ζητουμενο ηταν να κοψει ο Τζεισον το "ποσο ασχετος ειμαι" και να ανταλλαξει αποψεις πανω στο αγαπημενο μας σπορ. Συμφωνησουμε ή διαφωνησουμε δεν εχει σημασια...
Το ιδιο ηλπιζα να κανεις κι εσυ σε καποια φαση, αλλα εδω και καιρο παρατησα την προσπαθεια. Ειναι πασιφανες ποιο παιχνιδακι σε "ανεβαζει" εσενα, οποτε παω με τα νερα σου και προσπαθω να φανω ανταξιος σου στο τρολλαρισμα
BARHonda έγραψε:Δεν νομίζω να το σχολίασε κανείς, τι καραγκιοζιλίκι ήταν αυτό με τον ολυμπιονίκη των 100μ πριν το formation lap? Ποιος μλκς τα σκέφτεται αυτά?
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]