https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Corto Maltese έγραψε:Αν η Μερκ είχε δύο Μπότες θα μας φαινόταν τόσο διαστημόπλοιο;
Corto Maltese έγραψε:Αν η Ρεντ Μπουλ είχε δύο Πέρες;
Corto Maltese έγραψε:Το αμάξι χωρίς οδηγό είναι ένα σταματημένο κομμάτι λαμαρίνας ή ανθρακονήματος.
REALZEUS έγραψε:Ας δούμε τα Πρωταθλήματα. Τα τελευταία 30 χρόνια, η μόνη περίπτωση που δεν πήρε το WDC κάποιος οδηγός που είχε το καλύτερο μονοθέσιο ήταν το 1999 με τον Irvine, που έλεος δηλαδή που θα το έπαιρνε ο "παραλίας" (ο Σούμι θα το είχε πάρει άνετα αν δεν είχε σπάσει το πόδι του), το 2006, που η αξιοπιστία πρόδωσε την Ferrari, και το 2008 με την ατυχία του Massa, αν και πήραμε το καλό Πρωτάθλημα.
(ειχε wet set up αν δεν κανω λαθος)
), ο Μαξ το παλευει...Να ειναι και ο Περεζ εκει κοντα για να παιζουν τις στρατηγικες...
Ακομα τα βλεπω τα απονερα του. Λυσσαξαν χτες, σαν τον Ιζνογκουντ χοροπηδαγαν μολις ξεκολλησε απο την αμμοπαγιδα ο Λουης.
“It meant taking risks, and the other car is a Mercedes in front of him. In any driver’s development, for a young driver, you must never lose this global perspective.
“So yeah, lots to learn for him I guess.”
Πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα εχει την ελαχιστη αυτογνωσια που απαιτειται ωστε να ξερει ποτε πρεπει να τα παρατησει και να μην φθειρει τον Μυθο του.

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]