Corto Maltese έγραψε:Στην Άστον μας έδωσε μερικούς τεράστιους αγώνες. Μόνο τυφλοί δεν τους είδαν.
Για αυτο ειναι οι ανοιχτοματηδες ωρε Κορτο. Για να βλεπουν οσα δε μπορουν να δουνε οι τυφλοι
Corto Maltese έγραψε:Στην Άστον μας έδωσε μερικούς τεράστιους αγώνες. Μόνο τυφλοί δεν τους είδαν.
Corto Maltese έγραψε:Εγώ εύχομαι στον Μαξ να πάρει άλλα 2 ή μάλλον τρία ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (γιατί εκεί έχει μόλις 2 ο Μαξάκος) να περάσει τον Φέτελ, να κοιμηθείς και συ επιτέλους σαν άνθρωπος

Same_old_story έγραψε:...και η άποψή σου για τον Vettel...

George_Prix έγραψε:Same_old_story έγραψε:...και η άποψή σου για τον Vettel...
Ο Γερμανος ειχε μπροστα του καμια 10ετια να μου αλλαξει την αρχικη αποψη, οτι ειναι γρηγορος αλλα με κουσουρια, οποτε οχι κορυφαιος. Δυστυχως για αυτον (και ευτυχως για τον εγωισμο μου) δεν καταφερε να με πεισει. Μετα το τελευταιο κατσαρολι που πηρε με το διαστημοπλοιο (ΚΑΙ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΕΡ) εκανε μονο μετριες εως κακες χρονιες.
Αν καποιος διαφωνει και πιστευει οτι ηταν γαματος, οτι επρεπε να παρει 14 κατσαρολια αντι για 4, ας πει την αποψη του. Τα gατακια που απλα κραζουν τις αλλες αποψεις χωρις να λενε τη δικη τους με χαλανε, οχι οι διαφορετικες αποψεις.
PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Same_old_story έγραψε:...και η άποψή σου για τον Vettel...
Ο Γερμανος ειχε μπροστα του καμια 10ετια να μου αλλαξει την αρχικη αποψη, οτι ειναι γρηγορος αλλα με κουσουρια, οποτε οχι κορυφαιος. Δυστυχως για αυτον (και ευτυχως για τον εγωισμο μου) δεν καταφερε να με πεισει. Μετα το τελευταιο κατσαρολι που πηρε με το διαστημοπλοιο (ΚΑΙ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΕΡ) εκανε μονο μετριες εως κακες χρονιες.
Αν καποιος διαφωνει και πιστευει οτι ηταν γαματος, οτι επρεπε να παρει 14 κατσαρολια αντι για 4, ας πει την αποψη του. Τα gατακια που απλα κραζουν τις αλλες αποψεις χωρις να λενε τη δικη τους με χαλανε, οχι οι διαφορετικες αποψεις.
Απο την αλλη, κορυφαιοι στα σιγουρα ειναι οι Αλονσο και Χαμιλτον γιατι εκαναν κορυφαια πραγματα και με αλλα μονοθεσια.
Ο Φεττελ οντως δεν τα πηγε καλα οταν εφυγε απο τα κατρουλοποτα.
Να δουμε ομως και τον Μαξ σε αλλη ομαδα ετσι; Να παει και καπου αλλου που δεν ειναι στην κορυφη, να του δωσουμε και 2 χρονια εκει και μετα να δουμε τι ψαρια πιανει.
Γιατι τωρα μονο απο την οικογενεια της Red Bull εχουμε δεδομενα. Την TR για εναμιση χρονο και την πρωτη ομαδα απο εκει και μετα
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]