Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#884061 Γενικα δεν ειμαι φιλος των δοκιμων και δεν τις παρακολουθω στενα. Σημερα που ειχα χρονο λογω της απεργιας εβαλα και ειδα μερικα γυρακια...

Αν και ειναι πολυ νωρις και σε καμια περιπτωση δε θα πεσω να φαω το παλικαρι, δε μου αρεσε καθολου ο Ντουχαν απο κατι φασεις που τον ειδα μεσα απο το μονοθεσιο με την onboard καμερα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#884071 Ηθελα απο πριν που ειπα για το Ντουχαν να το ποσταρω, αλλα τελικα σκεφτηκα "ασε μην πρηζω παπαργια με τα δικα μου βιτσια" και δεν ειπα τιποτα :innocent:

Αλλα επειδη μολις ποσταρισα κατι για το Ναντο στο αλλο τοπικο και φτιαχτηκα (σικ :shifty: ) μονο που τον σκεφτηκα, τελικα θα το παρει το ποταμι!!!

Σε αντιθεση με το Ντουχαν που με ξενερωσε ελαφρως, αυτη την κωλογρια το Ναντο δε χορταινω να τη βλεπω να οδηγαει ρε παιδες. Και δε με νοιαζει καθολου τι λενε τα χρονομετρα και ποσο πισω ηταν παλι σημερα. Με νοιαζει τι βλεπουν τα (εμπειρα) ματακια μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884073 Ειδες πως εβγαινε απο την 10 με αναποδα και επαθες πριαπισμο?

Εβλεπα και τον αλλον παππου τον Λουη. Δεν σταβρωσε σωστη εξοδο στην 4. Συνεχως την επαιρνε οπως το 2021

Άβαταρ μέλους
By mousatos
Geo f1 έγραψε:Εβλεπα και τον αλλον παππου τον Λουη. Δεν σταβρωσε σωστη εξοδο στην 4. Συνεχως την επαιρνε οπως το 2021

it's not a bug ,it is a feature .
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Η σημερινή ημέρα για την Ferrari πρέπει να ήταν λίγο εφιαλτική

Γιατί "εφιαλτικη"?

Τη τελευταία ώρα δε βρήκαν καθόλου αλλά νομίζω είναι κάπως υπερβολή αυτό

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#884091 Είναι η 1η φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν βγαίνει έστω ένα συμπέρασμα (ότι συμπέρασμα μπορούσε να βγει από pre-season testing). Μάλλον η McLaren είναι μπροστά, με την Ferrari δεύτερη. Έκπληξη η Williams. Προσωπικά είμαι εντελώς μπερδεμένος από τις 3 αυτές μέρες.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Nikos! έγραψε:

Γιατί "εφιαλτικη"?

< >

Πήγαν να κάνουν προσομοίωση αγώνα, στους 10 περίπου γύρους που έκανε ο Hamilton η φθορά ήταν τραγική, τον τραβήξανε μέσα για κάνα 40λεπτο, και μετά δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το πρόγραμμα σίγουρα δεν βγήκε

Ο Piastri έκανε και αυτός προσομοίωση, όχι στο επίπεδο του Norris, αλλά εφάμιλλη.

Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα

Εγω δε μπορω να κανω προβλεψεις γιατι δεν ξερω τι καυσιμο κουβαλουσε ο καθενας, τι χαρτογραφηση ειχε στον κινητηρα και ποσο πιεζε στην καθε φαση...

Παντως απο οτι ακουσα στη μεταδοση κι απο οτι διαβασα δεξια/αριστερα στο νετ, ειναι οπως τα λες. Δηλαδη 1η (μαλιστα με διαφορα) ειναι η ΜακΛαρεν και μετα ολοι οι αλλοι ειναι κοντα μεταξυ τους. Η δε Αστον Μαρτιν στην οποια αναφερθηκε ο φιλος μου ο Γκεο, ακουγεται οτι ειναι η 7η δυναμη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Γιατί "εφιαλτικη"?

< >

Πήγαν να κάνουν προσομοίωση αγώνα, στους 10 περίπου γύρους που έκανε ο Hamilton η φθορά ήταν τραγική, τον τραβήξανε μέσα για κάνα 40λεπτο, και μετά δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το πρόγραμμα σίγουρα δεν βγήκε

Ο Piastri έκανε και αυτός προσομοίωση, όχι στο επίπεδο του Norris, αλλά εφάμιλλη.

Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα

είχαν θέμα με telemetry ρε και έκανε περίπου 30 γύρους λιγότερο:

«On the third and final day, when he got behind the wheel in the afternoon, he kicked off with a series of push laps that culminated in a low-fuel run – and while the time was only good enough for third, it was a very clean and tidy lap where the seven-time World Champion looked in complete control.
Then attention turned to his first proper long-run, where he could get a feel for the tyres when it’s pumped full of fuel. That wasn’t as impressive, as the data plot graph below shows, and it was cut short when the team found an anomaly on the telemetry.»

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Mbsnu.html

Το πρόγραμμα στο πρώτο μισό της ημέρας πήγε πολύ καλά πάντως:

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
George_Prix έγραψε:
BARHonda έγραψε:Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα

Εγω δε μπορω να κανω προβλεψεις γιατι δεν ξερω τι καυσιμο κουβαλουσε ο καθενας, τι χαρτογραφηση ειχε στον κινητηρα και ποσο πιεζε στην καθε φαση...

Παντως απο οτι ακουσα στη μεταδοση κι απο οτι διαβασα δεξια/αριστερα στο νετ, ειναι οπως τα λες. Δηλαδη 1η (μαλιστα με διαφορα) ειναι η ΜακΛαρεν και μετα ολοι οι αλλοι ειναι κοντα μεταξυ τους. Η δε Αστον Μαρτιν στην οποια αναφερθηκε ο φιλος μου ο Γκεο, ακουγεται οτι ειναι η 7η δυναμη.

Όταν κάνεις προσομοίωση αγώνα το καύσιμο το αφαιρείς σαν παράγοντα μιας και χρειάζεσαι συγκεκριμένη ποσότητα, δεν κάνεις 57 γύρους με 50 κιλά καύσιμο

Από αυτήν την εικόνα και μόνο, η McLaren σίγουρα είναι #1, οι άλλοι δύσκολο να πω ακριβή σειρά, αλλά προς το παρόν φαίνονται ισοδύναμοι. Κάποια παράπονα άκουσα και από μεριάς RB, έβγαλε κάποια πρώτα θέματα το μονοθέσιο όσον αφορά το στήσιμο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Όταν κάνεις προσομοίωση αγώνα το καύσιμο το αφαιρείς σαν παράγοντα μιας και χρειάζεσαι συγκεκριμένη ποσότητα, δεν κάνεις 57 γύρους με 50 κιλά καύσιμο

Μπορει καποια ομαδα να κανει ενα στιντ 20 γυρων και να εχει ακριβως 20 γυρους καυσιμο και μια αλλη ομαδα να κανει επισης στιντ 20 γυρων και να εχει το διπλασιο καυσιμο, δηλαδη 40 γυρων. Γενικα ειναι ευκολο το κρυφτουλι οποτε δυσκολη η διεξαγωγη ασφαλων συμπερασματων :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#884144 Επίσης παίζουν πολλά με pu modes και δε ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Συν οτι υπάρχει τεράστια βελτίωση στη διάρκεια της σεζόν.

Να υπενθυμίσω πέρσι στις δοκιμές που λέγαμε ότι η redbull ήταν στο δικό της κόσμο και τελικά έχασε το πρωτάθλημα?

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884147 Να μην ξεχασουμε διαφοροι μιστες τι ελεγαν στο μπαχρειν του 2024

BARHonda έγραψε:
g8777 έγραψε:Προβλέπεται μεγάλη μάχη στα ελεύθερα δοκιμαστικά φέτος.
Δεν έχει μείνει νύχι από πέρσι εν τω μεταξύ, θα το γυρίσω σε πασατέμπο

pik. έγραψε:Φετος άνετα 24-0 το πουλεν του ΓαβΓαβ τον 8κις

Το μόνο σίγουρο

Geo f1 έγραψε:Βαθιες ανασες fp2 ηταν μονο

Απο τι ακουγα στο sky ελεγαν οτι ο Μαξ εχει καλο ρυθμο αγωνα αλλα παλι εχει θεματα με τα upshifts κλπ...
Δε θα ναι και τοσο περιπατος τελικα.... :help:

Τα συμπερασματα δικα σας

:iconcool: :iconcool: