Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Άμπαλος έγραψε:Όποιος δεν είδε ΕΡΤ έχασε. Η Χάλιγουελ μάνα του Ρικιάρντο. :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Αυτά να ήταν μόνο τα λάθη, καλά θα ήταν. Βέβαια ακόμα και σε αυτό Τάκαρος δεν θα έκανε λάθος.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Mclaren-Queen έγραψε:Επειδη με στριμακια δεν εβγαλα ακρη κατεληξα να δω webtv απο την ΕΡΤ τον αγωνα (btw για οσυς μενουν εκτος Ελλαδας, με μιααπλη αλλαγη ip βλεπεις κανονικα live απο ΕΡΤ). Ηταν η πρωτη μου φορα να πω την αληθεια και ελπιζω η τελευταια. Δε θα μπω σε λεπτομερειες, οσοι εχετε δει ξερετε! Οσο ομως παλευα να μην κοιμηθω μου ρθε τρελη φλασια τυπου "What if". What if λοιπον ολες τις φορες που αλλαξε καναλι η μεταδοση της F1 το καθε καναλι εκανε τιμια δοκιμαστικα με εκφωνητες και παντα νικαγε ο Τακαρος??? Δε θελω να το πιστεψω αλλα μηπως ο Τακαρος ειναι οτι καλυτερο εχουμε σε ελληνοφωνο γι αυτην τη θεση??

Πόσα χρόνια το φωνάζω; Κινδυνεύω να καταντήσω γραφικός :shifty:
Ο Τάκαρος είναι ο καλύτερος, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα αυτά τα χρόνια για τη δουλειά. :rtfm:
Ναι ΟΚ αν τον συγκρίνεις με τη μετάδοση του sky με τους 3 σχολιαστές και καμιά 10αριά τουλάχιστον ακόμα να συλλέγουν πληροφορίες και να τους τις δίνουν στο πιάτο, συν τις προσβάσεις που έχουν στο pit wall, είναι λίγο κατώτερος.
Μόνος του και όλοι σας.
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Bayern7 έγραψε:
Mclaren-Queen έγραψε:Επειδη με στριμακια δεν εβγαλα ακρη κατεληξα να δω webtv απο την ΕΡΤ τον αγωνα (btw για οσυς μενουν εκτος Ελλαδας, με μιααπλη αλλαγη ip βλεπεις κανονικα live απο ΕΡΤ). Ηταν η πρωτη μου φορα να πω την αληθεια και ελπιζω η τελευταια. Δε θα μπω σε λεπτομερειες, οσοι εχετε δει ξερετε! Οσο ομως παλευα να μην κοιμηθω μου ρθε τρελη φλασια τυπου "What if". What if λοιπον ολες τις φορες που αλλαξε καναλι η μεταδοση της F1 το καθε καναλι εκανε τιμια δοκιμαστικα με εκφωνητες και παντα νικαγε ο Τακαρος??? Δε θελω να το πιστεψω αλλα μηπως ο Τακαρος ειναι οτι καλυτερο εχουμε σε ελληνοφωνο γι αυτην τη θεση??

Πόσα χρόνια το φωνάζω; Κινδυνεύω να καταντήσω γραφικός :shifty:
Ο Τάκαρος είναι ο καλύτερος, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα αυτά τα χρόνια για τη δουλειά. :rtfm:
Ναι ΟΚ αν τον συγκρίνεις με τη μετάδοση του sky με τους 3 σχολιαστές και καμιά 10αριά τουλάχιστον ακόμα να συλλέγουν πληροφορίες και να τους τις δίνουν στο πιάτο, συν τις προσβάσεις που έχουν στο pit wall, είναι λίγο κατώτερος.
Μόνος του και όλοι σας.

Πέρα από την πλάκα, του έχουμε πει πολλά μεν, αλλά είναι ο καλύτερος Έλληνας, έχω αρχίσει να το πιστεύω.

Στον ΟΤΕ σήμερα τους πήρε πάνω από 4 γύρους να καταλάβουν ότι ο Ricciardo έβαλε μαλακά στο τρίτο stint. Η κάμερα έδειχνε τον Verstappen, έβλεπαν τα λάστιχα του κι έλεγαν πως ο DR έχει μαλακά. Γυρνάει στα καπάκια η κάμερα στον Ric και δεν είδαν τίποτα (μάλιστα έκαναν και παράπονο για το live timing που δείχνει softs κι όχι mediums). Πιο πριν έκανε ολόκληρο pitstop και την έλεγαν στη Haas που δεν τον βάζει για pitstop ενώ έπεσε από τη 2η στην 13η θέση. Γενικά, πολλά λάθη τώρα τελευταία και απόψεις που επαναλαμβάνονται συνέχεια στη μετάδοση.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#255929 Επειδη τα στρεαμ παλι ηταν οτι ναναι ειχα τον ηχο απο στρεαμ και εικονα απο Ερτ.... Οκ υπηρχε ενα "time shift" αλλα αναγκα φιλοτιμο ποιουμενη....

Και ναι ο ΤΠ ειναι - απο οτι δειχνει - οτι πιο σχετικό εχουμε ως ελλαδα....
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#256154 Εγώ θα πρότεινα να είναι ο Τάκης για τα σελέμπριτιζ, η Πόπη για τα κολλητιλίκια με Σάινθ και σία και ο Κορόβηλας για τα ευχάριστα διαλείμματα...

(και τα υπογλώσσια πάντα στο κομοδίνο :help:)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#256238 H insider Πόπινς δεν ήξερε τη συμβία του Χόρνερ, αλλά μόλις είδε τις κόρες του Σάινθ τσίριξε σαν 18χρονη μπροστά στον Σάκη :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:H insider Πόπινς δεν ήξερε τη συμβία του Χόρνερ, αλλά μόλις είδε τις κόρες του Σάινθ τσίριξε σαν 18χρονη μπροστά στον Σάκη :lol:

Στα γόνατά της τις μεγάλωσε... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#256288 κακόμοιρα κορίτσια
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol

#leipeistaki :s_yes :s_sorry