Μα φύγει,να πάει πού; Ποιος έχων σωας τας φρένας θα ανεχτεί το entourage του Μαξ Βερσταπεν ( Γιος, Κελλυδες, σκλια, γατιά κλπ) ;
Καλό ΟΑΕΔ τριμπουρδελα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Geo f1 έγραψε:Aston 60%
Mercedes 40%
Εκει παιζω εγω.
Αστον λογω Χοντα και Νιουι. Με τοσο σκατα που πανε φετος λογικα εχουν ριξει ολο το βαρος για το 2026.
Μερκ επειδη ακουγεται οτι παλι εχουν κανει την καλυτερη δουλεια στον κινητηρα οπως το 2014.
. Νομίζω το έχει ζητήσει ο ίδιος ο Χάμιλτον με αυτά που λες στο τόπικ με τα team battles.
Geo f1 έγραψε:Ελα ρε συ g
Πιπες θα του κανουν να παει στην ομαδα τους και ο Λορενς και ο Τοτο.
Μακαρι να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο και να φερουν αναβαθμισεις μετα την Τζεντα , να δουλεψουν και να εχουμε πιο ανταγωνιστικο Μαξ.
![]()
![]()
Giuseppe Busso έγραψε:Αυτό, αλλά με 2 γίδες για οδηγούς να δω πώς θα τους κοντρολάρουν...αυτοί θα σκοτωθούν μεταξύ τους με ίδια αυτοκίνητα.Geo f1 έγραψε:Aston 60%Κοίτα, επειδή βλέπω ότι στη Φοράδι δεν πάει καλά το πράμα, βλέπε ποστ Μπάγιερν, θα έβγαζα πλέον την Μερτσέντες εκτός και θα έβαζα στη θέση της τη Φεράρι
Mercedes 40%
Εκει παιζω εγω.
Αστον λογω Χοντα και Νιουι. Με τοσο σκατα που πανε φετος λογικα εχουν ριξει ολο το βαρος για το 2026.
Μερκ επειδη ακουγεται οτι παλι εχουν κανει την καλυτερη δουλεια στον κινητηρα οπως το 2014.. Νομίζω το έχει ζητήσει ο ίδιος ο Χάμιλτον με αυτά που λες στο τόπικ με τα team battles.
![]()
Με τον Λεκλέρκ να πηγαίνει τράμπα με καμιά RedBull ή παρέα στον Smooth Operator στην Williams.
SOOOOOOO rumor has is it. Horners future at Red Bull Racing could depend on the succession of Imola upgrades
Geo f1 έγραψε:Και για τον Μαξαρο διαβασα καπου οτι βγηκε φημη φυγης στο τελος του 2025.
Το παραδοξο θα ναι να βγει φημη οτι θα μεινει![]()
Γενικα απο περσυ φαινοταν οτι το οικοδομημα καταρεει.
Εφυγε και ο ιδρυτης επαιξε το ρολο του και αυτο.
Τωρα ο αλλος της Αλπιν τι ψαρια πιανει δεν το ξερω.
Geo f1 έγραψε:Και θα ειναι team mate με τον Λουη?
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]