Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
mikeerfol έγραψε:Ε όχι και να γέλασε, ΝΑ μας τα έκανε για το πως τερμάτιζε συνέχεια πάνω από τον Kvyat (;)

Ε άλλο αυτό. Εννοείται ότι τον είχε για κολατσιό τον Δανιήλ, αλλά ας όψεται ο Πούτιν που τον έχωσε Φ1. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Άμπαλος έγραψε:Μου φαίνεται ότι η Ποπάρα εξελίσσεται χειρότερη απ'τον Κορόβηλα.
Σήμερα μας ζάλισε τον έρωτα πόσο γαμάουα είναι ο Μπαίρνει, πως η Μόντσα πρέπει να φύγει γιατί το λέει ο σωτήρας του σπορ, κλπ, κλπ.
Εκεί, δε, που είπε ότι η Φόρμουλα BMW είναι ένα σκαλί πριν τη Φ1, πρέπει να γέλασε κι ο Κατσίνης.
Αρχίζω να λιμπίζομαι το μιούτ. :hmmm:

Ρε δες τι χάνω για να βλέπω Sky... :lol: Είπε τέτοια κουβέντα για την Μόντζα; ΤΗΝ ΜΟΝΤΖΑ;;;!!! :rant: :rant: :rant: Κεφάλι αλόγου σε αποσύνθεση στο κρεββάτι της απόψε κιόλας!!!

Πάντως το Sky, όσο σπαστικοί κι αν γίνονται με τον Λούη καμιά φορά, είναι 10 φορές ανώτερο όπως και να έχει. Κρίμα να μην ξέρω ιταλικά να βλέπω RAI όμως... :oops:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241525 Δια χιλιες φορές να μπει 2 φορές το Μονακό παρά η Μοντσα. Νισαφι, δεν αντεχουμε άλλο εμείς οι αγνοι εραστές του αθλήματος τους χουλιγκανους φοραδισιους. Μ αρεσει που κραζετε το SKY για έλλειψη αντικειμενικοτητας αλλά δίνετε γη και ύδωρ για να καταλαβαίνετε τι λεει στη Rai για την Glourious Scuderia.
Σοβαρά στο λέω, είσαι καλό παιδί, μην χαραμιζεις τα νιάτα σου με τους Καρμποναρους.

Και ον τοπικ, κλασεις ανώτερη η μετάδοση των Βρετανών από οτιδήποτε άλλο. Κανονικό σόου, χορταινεις να βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#241538 g και σε σένα κεφάλι αλόγου για αυτά που είπες!!! :rant: :rant: :rant:

Έχει χάρη που είμαι αγγλοαναθρεμένος. Μακάρι να ήξερα ιταλιάνικα και να άκουγα ωδές προς την Scuderia!!! :inlove: :inlove: :inlove:

ΥΓ: Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο περί ηλικίας. Κλείνω τα 39 σε 1 λιγότερο από έναν μήνα... :oops:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#241543 Το (πολύ) καλό με την μετάδοση είναι πως είχαμε μία (1) μόνο διακοπή για διαφημίσεις από την εκκίνηση ως τον τερματισμό :lipsealed:

Κρατάω μικρό καλάθι πάντως μήπως αυξηθούν οι διαφημίσεις στα επόμενα GP, αν και το κρατικό δεν έχει (ευτυχώς) γενικά πολλές διαφημίσεις :)
Άβαταρ μέλους
By melos86
Same_old_story έγραψε:Το (πολύ) καλό με την μετάδοση είναι πως είχαμε μία (1) μόνο διακοπή για διαφημίσεις από την εκκίνηση ως τον τερματισμό :lipsealed:

Κρατάω μικρό καλάθι πάντως μήπως αυξηθούν οι διαφημίσεις στα επόμενα GP, αν και το κρατικό δεν έχει (ευτυχώς) γενικά πολλές διαφημίσεις :)

Συνδρομητικο ειναι και αυτο! Κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε καθολου διαφημισεις...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#241568 Έχω χρόνια να δω RAI, αλλά οι μεταδόσεις της τότε ήταν πολύ καλές, καμία σχέση με γλυψιματα της Φελλαλι κλπ

Πολύ καλά ήταν εννοείται και τα αφιερώματα καθώς και οι τεχνικές αναλύσεις. Κι εννοείται ήταν καλύτερα από τον αγώνα καθαυτόν... Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι η ακροαματικότητα έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#241599 Όχι πως συγκρίνεται με το Sky, αλλά πέρα από 2-3 χαζομάρες, δεν με ενόχλησε η περιγραφή χθες. Δεν μου δούλεψε το stream για κάποιον λόγο και κατέληξα στην EPT. Εξαιρετική η εικόνα και ο ήχος να πω. Προφανώς και την επόμενη φορά η πρώτη μου επιλογή θα είναι το Sky, αλλά είναι μια χαρά εναλλακτική (όταν ο Alpha απλά δεν βλεπόταν και ο Πουρναράκης δεν ακουγόταν).
Συμφωνώ με EDDIE_147 ουσιαστικά.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#241603 γενικα απο τα riffs που αφηνε ο τακης αυτη η μεταδοση ηταν οαση αλλα ειδικα εκει με την μονζα και μετα για την συνεργασια των οδηγων ηθελα να πεταξω την τιβι στο κεφαλι της
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Anonymous Founder έγραψε:Όχι πως συγκρίνεται με το Sky, αλλά πέρα από 2-3 χαζομάρες, δεν με ενόχλησε η περιγραφή χθες. Δεν μου δούλεψε το stream για κάποιον λόγο και κατέληξα στην EPT. Εξαιρετική η εικόνα και ο ήχος να πω. Προφανώς και την επόμενη φορά η πρώτη μου επιλογή θα είναι το Sky, αλλά είναι μια χαρά εναλλακτική (όταν ο Alpha απλά δεν βλεπόταν και ο Πουρναράκης δεν ακουγόταν).
Συμφωνώ με EDDIE_147 ουσιαστικά.

Mιλάμε για το SKY που χθες μπήκε για πιτ ο Ροζμπεργκ και είπαν ότι μπήκε ο Χάμιλτον, έδειχνε το πιτ του Ρόζμπεργκ και αυτοί σχολίαζαν τη στρατηγική του Χάμιλτον με βάση την επιλογή ελαστικών που έκανε ο Ροζμπεργκ, συνέχισε η κάμερα να δείχνει τον Ροζμπεργκ και αυτοί κοιτούσαν να δούνε που είναι ο Ράικονεν, βγήκε ο Ρόζμπεργκ μπροστά από τον Ράικονεν και είπαν πως ο Χάμιλτον έκανε το undercut και τότε μετά από μισό λεπτό απίστευτης ανοησίας και παπαρολογίας πέταξαν ένα "Oh it was Rosberg pitstop, Lewis has yet to pit" και συνέχισαν να ειδημονιάζουν σα να μην έγινε τίποτα; Αυτό είναι το τέλειο SKY και ο Brundle; :omg: :metalo: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241676 Corto δεν ειπαμε πως ειναι αλαθητο το sky, αλλα οτι δινει το πληρεστερο πακετο καλυψης, πριν , κατα τη διαρκεια και μετα τον αγωνα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
Anonymous Founder έγραψε: Δεν μου δούλεψε το stream .

Τα flash με οτι αυτο σημαινει για την ποιοτητα, δουλευαν. Και ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ( γιατι πλεον στηνω διπλό setup και flash και vlc ) τα vlc πηγαιναν αποδεκτα......... αλλα φαινοταν οτι ειναι στο οριο....
Δειχνει λες και λειπει απο το συστημα αρκετη ισχυς.....

ναι οκ εκαναν ενα λαθος για πρωτη φορά σε οσες μεταδοσεις εχω δει τα τελευταια 2 χρονια...
Ε οκ...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#241777 Δεν είναι το ένα λάθος, ειναι η επί μισό λεπτό ακατάσχετη ηλιθιότητα και το κυριότερο η αντίδραση "αχ ένα ελάφι" όταν το πήραν χαμπάρι. Και το κυριότερο είναι ότι εδώ έχετε κρεμάσει κόσμο και κοσμάκη για πολύ λιγότερα (δεν αναγνώρισε στο βάθος της εστίας τον Ινούε από τον Τορανοσούκε Τακάτζι). Τέσπα η φάση ήταν τραγική δεν ξέρω πόσοι το είδατε/παρατηρήσατε. Και επίσης η παραγωγή που κάνουν είναι η αναμενόμενη παραγωγή για ένα άθλημα που πάνω από τις μισές ομάδες, αρκετοί οδηγοί μεταξυ των οποίων και ο νυν παγκόσμιος και πρακτικά η βάση του σπορ είναι δικιά τους
Άβαταρ μέλους
By fokion
#241794 Νομιζω οτι ημουν ο πρωτος που ανεφερε την πατατα...

αλλα η προσωπική μου αποψη ειναι οτι ναι εγινε ενα χοντρο λαθος το πρωτο που εγω παρατηρησα σε πες 40 μεταδοσεις τους που εχω δει ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ απο το πρωτο λεπτο του prerace μεχρι το see you in 15 days...

Και προφανως οταν οι μισοι εμπλεκωμενοι του σπορ αυτου ειναι αγγλοι να εχουν και πραγματικό inside info και απο ολα....

Τελος παντων για μενα δεν υπαρχει καλυτερη μεταδοση απο οσες αγγλοφωνες εχω παρακολουθησει...