Yugo_para_siempre έγραψε:Gilles_27 έγραψε:|λογοκρισία| μου, ελπίζω στο κρεββάτι με τη γκόμενα/γυναίκα να μην προσπαθησες ποτέ να την πείσεις ότι.... "ειναι 19 ρε συ, τι δε νιώθεις"?
Γιατι; Μπορει να την εχει 23+ ο ανθρωπος.
castigamatti έγραψε:Eddie o Allison ασφαλώς και ξέρει περισσότερα από όλους μας,αλλά λόγος για τους πιλότους δεν του πέφτει. Ο Αllison επίσης είναι αυτός που εχει θέσει ως όρο την παρουσία Τομπαζη στο σχεδιαστικό τμήμα![]()
Μην έχεις πάντως καμιά σιγουριά ότι ο απρόβλεπτος Μarchionne δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη και να τον ξαποστείλει οποτεδήποτε, όπως μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι αν ετιθετο θέμα να πληρώσουν 2 χρόνια αποζημίωση στον ισπανό, ο Κιμις θα πήγαινε σπίτι του , χωρίς να τον ενημερώσει άλλος από τον λογιστή του Maranello.Οπως επίσης ότι αν ο φουκαράς ο Bianchi δεν πήγαινε θράσιος ο φινλανδος είχε την παραμικρή πιθανότητα να μείνει και το 16......
Go_For_Pole έγραψε:Ok Eddie δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι το μάνατζμεντ της Φεράρι πριν και τώρα βλέπει κάποια κρυφά χαρίσματα που θέλουν 2-3 χρόνια να ξεδιπλωθούν και για τον κοινό θνητό ειναι αόρατα. Εμένα άσε με να θαυμάζω τους άλλους ξεπεσμένους (McLaren) που δε διατάζουν να ξεφτιλιστούν επιμένοντας να πάρουν την υπογραφή ενός κορυφαίου ούτε να αλλάζουν με συνοπτικές όποιον δεν τους κανει (Perez, Kevin). Ο καθένας με τη γνώμη του.
kantoniou έγραψε:Δεν εξηγει κανεις γιατι η διοικηση της Φερραρι κραταει τον Κιμι, ακομα πιθανως και μετα τη ληξη του συμβολαιου του, όταν ηταν επιλογή των προηγουμενων και πραγματι φετος πατωσε. Ουτε νεος είναι, ουτε χρηματα φερνει, ουτε την εικονα της εταιριας προωθει.
EDDIE_147 έγραψε:@GFP
Μια διευκρίνιση γιατί βάζεις 2 διαφορετικά πράγματα.
Η McLaren αντικαθιστά όποιον δεν της κάνει (για την ακρίβεια όποιο πουλέν δεν γίνεται τζόκερ) και η Honda ξεφτιλίζεται για να πάρει ένα κορυφαίο όνομα.
Ο Dennis έχει αποδεδειγμένα γράψει στα τσιλιβιθρόνια του μεγάλα ονόματα.
Άσχετα αν η καταραμένη φτώχια του φέρνει το σχιστομούρη που θέλει τα ίδια μεγάλα ονόματα...
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]