g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:Επειδη εχω ηθικο χρεος απεναντι στους νεους να βαζω τα πραγματα στη θεση τους και να διδασκω μπαλιτσα, να αναφερω οτι ΚΑΙ ο Λουης ειχε τοου απο το Μποττας σημερα.
Αλλα τι να πει η Λουιτσα ο Τοττος? Οτι ο αχρηστος ο Λουης με τοου ηταν αργοτερος απο το Μποττακο? Εδω στο Μονακο που εκανε το λαθος ο Μποττακος να τον πατησει κατω, βγηκε η Λουιτσα ο Τοττος και ζητησε συγνωμη στο Λουη που του εδωσαν τοσο κακο μονοθεσιο να οδηγει (το οποιο φανταζομαι ηταν χειροτερο απο του Μποττας)![]()
Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους χρηστες που θελουν πραγματι να συζητησουν για Φ1, αλλα καταλαβα οτι δεν ειναι αυτο το ζητουμενο του φορουμ, οποτε στο εξης θα λεω τη γνωμη μου και δε θα απανταω/συζηταω με κανεναν.
Το γουστο ειναι να διαβαζουμε ολοι μαζι αυτα τα πνευματωδη οφφ τοπικ του Τζι (ακα πεταγμα της μπαλας στη στρατοσφαιρα). Γιατι να γεμιζουμε τα τοπικα με 100 αχρηστα ποστς και να χανεται η ουσια (τα ωραια-εξυπνα βιντεακια του Τζι) αναμεσα στα αχρηστα ποστακια μας περι Φ1? Οποτε στο εξης θα λεω την αποψη μου και θα περιμενω απο τον Τζι να απαντησει με κανενα βιντεακι απ' το γιουτιουμπ να τον καμαρωσουμε ολοι μαζι
Γιώργο πρηξ μήπως είσαι ερωτευμένος μαζί μου; Δέχομαι και πμ αλλά πιστεύω ότι είμαστε ανοιχτομυαλο φόρουμ.
Εκτός αν πάσχεις από το σύνδρομο της Στοκχόλμης.
Τιναφτα τα ντεκαβλε ποστς ρε Τζι. Αλλα περιμενω απο σενα για να φουντωσει ο ερωτας μου.
Κανενα βιντεακι απο το γιουτιουμπι, κανενα ωραιο μεμε, κανενα αποφθεγμα του Αινσταιν, εστω και κανενα βιντεακι του Χατζηπαναγη να γουσταρει κι ο φιλος μου ο Κορτο. Μην κανεις το λαθος κι αρχισεις να μιλας για Φ1 σαν τους υπολοιπους κοινους χρηστες