Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
PaNick67 έγραψε:https://www.facebook.com/share/r/1Ajzejd2HT/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νίκο έκλαψα ρε. Απίθανη ομοιότητα με όλους τους χαρακτήρες
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#891794 LISTEN TO YOUR CAR
Listen to your Car: Ντορέττα, πολύ κωλόπαιδο ο Φερστάπεν

Στο δεύτερο επεισόδιο του νέου podcast του SPORT24 για την αυτοκίνηση και τους αγώνες, ο Πάνος Σεϊτανίδης οδηγεί το ηλεκτρικό SUV Leapmotor C10, κάνει ψυχογράφημα του εκτροχιασμένου Μαξ Φερστάπεν και υποδέχεται τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που μοιράζεται εμπειρίες από το συγκλονιστικό Showrun στο Τατόι.

Το βάζω μόνο και μόνο για τον τίτλο, δεν έχω ιδέα τι συζητήθηκε
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
BARHonda έγραψε:LISTEN TO YOUR CAR

Στο δεύτερο επεισόδιο του νέου podcast του SPORT24 για την αυτοκίνηση και τους αγώνες, ο Πάνος Σεϊτανίδης οδηγεί το ηλεκτρικό SUV Leapmotor C10, κάνει ψυχογράφημα του εκτροχιασμένου Μαξ Φερστάπεν και υποδέχεται τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που μοιράζεται εμπειρίες από το συγκλονιστικό Showrun στο Τατόι.

Στην επόμενη συνέντευξη τύπου θα καλοπεράσει ο Σειταν :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#891797 Χίλιες ογδόντα εφτά μλκιες έχει αυτό το φόρουμ εκτός από μία. Η καλύτερη κοινότητα για κουβέντα πάνω στην Φ1 πανελληνίως.

Αν αυτοί είναι οι Κουρού του αθλήματος, σκέψου τί συνεβαινει από τα παρτσακλα στα φόρα και τα ποντκαστ. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μη μου ζητήσεις φωτό της με μπατ πλαγκ, δεν έχω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:LISTEN TO YOUR CAR

Ξέρεις τι λείπει?

"...και συνδέεται μέσω φειστάιμ με τη Πόπη που μας εξιστορεί behind the scenes στιγμές με τον καλύτερό της φίλο Carlos Sainz Sr για το γιο του " :lol:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#893017 https://www.motorsport.com/f1/news/wolf ... /10737928/
Toto Wolff insists he wants the Mercedes driver line-up for 2026 sorted by the time the Formula 1 season resumes following the summer break.

With both George Russell and Andrea Kimi Antonelli yet to be signed for next season, Mercedes could yet be tempted to look elsewhere ahead of the introduction of the new regulations.

Reigning world champion Max Verstappen remains a favourite of Wolff, who flirted with the idea of bringing in the Dutchman this year before opting to give a chance to rookie Antonelli, who has impressed in flashes so far.

Δεν μου βγάζετε από το μυαλό πως η Mercedes θέλει (πάρα πολύ) τον Verstappen. Για αυτό και αργεί τις υπογραφές. Καλύτερη χρονιά από αυτή που κάνει ο Russell δεν είχε μέχρι σήμερα, ο μόνος που θα ήταν καλύτερός του είναι ο Μαξ.
Νομίζω όλα αυτό δείχνουν. Αν θα το καταφέρει; Θεωρώ πως έχει μεγάλες πιθανότητες, αν και η Aston Martin θα κάνει την προσπάθειά της.
Ο Μαξ θα πάει και στα λεφτά και εκεί που θα έχει πιθανότητες για πρωτάθλημα. Πιο καλή περίπτωση από την Mercedes δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Η Red Bull δεν φαίνεται να τα καταφέρνει να συνέλθει.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#893022 Τον Kimi τον υπογράψαν με μονοετές?

Εάν πάντως μπορείς να υπογράψεις τον Verstappen, τον υπογράφεις ασυζητητί, καλά κάνει ο Toto και περιμένει
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#893243 Εντελώς τυχαία έπεσα σε αγώνες με κάτι ταχύπλοα όπου η μορφή του αγώνα έχει 3 διαδρομές, την κυρίως πίστα αλλά και με παρακάμψεις, μια πιο μακριά και μια πιο κοντή. Επειδή το να είσαι πίσω από τα απόνερα άλλου είναι πολύ ενοχλητικό (βλέπε βρώμικος αέρας για την Φ1) μπορείς να διαλέξεις μια εναλλακτική διαδρομή για να μην έχεις άλλον μπροστά σου. Εννοείται ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και τις 3 διαδρομές, στο συγκεκριμένο φορμάτ ήταν 6 γύροι εκ των οποίων έπρεπε να έχεις κάνει έναν μικρό κι έναν μεγάλο, απλά διαλέγεις πότε θα κάνεις το κάθετί (4 κανονικοί, ένας μεγάλος, ένας μικρός). Σου δίνει άδεια πίστα και καθαρό "αέρα" κάτι σαν το undercut κλπ.
Το ότι δεν ξέρεις ποιος είναι μπροστά μέχρι την τελευταία στροφή είναι και καλό και κακό. Όπως όταν κάποιος δεν έχει κάνει πιτστοπ και μοιάζει να είναι πολύ εμπρός. Αγωνία μέχρι το τέλος αλλά και μπέρδεμα, ποια είναι η πραγματική σειρά.
Μου άρεσε σαν ιδέα και προς στιγμήν σκεφτόμουνα αν κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό στην Φ1. Αλλά δυστυχώς δεν παίζει, ακόμα κι αν όλες οι πίστες είχαν κατάλληλες διαδρομές, στα σημεία επανεισόδου, όπου οι δυο διαδρομές ενώνονται σε μία θα γίνεται σκοτωμός και δεν είναι όπως στο νερό που πας λίγο πιο πέρα για να μην σκοτωθείτε.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#893247 Αυτό υπάρχει στο rallycross εδώ και χρόνια. Παίρνουν μια φορά την μεγαλύτερη διαδρομή.
Το έχουν σκεφτεί για F1, αλλά και τα δύο είναι σπριντ μορφές. Οπότε αν θέλουν να το δοκιμάσουν στην F1 στο Sprint θα ταίριαζε που δεν έχει και υποχρεωτικά pit stop.
Στον κανονικό αγώνα δεν ταιριάζει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#893248 Στο Μονακό θα ταίριαζε, αρκεί να βρουν διαδρομές
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#896512 https://www.sportskeeda.com/f1/news-fer ... gqbcDnhJFA

Ferrari eyeing Oscar Piastri as Lewis Hamilton's replacement, claims F1 insider

Εικόνα