Νίκος Παππάς έγραψε:Και να σου πω κατι; Οταν ο Μαξ κρεμασει τα γαντια του θα μιλησει για το ποσο αδικο ηταν αυτο που εγινε.
Done by no one, ever, in the history of sports.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Νίκος Παππάς έγραψε:Και να σου πω κατι; Οταν ο Μαξ κρεμασει τα γαντια του θα μιλησει για το ποσο αδικο ηταν αυτο που εγινε.

Geo f1 έγραψε:Τοσα χρονια ομως ουτε που μας απασχολουσαν αυτα.![]()
Πρεπει επιτελους να καταλαβετε κατι.
Αν Ο ΜΑΣΙ και η ΦΙΑ ηθελαν τον Μαξ πρωταθλητη δε θα το αφηναν στο τελευταιο αγωνα.![]()
Στο Καταρ με τις κιτρινες σημαιες και το μπερδεμα ο Μαξ πηρε 5 θεσεις ο Μποτας 3 και ο Σαινθ παρατηρηση. Ευνοησαν τον Μαξ? οχι
Στη Τζεντα θα ελεγαν οτι ο Μαξ πηρε εντολη να αφησει τον Λουης και ο αγγλος επεσε πισω του. Καμια ποινη. Εγινε αυτο ? Οχι
Στη Μοντσα θα το χαρακτηριζαν αγωνιστικο και δεν θα εδιναν ποινη. Αλλα εδωσαν.
Στο Αμπου Νταμπι στον 1ο γυρο θα διεταζαν τον Λουη να δωση την θεση του πισω. Το εκαναν ? Οχι.
Οταν εμεινε ο Τζιο θα εβγαζαν full sc..εβγαλαν? οχι
Που ειναι η ευνοια λοιπον μεχρι το μπαμ του Λατιφι??
Καμια.
Παμε στον Λατιφι και μετα...
Αν ηταν αναποδα θα εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα. Για να μην τελειωσει το καταπληκτικο πρωταθλημα πισω απο την Μερκ του Μαιλαντερ.
Το οτι ευνοηθηκε ο Μαξ ηταν θεμα συγκυριας..
Δυσκολο να χωνευτει αλλα δυστυχως για εσας ετσι ειναι..
Geo f1 έγραψε:Στο Σπα αν ο Λουης έκανε το προφανές (να έβγαινε μπροστά από τον Ράσελ στα qualy με τη Γουίλιαμς θα ήταν champ....
Tapatalk
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, να ρωτήσω, τελικά κατά την γνώμη σου, στο Abu Dhabi τηρήθηκαν κατά γράμμα οι κανονισμοί ή όχι; Αν τηρήθηκαν, καλώς, αν όχι, είναι κλοπή ή όχι;
George_Prix έγραψε:Εσύ το παραδεχτηκες ο Γκεακος όχι. Ακόμα.Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, να ρωτήσω, τελικά κατά την γνώμη σου, στο Abu Dhabi τηρήθηκαν κατά γράμμα οι κανονισμοί ή όχι; Αν τηρήθηκαν, καλώς, αν όχι, είναι κλοπή ή όχι;
ΧαιΦαι πριν απαντησω, ενα παραπονακι προς εσενα και καμποσους αλλους! Αισθανομαι σαν κατι ταινιες που βλεπουμε και τον ρωτανε τον κατηγορουμενο 1000 φορες τα ιδια πραγματα στην ανακριση, μπας και μπερδευτει κι αλλαξει την αρχικη του ιστορια, μπας και τον πιασουν να ψευδεται. Μπας κι ακουσουν επιτελους απο το στομα του την ιστορια που θελουν να ακουσουν για να πεσουν να τον φανε...![]()
Στο Αμπου Νταμπι λοιπον, προφανως και δεν τηρηθηκε ο κανονισμος. Θεωρω προσβλητικο και μονο που μου κανετε ξανα και ξανα την ιδια ερωτηση, εφοσον την εχω ηδη απαντησει κατηγορηματικα κι εφοσον δεν εχω πεταξει την παραμικρη τρολλια για το συγκεκριμενο.
Το θεμα ειναι τι βλεπουμε ΜΕΤΑ απο το Αμπου Νταμπι παιδες!!!
- Εκτοτε σε καθε τοπικο αγωνα θα αναφερθει Πολακης το Αμπου Νταμπι. Το μισος εχει πιασει ταβανι, οι τρολλιες επιασαν στρατοσφαιρα και τα τοπικουλια δε διαβαζονται πλεον.
- Σε καθε εγκαταλειψη και σε καθε αποφαση των αγωνοδικων αρχιζουν τα φανταστικα σεναρια στησιματος, ακομα και τη φετινη χρονια που ειναι αστειο να το συζηταμε.
- Πηγα με καλη διαθεση να πω μια ιδεα που κατα τη γνωμη μου θα βελτιωνε τους αγωνες και με ξεσκισατε. Σε ελευθερη μεταφραση αυτο που εισεπραξα απο ολα τα ποστακια, ηταν "ασες μας ρε Γιωργακη που θα μιλησεις κι εσυ για τον κανονισμο". Σε ολες τις απαντησεις περιεργως συμπεριλαμβανοταν το Αμπου Νταμπι με καποιο τροπο, το οποιο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την προταση που εκανα κι επισης με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δε θα ξεπλενε τις περσινες λανθασμενες αποφασεις ακομα και να αλλαζε κατι στον κανονισμο.
Και κατι τελευταιο... Δεν το παιζω το καλο παιδι του φορουμ και προφανως δεν ειμαι. Αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μη δημιουργω προβληματα και να πω και καμια κουβεντα για το αγαπημενο μου σπορ. Σκεφτομουνα οτι η αποχη μου απο τα τοπικα των αγωνων θα μας επιτρεψει να μιλαμε πολιτισμενα για τα υπολοιπα τεκταινομενα του χωρου, αλλα βλεπω πολυ συσσωρευμενη οργη σε μερικους κι αυτο παιρνει μπαλα την καθε προσπαθεια εποικοδομητικου διαλογου.
bibendum έγραψε:Βασικά εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να κλείνει εντελώς το pit lane γιατί παίζει πολύ η τύχη με το καθεστώς που ισχύει. Πχ ο Russel παίζει να εκανε τους πρώτους 6 αγώνες δωρεάν pit stop
Giuseppe Busso έγραψε:Αφού θελουμε τύχη, τότε να επιστρέψει και ο ανεφοδιασμός καυσίμων. Να μπορεί κάποιος να ξεκινάει με λίγα ή πολλά καύσιμα.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]