Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Ξεζουμιστικη αλληλεγγυη απο το Ναντο στο Μαξ:

Max is driving – in my opinion – one step ahead of all of us. We saw the [qualifying] lap in Jeddah, until he touched the wall at the last corner, that lap was coming from Max, not the Red Bull.

Alonso believes Verstappen 'driving one step ahead of everyone' as he says Dutchman ‘deserves’ 2021 title

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Tmw0T.html

Τι να λεμε τωρα... Μιλησε ο μαστερ οφ ξεζουμιζμ :rtfm:

Επειδη ειναι Πεμπτη, με ποναει και το μπρατσο απο το μπολι, να σε πειραξω λιγο.. :lol:

Α) Ο αγων ειναι την Κυριακη, always on Sundays. :shifty:
B) Kαλο το ξεζουμισμα στα κουαλι αλλα...οταν το παρακανεις μπλοκαρεις τον εσωτερικο, ανοιγει η τροχια και δεν προκαμεις να στριψεις...μπουμ στον τοιχο! :shifty:
Γ) Οσο και να ξεζουμισεις αν μετα χυσεις την καρδαρα, τσαμπα ο κοπος :shifty:

:s_empathy :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ξεζουμιστικη αλληλεγγυη απο το Ναντο στο Μαξ:

Max is driving – in my opinion – one step ahead of all of us. We saw the [qualifying] lap in Jeddah, until he touched the wall at the last corner, that lap was coming from Max, not the Red Bull.

Alonso believes Verstappen 'driving one step ahead of everyone' as he says Dutchman ‘deserves’ 2021 title

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Tmw0T.html

Τι να λεμε τωρα... Μιλησε ο μαστερ οφ ξεζουμιζμ :rtfm:

Επειδη ειναι Πεμπτη, με ποναει και το μπρατσο απο το μπολι, να σε πειραξω λιγο.. :lol:

Α) Ο αγων ειναι την Κυριακη, always in Sundays. :shifty:
B) Kαλο το ξεζουμισμα στα κουαλι αλλα...οταν το παρακανεις μπλοκαρεις τον εσωτερικο, ανοιγει η τροχια και δεν προκαμεις να στριψεις...μπουμ στον τοιχο! :shifty:
Γ) Οσο και να ξεζουμισεις αν μετα χυσεις την καρδαρα, τσαμπα ο κοπος :shifty:

:s_empathy :s_drinks

Δ) Τα λέει αυτά o "πως να χάσεις παγκόσμιο twice" :s_rofl

Ασε μας κουκλίτσα μου που γύρισες τώρα στα γεράματα μπας και φας κανα σπόρι που θα πετάξουν οι υπόλοιποι. Λίγη τσίπα να είχε δεν θα επέστρεφε. Προφανώς τον έχει τσούξει από εδώ έως το Λονδίνο τα 7 και οσονούπω 8 πρωταθλήματα του πιτσιρικά που ήταν η αιτία το 2007 να τον πάρει η κάτω βόλτα.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#741029 Θα παρει την απαντηση του λιαν συντομως ο Δρ.Λολονσο,που θα μας πει οτι με ενα μονοθεσιο στημενο για qualify ο Max,βρηκε τοσο ξεζουμισμα που λιωσανε τα λαστιχα απο το πολυ ξεζουμισμα.
:shifty: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#741451 To καταξεζουμισε ο φερσταπεν το μονοθεσιο σε δυο qualify,εχει τις περισσοτερες πολ φετος,εχει μια περισσοτερη νικη,στατιστικα ειναι ηδη πρωταθλητης.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#742154 Αρχικα να ευχαριστησω τους ξεζουμιστες Μαξ και Λουη, για το καλυτερο πρωταθλημα που εχουμε ζησει στη ζωη μας :s_howdy

Ο αγωνας γαματος κι οχι για το αποτελεσμα φυσικα. Γιατι μας κρατησε στην τσιτα απο την αρχη μεχρι το τελος. Για μενα στην ουσια δεν αλλαξε κατι στον τελευταιο αγωνα. Την δικια μου κουπα την ειχα δωσει στο Μαξ απο τον Ιουνη και σε οτι μεσολαβησε μεχρι χθες, δεν εγινε κατι που να μου αλλαξει την αποφαση.

Αυτο που με εφτιαξε ΠΟΛΥ εχθες, ειναι κατι που ειχα πει εδω και καιρο και μαλλον περασε στο ντουκου. Το μονο που με ενοιαζε λοιπον μετα τον Ιουνιο, ηταν να παρει ο Μαξ την κουπα του λαου, για να μην εχουν αλλοθι του χρονου οι Λουιτσες. Αν αρχισουν (που ΘΑ αρχισουν) τιποτα σφαλιαρες απο το Γιωργαρο το Ρασσελ, να μη μπορουνε να ψελισουν "τωρα που εσπασε τα ρεκορ...", "τωρα πλεον τρεχει μονο το ονομα κι οχι ο οδηγος Λουης...", "δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν...". Του χρονου λοιπον ο Λουης οφειλει να γινει το λιονταρι που τοσο πολυ αναβει τον Τοττο. Αισθανεται αδικημενος κι επισης θελει σαν τρελος το ρεκορ. Ο τελειος συνδυασμος για να ειναι το λιονταρι που ονειρευεται ο Τοττος. Οσο για την ηλικια, ουτε κουβεντα να γινεται. Στα 37 του το "Ρομποτ Ναντο ο μπαμπας σας" ειχε κανει καμια 30αρια - ΜΗΔΕΝ στον φερελπι Βαντουρν (αληθεια ο Λουης εχει κανει πανω απο 5-0 σε ολοκληρη την καριερα του?). Και στα 40 του επεστρεψε μετα απο σαμπατικαλ και θυμισε σε ολους τι εστι ρομποτ.

Φετος ξερω, εκατσε λιγο δυσπεπτο το τοπικουλι. Αντε να πεισεις τον καθεναν οτι ο Μαξ με συνολικα ελαφρως χειροτερο μονοθεσιο και περισσοτερες ατυχιες, καταφερε να παρει τον τιτλο απο το Λουη μεσω περισσοτερου ξεζουμισματος. Του χρονου ομως συντροφοι θα ειναι ευκολα τα πραγματα για την ξεζουμισολογια. Θα βλεπουμε 2 γαματους οδηγους με το ιδιο μονοθεσιο (οσο ιδιο μπορει να ειναι, οντας ραμμενο για το Λουη) και θα βγαζουμε ευκολοτερα τα συμπερασματα μας. Θα κανουμε πολιτισμενες συζητησεις και τελικα θα δουμε ποσα απο τα 7 κατσαρολικα θα ειχε παρει (πανω/κατω, δε θα τσακωθουμε κιολας) ο 7ακις, αν ειχε ολο το γκριντ το ιδιο μονοθεσιο.

Σε ευχαριστω πολυ Μαξ Βερσταππεν που μου δινεις την ευκαιρια του χρονου να αποδομησω (εν μερη, γιατι ειναι χερουκλας φυσικα) το Λουη :s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#742173 :s_howdy :s_howdy

Φαντασου του χρονου George να εχει μονοθεσιο* νικητη ο Ναντο και να παιζει μπαλα με τον Μαξ για τον τιτλο....

Εκει να σε δω :s_biggrin

*Αλπιν και μονοθεσιο νικητη δεν πολυ πανε μαζι αλλα ποτε δεν ξερεις με τους νεους κανονισμους!
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#742177 Οι λολονσοκρασταπενικοι ξεζουμιστες που αν ειχαν το φετινο μονοθεσιο του Λουη,θα ειχαν τελειωσει το πρωταθλημα με συνοπτικες διαδικασιες πριν καν φτασουν στη σαουδικη αραβια και το αμπου νταμπι. :s_scratchhead :s_drinks

Ο νιουι ηδη ετοιμαζει ρουκετα για το 2022,ολοι θα φαινονται αργοι μπροστα στον ξεζουμιστη Μαξ. :s_sarcastic :s_bye
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#742179 Ειμαστε αισιοδοξοι. Το 2014 οι αλλαγες ηταν στις κινητηριες μοναδες. Που η Μερκ ηταν ενημερη απο το 2010 και το δουλευε.
Τωρα οι αλλαγες του 2022 θα ειναι αεροδυναμικες...Μια λεξη σου ερχεται....Νιουι
(χωρις να ξεχνω το 1994 )
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#742220 Η πιεση του χρονου στον φερσταπεν,αυτος θα πρεπει να αποδειξει πως το φετινο του πρωταθλημα δεν ηταν πυροτεχνημα και θα πρεπει να το υπερασπιστει,κοντρα και σε αλλους διεκδικητες,οχι μονο στο Λουη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε::s_howdy :s_howdy

Φαντασου του χρονου George να εχει μονοθεσιο* νικητη ο Ναντο και να παιζει μπαλα με τον Μαξ για τον τιτλο....

Εκει να σε δω :s_biggrin

*Αλπιν και μονοθεσιο νικητη δεν πολυ πανε μαζι αλλα ποτε δεν ξερεις με τους νεους κανονισμους!

Ολοι οι καλοι χωρανε Γιωργο μου. Κι οπως εχω πει πολλες φορες, μακαρι να ειχαμε 10 Λουηδες στο γκριντ (για να μην πω παλι τους δικους μας κι ακουστει σαν τρολλια). Τα κουλαδια και τα πλουσιοπαιδα μακρια, κι ας ειναι μονο 2 δαχτυλα και κατι η αποσταση τους απο το γκριντ :s_wink
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Sijune21 έγραψε:Η πιεση του χρονου στον φερσταπεν,αυτος θα πρεπει να αποδειξει πως το φετινο του πρωταθλημα δεν ηταν πυροτεχνημα και θα πρεπει να το υπερασπιστει,κοντρα και σε αλλους διεκδικητες,οχι μονο στο Λουη.

Εγω φιλε για του χρονου ευχομαι 2 πραγματα:
1) Εναν δυνατο Τσεκο.
2) Καμποσες ομαδες στο ιδιο μισο δευτερολεπτο (ξερω οτι ονειρευομαι).

Κι ας κοψει το λαιμο του ο Μαξ (κι ο καθε Μαξ) να αποδειξει τι αξιζει, με 10 διψασμενα πιτσιρικια να θελουν το ιδιο πραγμα με αυτον :s_devil
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
George_Prix έγραψε:...με το ιδιο μονοθεσιο (οσο ιδιο μπορει να ειναι, οντας ραμμενο για το Λουη)

Τελικά τα μονοθέσια "ράβονται" (τουτέστιν εξαρχής δομούνται) πάνω στις προτιμήσεις ενός από τους δύο οδηγούς ή όχι;
Δεν έχω καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
JarnoT έγραψε:
George_Prix έγραψε:...με το ιδιο μονοθεσιο (οσο ιδιο μπορει να ειναι, οντας ραμμενο για το Λουη)

Τελικά τα μονοθέσια "ράβονται" (τουτέστιν εξαρχής δομούνται) πάνω στις προτιμήσεις ενός από τους δύο οδηγούς ή όχι;
Δεν έχω καταλάβει.

Τρολλια ηταν αυτο που ειπα περι ραψιματος :lipsealed:

Κατα την αποψη μου δεν υφισταται ραψιμο. Ισως με τον καιρο μια ελαχιστη κατευθυνση να μπορει να δοθει στο σχεδιασμο, αλλα το βασικο συστατικο της επιτυχιας ειναι οι αεροδυναμικες μοναδες (αν το ειπα καλα!!!) που βγαζει το καθε μονοθεσιο αναλογα με τη σχεδιαση του. Εφοσον ο ταδε χρονος μπορει να βγει απο ενα μονοθεσιο, ειναι στο χερι του οδηγου να προσαρμοσει την οδηγηση του και να βγαλει το χρονο.

Η χοντρη διαφορα αναμεσα στους ομοσταβλους, ειναι το ποσο σκιζουν τον #2 οδηγο με αποφασεις/στρατηγικες, ωστε να ωφελησουν τον #1.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#743231 Λιστα ξεζουμισματος κι απο τα αφεντικα.

Verstappen tops F1 team bosses' poll for first time

https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... e/6891628/

Κι η δικια μου φετινη λιστα:

1 Max Verstappen
2 Lewis Hamilton
3 Lando Norris
4 Pierre Gasly
5 Carlos Sainz
6 George Russell
7 Charles Leclerc
8 Fernando Alonso
9 Esteban Ocon