Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#886670 Τους έχω ικανούς μέχρι το τέλος της χρονιάς να βάλουν και τον Hadjar δίπλα στον Max
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Geo f1 έγραψε:Στο Χ ολο και πιο πολλοι το γραφουν. Για μενα παραμενει λαθος ολο αυτο.
Μακαρι να τους βγει.
Φαντασου Λοσον-Χατζαρ 7-8 Μαξ 4ος και Γιουκι 18 :lol: :lol: :lol:
:lol: Γελάμε, γελάμε αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο απίθανο! :lol:
Πιο πολύ θα μου άρεσε το Μαξ 5ος, Γιούκι 4ος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Στο Χ ολο και πιο πολλοι το γραφουν. Για μενα παραμενει λαθος ολο αυτο.
Μακαρι να τους βγει.

Φαντασου Λοσον-Χατζαρ 7-8 Μαξ 4ος και Γιουκι 18 :lol: :lol: :lol:

Αυτό θα σήμαινε ότι ο Μαξ θα έπαιρνε τον τίτλο με τα χέρια κάτω αν πήγαινε αυτός στους Racing Bulls. Βλακεία τους που δεν το σκέφτηκαν
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#888889 Και ο Russell γιατι να θελει να μιλαει με την υπο καταρρευση RBR?
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#888901 Γιατί θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα στηρίζει τον Κιμι περισσότερο από αυτόν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Isambard έγραψε:Γιατί θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα στηρίζει τον Κιμι περισσότερο από αυτόν.

Το οποίο είναι απολύτως βέβαιο. Ο μικρός θα γράψει ιστορία.
Κι ο Ράσελ είναι ένας Νόρις, όχι ένας Πιαστρι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:
Isambard έγραψε:Γιατί θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα στηρίζει τον Κιμι περισσότερο από αυτόν.

Τι ακριβως εχει κανει μεχρι τωρα ο ψευτο-Κιμι που δειχνει οτι θα γραψει ιστορια? Εγω βλεπω οτι μεχρι τωρα τον εχει παει αιμα σε κουαλι κι αγωνες ο Ρασελ :lipsealed:

Επισης απο που προκυπτει οτι ο Ρασελ ειναι ενας Νορις κι οχι ενας Πιαστρι? Μεχρι τωρα εκτος απο τη δεδομενη ταχυτητα, ο φονεας εχει δειξει κι απιστευτη σταθεροτητα (σε αντιθεση με το λουζερ το Νορις) :s_yes

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δε βιαζομαι να κρινω τον Κιμι μετα απο λιγους μονο αγωνες και πραγματι δειχνει πολυ καλο χερακι ο πιτσιρικας. Ουτε κανω ηρωα το Ρασσελ επειδη εκανε μερικες καλες σεζον. Απλα εχω την αισθηση οτι εσυ το πας στο εντελως αλλο ακρο το πραγμα με τα συγκεκριμενα σου σχολια :s_dunno
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#888911 Αρα ο Χαμιλτον εχασε απο εναν Νορις??
tragic :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
PaNick67 έγραψε:

Τι ακριβως εχει κανει μεχρι τωρα ο ψευτο-Κιμι που δειχνει οτι θα γραψει ιστορια? Εγω βλεπω οτι μεχρι τωρα τον εχει παει αιμα σε κουαλι κι αγωνες ο Ρασελ :lipsealed:

Επισης απο που προκυπτει οτι ο Ρασελ ειναι ενας Νορις κι οχι ενας Πιαστρι? Μεχρι τωρα εκτος απο τη δεδομενη ταχυτητα, ο φονεας εχει δειξει κι απιστευτη σταθεροτητα (σε αντιθεση με το λουζερ το Νορις) :s_yes

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δε βιαζομαι να κρινω τον Κιμι μετα απο λιγους μονο αγωνες και πραγματι δειχνει πολυ καλο χερακι ο πιτσιρικας. Ουτε κανω ηρωα το Ρασσελ επειδη εκανε μερικες καλες σεζον. Απλα εχω την αισθηση οτι εσυ το πας στο εντελως αλλο ακρο το πραγμα με τα συγκεκριμενα σου σχολια :s_dunno

Τιποτα δεν εχει κανει, καρτ, συμμετοχες στην F3 + F2, ρουκι εντελως στην F1 κι ομως παει πιπ κιουλ εναν οδηγο με 6 χρονια στον θεσμο που χαρακτηριστηκε φονεας :svivhaha:

Μεχρι το τελος της χρονιας θα τερματιζει μπροστα του, στο λεω απο τωρα να το παιξεις στοιχημα, να γινεις πλουσιος και να παρεις το αμαξι των ονειρων σου :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:Επισης απο που προκυπτει οτι ο Ρασελ ειναι ενας Νορις κι οχι ενας Πιαστρι? Μεχρι τωρα εκτος απο τη δεδομενη ταχυτητα, ο φονεας εχει δειξει κι απιστευτη σταθεροτητα (σε αντιθεση με το λουζερ το Νορις) :s_yes

ΠΡΟΣΟΧΗ:

O Russell ονομάστηκε Mr Saturday για κάποιο λόγο. Τις Κυριακές είναι ακόμα αρκετά ασταθής
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:O Russell ονομάστηκε Mr Saturday για κάποιο λόγο. Τις Κυριακές είναι ακόμα αρκετά ασταθής

Αυτο ξεκινησε οταν ηταν στη Γουιλιαμς που εβγαζε ματια στις κατατακτηριες τα Σαββατα και προφανως αυτο το θαυμα που βλεπαμε στον 1 γυρο δε γινοταν να συνεχιστει με το χρεπι σε ολοκληρο αγωνα.

Τα τελευταια χρονια δε δειχνει καμια ασταθεια τις Κυριακες και παει παντα οσο μπορει το παλικαρι (καπου εκει κοντα που ξεκιναει τον αγωνα τερματιζει κιολας) χωρις λαθη και κακους αγωνες. Και για αυτο δεν εχει ακουστει ποτε τα τελευταια χρονια το προσωνυμιο που ανεφερες!

PaNick67 έγραψε:Μεχρι το τελος της χρονιας θα τερματιζει μπροστα του, στο λεω απο τωρα να το παιξεις στοιχημα, να γινεις πλουσιος και να παρεις το αμαξι των ονειρων σου :s_wink

ΑΝ στο τελος της χρονιας τερματιζει μπροστα απο το Ρασελ θα ειναι πραγματι εντυπωσιακος ο μικρος. Αν οχι, δε θα ειναι η πρωτη φορα που μπαινεις στον κουβα με τις προβλεψεις σου :s_tongue

Εγω παντως επειδη ειμαι δικαιος σαν ανθρωπος κι επισης επειδη δε βγαζω βιαστικα συμπερασματα σαν εσενα, θα δωσω 1-2 χρονια περισσοτερο χρονο στον ψευτο-Κιμι ωστε να αποδειξει οτι ειναι τοσο καλος οσο ακουγεται οτι ειναι :s_wink
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#888968 Μου έκανε εντύπωση που τον έθαψαν λίγο στο Netflix τον Russel σαν ασταθή
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893123 Θελει η Μαξ να κρυφτει και τα site δεν την αφηνουν, σχεδον κλεισμενος -λενε- στην Μερκ απο το 2026.

Μαλλον στην θεση του Ρασσελ που οδευει προς Φερραρι, καθως ο Λεκλερκ επαψε να διασκεδαζει τον κοσμο πλεον. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Θελει η Μαξ να κρυφτει και τα site δεν την αφηνουν, σχεδον κλεισμενος -λενε- στην Μερκ απο το 2026.

Μαλλον στην θεση του Ρασσελ που οδευει προς Φερραρι, καθως ο Λεκλερκ επαψε να διασκεδαζει τον κοσμο πλεον. :s_sorry

Λινκ; :roll:

:shifty: