- 26 Νοέμ 2021, 19:33
Y.V έγραψε:g8777 έγραψε:
@ YV
Καλά όλα αυτά που λες, μήπως πρέπει όμως να κλαφτεις στον ΗΦ να σου ανοίξει νέο δικό αου τοπικό;
Δεν είναι δύσκολη η μιρλα. 
Λες;
Και πως να το ονομασω;
" Περι ανηθικοτητας και χερουκλοσυνης"; 
Τις ιδιες σποντες τις εχω διαβασει 2-3 φορες απο τοτε που εγινε το τοπικο "μου" και συνεχεια σκεφτομαι "ασε θα του περασει". Αλλα δεν...
Αφου βλεπω λοιπον οτι η δημοσια κατηγορια/ειρωνια κι η συζητηση περι του τοπικου "μου" ειναι Anonymous Founder approved και παραμενει, ας πω κι εγω ο ερμος ο κατηγορουμενος τη δικη μου πλευρα. Κι απο την επομενη που θα βλεπω παρομοια ποστακια (ειχα προβλεψει οτι θα συνεχισουν οι "ανθυποτρολλιες" εναντιον μου σε αλλα/ασχετα ποστς), απλα θα τα κανω ριπορτ.
Που λες Τζι μου, εγω δεν κλαφτηκα για δικο μου τοπικο. Να λεω τη γνωμη μου ηθελα ο χριστιανος (και μαλιστα ορθοδοξος), χωρις να ακολουθουνε "εξυπνες" φωτο/βιντεο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Απο τοτε που γραφτηκα, παιζει να μου εχεις κανει εκατονταδες παραθεσεις/απαντησεις, χωρις ΠΟΤΕ να πεις κατι που χωραει σοβαρη απαντηση. Γιατι η μονη απαντηση που χωραει σε μια "εξυπνη" εικονα/βιντεο, ειναι μια αντιστοιχα "εξυπνη" τρολλια απο το "συνομιλητη" σου. Παλιοτερα βεβαια εκανες το ιδιο ακομα κι οταν ποσταριζα στο τοπικο με τα φαγητα, με τα ανδρικα προιοντα ή με τις μετοχες. Εμμονη!!! Οποτε θεωρω βελτιωση την τωρινη κατασταση σου... Κι εγω που λες Τζι μου, μερικα ποστακια τα θεωρω ψεκασμενα και μερικα τα θεωρω φασιστικα. Λεω ευγενικα τη γνωμη μου μια στο τοσο χωρις να προσβαλω τους ποστερς (ουτε καν παραθεση δεν κανω για να μην ανοιξει πολεμος) και δεν ποσταρω ψεκαστικα αεροπλανα και σβαστικες μετα απο καθε τετοιο ποστακι. Απλα τα αγνοω αφου τα θεωρω αναξια σχολιασμου (οπως φανταζομαι θεωρεις εσυ τα ποστς μου). Ουτε φυσικα κατατασσω τους ποστερς στους "εχθρους" γιατι μπορει να συμφωνουμε σε καμποσα αλλα θεματα και να συζηταμε μια χαρα παρα τη διασταση αποψεων σε σημαντικα θεματα οπως ο κοβιντ και τα κοινωνικοπολιτικα.
Εσυ λοιπον Τζι μου ηθελες να με απομονωσεις απο την κοινοτητα. Εσυ ηθελες να φιμωσεις εντελως την αποψη μου. Εσυ ηθελες να με αποδομησεις εντελως και με καθε τροπο. Ο ΧαιΦαι δεν ηθελε να χειριζεται τα ριπορτς και τις κοκορομαχιες μας... Επισης θεωρουσε οτι το ανελεητο φλουνταρισμα σου ειναι απορροια των "ασχετων και μηδενικου ενδιαφεροντος" ποστς μου περι ξεζουμισματος... Οποτε με καλη διαθεση εφτιαξε το νεο τοπικο που πιστευε οτι:
1) Θα αγνοουν εντελως οσοι με θεωρουν σαν τον ψεκ της Φ1 και δε θα εκνευριζονται.
2) Θα ειναι ευχαριστημενος/ηρεμος ο παλιος Τζι.
3) Δε θα φιμωθει ο νεος ΤζιΠι και δε θα μας ζαλιζει τα ουμπαλα σε ολα τα τοπικα.
3 σε 1. Αν και θα προτιμουσα φυσικα να συζηταμε ολοι μαζι, παραμενει μια ωραια/δικαιη λυση κι ευχαριστω που τηρειται η συμφωνια
Οποτε δεν κλαφτηκα εγω για τιποτα Τζι μου. Στην ουσια εσυ ο παλιος "κινεις τα νηματα". Το ζητησες, το κανανε:
g8777 έγραψε:Ευχαριστώ για την άμεση παρέμβαση στο ριπορτ μου, ελπίζω να μπορέσουμε να μείνουμε καθαροί από τέτοιου ύφους και είδους ποστακια στα υπόλοιπα τοπικά.
Ησουνα ενας ευτυχισμενος ανθρωπος:
g8777 έγραψε:Ο, τι καλύτερο έχει γίνει στο φόρουμ μετά την εγγραφή μου.

Στην πραξη βεβαια, αυτη η "λυση 3 σε 1" δεν του βγηκε τοσο καλα του Τζι και τωρα εχει αρχισει την κλαψα δημοσιως!!! "Προσεχε τι ευχεσαι" που λεει κι ο λαος μας Τζι μου!!!
Γιατι και διαβαζει τα ποστακια μου οποτε ανεβαζει πιεση... Καταλαβαινει οτι εγω κανω αυτο που με "φτιαχνει", λεω την αποψη μου κι οποιος θελει απανταει στα σοβαρα ή απλα με αγνοει... Επισης καταλαβαινει οτι αυτος δε μπορει να πεταει εικονες/βιντεο μετα απο καθε ποστ μου ωστε να "φτιαχτει" επισης... Και τελος καταλαβαινουν ολοι οι υπολοιποι χρηστες οτι δεν ημουν εγω η αιτια του προβληματος, αφου ο ιδιος συνεχιζει το φλουνταρισμα με ποστς "μισους" σε ολα τα τοπικα. 0 στα 3 για τον Τζι λοιπον. Λες και βαραει ο Φασουλας 3ποντα ενα πραμα