Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Η ελπιδα του Ναντο ειναι οι νεοι κανονισμοι του 2022. Αν του κατσει...
Αν και το 2022 θα χουμε και αλλα δραματα :whistlink:

Τι να του κατσει ρε Γιωργο? Να φτιαξει η Αλπιν το ταχυτερο μονοθεσιο ή εστω σε αποσταση βολης απο τον πρωτο? Μακαρι, αλλα χλωμο το βλεπω. Και χωρις ανταγωνιστικο μονοθεσιο, οσο ξεζουμισμα και να κανεις, απλα θα διαβασεις τιποτα υμνους σε 3-4 αγωνες τη χρονια που θα ερθει και το καλο το αποτελεσμα μαζι με το ξεζουμισμα. Κλαιν. Απο υμνους χορτασε τοσα χρονια ο Ναντο. Τα κατσαρολικα του λειπουνε..
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738370 Είπαμε.
Οδηγός με το στόμα εδώ και 7 χρόνια.
Οι πινκυ και μπρεηνλες των φορουμζ τον έχουν ταριχευσει και περιφέρουν το οδηγικό πτώμα του σκορπίζοντας κυβικά ιδρώτα.

Και ας αναρωτηθούμε πάνω σε αυτό όσον αφορά ποιός τιμά την πορεία του στις πίστες. Εγώ ή ο κάθε Πινκυ;

@ YV

Καλά όλα αυτά που λες, μήπως πρέπει όμως να κλαφτεις στον ΗΦ να σου ανοίξει νέο δικό αου τοπικό;
Δεν είναι δύσκολη η μιρλα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
g8777 έγραψε:
@ YV

Καλά όλα αυτά που λες, μήπως πρέπει όμως να κλαφτεις στον ΗΦ να σου ανοίξει νέο δικό αου τοπικό;

Λες; :hmmm:

Και πως να το ονομασω;
" Περι ανηθικοτητας και χερουκλοσυνης"; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#738431 Δεν φταινε αλλοι οδηγοι αν η "μοιρα" του αλονσο του επιφυλασε μη ανταγωνιστικα μονοθεσια,διοτι απο μεγαλες ομαδες περασε,δεν πηγε μετα τη ρενω σε τιποτε ομαδες μικρομεσαιες χωρις λεφτα η μπατζετ η αδυναμες στο παρασκηνιο.

Ειναι οδηγος που θα επρεπε να μαχεται με τον λουη και τον μαξ για νικες,αν οχι πρωταθλημα...αλλα με την alpine,μεχρι κανενα βαθρο το χρονο ειναι το ταβανι.H 3η θεση και οι αμυνες που εχει δυσκολεψει τον λουη καποιες φορες,ειναι αξιοσημειωτα αυτα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Μακαρι να το πάρει ο Λουης να ηρεμήσει. Τόση κακία δεν έχω ξανά δει...

Κακια ειναι η σωστη λεξη. Εγω κακο-χαρακτηρισα τα συγκεκριμενα ποστακια του Τζι και την "πληρωσα" :s_sad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:
g8777 έγραψε:
@ YV

Λες; :hmmm:

Και πως να το ονομασω;
" Περι ανηθικοτητας και χερουκλοσυνης"; :iconcool:

Τις ιδιες σποντες τις εχω διαβασει 2-3 φορες απο τοτε που εγινε το τοπικο "μου" και συνεχεια σκεφτομαι "ασε θα του περασει". Αλλα δεν...

Αφου βλεπω λοιπον οτι η δημοσια κατηγορια/ειρωνια κι η συζητηση περι του τοπικου "μου" ειναι Anonymous Founder approved και παραμενει, ας πω κι εγω ο ερμος ο κατηγορουμενος τη δικη μου πλευρα. Κι απο την επομενη που θα βλεπω παρομοια ποστακια (ειχα προβλεψει οτι θα συνεχισουν οι "ανθυποτρολλιες" εναντιον μου σε αλλα/ασχετα ποστς), απλα θα τα κανω ριπορτ.

Που λες Τζι μου, εγω δεν κλαφτηκα για δικο μου τοπικο. Να λεω τη γνωμη μου ηθελα ο χριστιανος (και μαλιστα ορθοδοξος), χωρις να ακολουθουνε "εξυπνες" φωτο/βιντεο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Απο τοτε που γραφτηκα, παιζει να μου εχεις κανει εκατονταδες παραθεσεις/απαντησεις, χωρις ΠΟΤΕ να πεις κατι που χωραει σοβαρη απαντηση. Γιατι η μονη απαντηση που χωραει σε μια "εξυπνη" εικονα/βιντεο, ειναι μια αντιστοιχα "εξυπνη" τρολλια απο το "συνομιλητη" σου. Παλιοτερα βεβαια εκανες το ιδιο ακομα κι οταν ποσταριζα στο τοπικο με τα φαγητα, με τα ανδρικα προιοντα ή με τις μετοχες. Εμμονη!!! Οποτε θεωρω βελτιωση την τωρινη κατασταση σου... Κι εγω που λες Τζι μου, μερικα ποστακια τα θεωρω ψεκασμενα και μερικα τα θεωρω φασιστικα. Λεω ευγενικα τη γνωμη μου μια στο τοσο χωρις να προσβαλω τους ποστερς (ουτε καν παραθεση δεν κανω για να μην ανοιξει πολεμος) και δεν ποσταρω ψεκαστικα αεροπλανα και σβαστικες μετα απο καθε τετοιο ποστακι. Απλα τα αγνοω αφου τα θεωρω αναξια σχολιασμου (οπως φανταζομαι θεωρεις εσυ τα ποστς μου). Ουτε φυσικα κατατασσω τους ποστερς στους "εχθρους" γιατι μπορει να συμφωνουμε σε καμποσα αλλα θεματα και να συζηταμε μια χαρα παρα τη διασταση αποψεων σε σημαντικα θεματα οπως ο κοβιντ και τα κοινωνικοπολιτικα.

Εσυ λοιπον Τζι μου ηθελες να με απομονωσεις απο την κοινοτητα. Εσυ ηθελες να φιμωσεις εντελως την αποψη μου. Εσυ ηθελες να με αποδομησεις εντελως και με καθε τροπο. Ο ΧαιΦαι δεν ηθελε να χειριζεται τα ριπορτς και τις κοκορομαχιες μας... Επισης θεωρουσε οτι το ανελεητο φλουνταρισμα σου ειναι απορροια των "ασχετων και μηδενικου ενδιαφεροντος" ποστς μου περι ξεζουμισματος... Οποτε με καλη διαθεση εφτιαξε το νεο τοπικο που πιστευε οτι:
1) Θα αγνοουν εντελως οσοι με θεωρουν σαν τον ψεκ της Φ1 και δε θα εκνευριζονται.
2) Θα ειναι ευχαριστημενος/ηρεμος ο παλιος Τζι.
3) Δε θα φιμωθει ο νεος ΤζιΠι και δε θα μας ζαλιζει τα ουμπαλα σε ολα τα τοπικα.

3 σε 1. Αν και θα προτιμουσα φυσικα να συζηταμε ολοι μαζι, παραμενει μια ωραια/δικαιη λυση κι ευχαριστω που τηρειται η συμφωνια :s_howdy

Οποτε δεν κλαφτηκα εγω για τιποτα Τζι μου. Στην ουσια εσυ ο παλιος "κινεις τα νηματα". Το ζητησες, το κανανε:
g8777 έγραψε:Ευχαριστώ για την άμεση παρέμβαση στο ριπορτ μου, ελπίζω να μπορέσουμε να μείνουμε καθαροί από τέτοιου ύφους και είδους ποστακια στα υπόλοιπα τοπικά.

Ησουνα ενας ευτυχισμενος ανθρωπος:
g8777 έγραψε:Ο, τι καλύτερο έχει γίνει στο φόρουμ μετά την εγγραφή μου. :yahoo: :inlove:

Στην πραξη βεβαια, αυτη η "λυση 3 σε 1" δεν του βγηκε τοσο καλα του Τζι και τωρα εχει αρχισει την κλαψα δημοσιως!!! "Προσεχε τι ευχεσαι" που λεει κι ο λαος μας Τζι μου!!!

Γιατι και διαβαζει τα ποστακια μου οποτε ανεβαζει πιεση... Καταλαβαινει οτι εγω κανω αυτο που με "φτιαχνει", λεω την αποψη μου κι οποιος θελει απανταει στα σοβαρα ή απλα με αγνοει... Επισης καταλαβαινει οτι αυτος δε μπορει να πεταει εικονες/βιντεο μετα απο καθε ποστ μου ωστε να "φτιαχτει" επισης... Και τελος καταλαβαινουν ολοι οι υπολοιποι χρηστες οτι δεν ημουν εγω η αιτια του προβληματος, αφου ο ιδιος συνεχιζει το φλουνταρισμα με ποστς "μισους" σε ολα τα τοπικα. 0 στα 3 για τον Τζι λοιπον. Λες και βαραει ο Φασουλας 3ποντα ενα πραμα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#738592 Ξερεις ομως κατι; Εσυ γκρινιαζεις συνεχεια, οχι κανεις αλλος. Εσυ δεν δεχεσαι αλλη αποψη ως σωστη και θα γραψεις αλλο ενα σεντονι να με αντικρουσεις. Εσυ εισαι ο μονος κι ο Γκεο δυο, που πιστευετε στο "ξεζουμισμα" και οτι ο μονος κριτης της αποδοσης καποιου ειναι ο τιμειτ, οπως και οτι δεν μετρανε οι κουπες κι οι νικες αν γινονται με διαστημοπλοιο, γιατι ετσι. Μεχρι να αποκτησει τετοιο ο αγαπημενος σου και να αλλαξεις το τροπαριο κατα το δοκουν.

Αν θες να λες την γνωμη σου χωρις αντιλογο φτιαξε ενα μπλογκ. Ή μια σελιδα στα κοινωνικα δικτυα που να μην επιτρεπονται τα σχολια.
Αλλιως σκεψου οτι παιζει να μην εχεις δικιο, να εισαι μονοπλευρος και μονοδιαστατος και να εχουν οι αλλοι δικιο που "σου πανε κοντρα". :s_smile
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν θες να λες την γνωμη σου χωρις αντιλογο φτιαξε ενα μπλογκ. Ή μια σελιδα στα κοινωνικα δικτυα που να μην επιτρεπονται τα σχολια.

Με λιγα λογια τις 1000 απαντησεις του Τζι με φωτο/βιντεο σε 1000 απο τα ποστακια μου, τα θεωρεις σαν "αντιλογο" που θα επρεπε να δεχομαι και μαλιστα ειναι συμφωνος με τον κανονισμο του φορουμ. Φανταζομαι θα μπορουσα να ποσταρω σαν παραθεση ενα δικο μου βιντεακι/φωτο... ο αλλος παλι το ιδιο... και να το κανουμε γιουτιουμπ το φορουμ. Ουτε σαν τρολλια εκλαμβανονται, ουτε σαν οφφ τοπικ, ουτε σαν προσωπικη επιθεση σε συγκεκριμενο χρηστη. Σωστα? :hmmm:

Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλιως σκεψου οτι παιζει να μην εχεις δικιο, να εισαι μονοπλευρος και μονοδιαστατος και να εχουν οι αλλοι δικιο που "σου πανε κοντρα". :s_smile

Τι δικιο κι αδικο να εχω ρε Νικο? Εσυ κρινε αν εχω δικιο ή αδικο. Κι εγω θα κρινω τα δικα σου τα λεγομενα. Αν θελεις μου απαντας και μου λες με τι διαφωνεις, αν θελεις με αγνοεις.

Και τι φασιστικο μου λες τωρα? Οτι επειδη "η αποψη μου ειναι λαθος" χανω τα δικαιωματα μου σα χρηστης/ανθρωπος κι επικρατει ο νομος της ζουγκλας με τις ευλογιες σου?

Εσυ αν δεις καποιον αστεγο που βρωμαει, δικαιουσαι καθε φορα που τον βλεπεις να του ριχνεις μια σφαλιαρα γιατι σε χαλαει? Εφοσον δε θελει να σου κανει κακο, περνας 2 μετρα μακρια του, τον λυπασαι και συνεχιζεις να περπατας καθαρος και σενιαρισμενος.

Ειμαι ασχετος? Ειμαι.
Ειμαι κολλημενος? Ειμαι.
Ειμαι μονοδιαστατος? Ειμαι.

Αν σου φαινονται τοσο αναξιες σχολιασμου οι αποψεις μου, προσπερασε με σαν το βρωμιαρη κι ασε με να ζω το δραμα μου Νικο :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738612 Μιλαμε για τρελλο κομπλεξ πλεον ετσι; Στα 3 ποστ τα 4 ασχολειται με μενα.

Δεν ασχολουμαι περαιτερω, το ζητημα ειναι ευαισθητο και εμπιπτει στο πεδιο της ψυχικης υγειας.

Αλωνισε ελευθερα Γιωργακη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Μιλαμε για τρελλο κομπλεξ πλεον ετσι; Στα 3 ποστ τα 4 ασχολειται με μενα.

Δεν ασχολουμαι περαιτερω, το ζητημα ειναι ευαισθητο και εμπιπτει στο πεδιο της ψυχικης υγειας.

Αλωνισε ελευθερα Γιωργακη.

ΠΑΝΤΑ εσυ ξεκινας λεβεντακο μου τις προκλησεις. Η τελευταια ηταν η εξης:
g8777 έγραψε:@ YV

Εγω απλα ακολουθω γιατι σαν ανθρωπος δε μου αρεσει να μου την πεφτουν χωρις λογο κι αντιδραω ατσαλα οποτε συμβαινει. Βρες τροπο να ξεπερασεις τα κομπλεξ ΣΟΥ και θα αισθανθεις πολυ καλυτερα Τζι μου :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Και τι φασιστικο μου λες τωρα? Οτι επειδη "η αποψη μου ειναι λαθος" χανω τα δικαιωματα μου σα χρηστης/ανθρωπος κι επικρατει ο νομος της ζουγκλας με τις ευλογιες σου?

Χριστο δεν καταλαβες απο αυτα που σου εγραψα. Σου ειπα ποτε να μην πεις την γνωμη σου; Σου ειπα οτι χανεις τα δικαωματα σου σα χρηστης; :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Ανθρωπε μου γιατι δεν καταλαβαινεις; Εχεις μια αποψη, την ειπες, την διαβασαμε, παει τελος. Γιατι καθε φορα που θα γραψει καποιος κατι διαφορετικο ερχεσαι με την ιδια αποψη, διατυπωμενη με αλλες λεξεις, παλι και παλι να τον αντικρουσεις; Γιατι πρεπει σωνει και ντε να εχεις δικιο εσυ κι οχι ο αλλος; Γιατι πρεπει να εχεις τοπικο δικος σου;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ! Οποτε υπαρχει το τοπικο να λες αυτα που θες εκει και να μη γεμιζει το υπολοιπο φορουμ με "αποχυμωτες".

Εχεις κολλησει στην αποψη σου, δεν δεχεσαι την αποψη του αλλου, θεωρεις οτι πρεπει να εξηγεις καθε μα καθε φορα τα ιδια μεχρι ο αλλος ή να συμφωνησει μαζι σου ή να μην ασχοληθει ξανα!

Ξερεις Γιωργο ο διαλογος εχει ως σκοπο την ανταλλαγη αποψεων, το να δεις κατι απο διαφορετικη σκοπια που ενδεχομενως δεν ειχες δει και να βγαλεις τα συμπερασματα σου. Μπορεις να εστερνιστεις την αποψη, μπορει απλα να διαφωνεις με αυτην.
Δεν χρειαζεται να πεισεις τον αλλον οτι η δικη του ειναι λαθος!
Μπορειτε να συμφωνησετε οτι διαφωνειτε!
Επιτρεπεται ξερεις!

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Ξερεις Γιωργο ο διαλογος εχει ως σκοπο την ανταλλαγη αποψεων, το να δεις κατι απο διαφορετικη σκοπια που ενδεχομενως δεν ειχες δει και να βγαλεις τα συμπερασματα σου. Μπορεις να εστερνιστεις την αποψη, μπορει απλα να διαφωνεις με αυτην.
Επιτρεπεται ξερεις!

Φιλε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ θελω να κανω εδω μεσα. Διαλογο για την Φ1 που ολοι αγαπαμε. Ουτε κοντρες γουσταρω με κανεναν, ουτε θελω να γινουν ολοι οπαδοι του Μαξ, ουτε να ασχολουνται με τα ξεζουμισματα.

Να τηρειται ο κανονισμος και να μου δειχνουν οι αλλοι το σεβασμο που τους δειχνω ζηταω :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Χριστο δεν καταλαβες απο αυτα που σου εγραψα. Σου ειπα ποτε να μην πεις την γνωμη σου; Σου ειπα οτι χανεις τα δικαωματα σου σα χρηστης; :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Ανθρωπε μου γιατι δεν καταλαβαινεις; Εχεις μια αποψη, την ειπες, την διαβασαμε, παει τελος. Γιατι καθε φορα που θα γραψει καποιος κατι διαφορετικο ερχεσαι με την ιδια αποψη, διατυπωμενη με αλλες λεξεις, παλι και παλι να τον αντικρουσεις; Γιατι πρεπει σωνει και ντε να εχεις δικιο εσυ κι οχι ο αλλος; Γιατι πρεπει να εχεις τοπικο δικος σου;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ! Οποτε υπαρχει το τοπικο να λες αυτα που θες εκει και να μη γεμιζει το υπολοιπο φορουμ με "αποχυμωτες".

Εχεις κολλησει στην αποψη σου, δεν δεχεσαι την αποψη του αλλου, θεωρεις οτι πρεπει να εξηγεις καθε μα καθε φορα τα ιδια μεχρι ο αλλος ή να συμφωνησει μαζι σου ή να μην ασχοληθει ξανα!

Ξερεις Γιωργο ο διαλογος εχει ως σκοπο την ανταλλαγη αποψεων, το να δεις κατι απο διαφορετικη σκοπια που ενδεχομενως δεν ειχες δει και να βγαλεις τα συμπερασματα σου. Μπορεις να εστερνιστεις την αποψη, μπορει απλα να διαφωνεις με αυτην.
Επιτρεπεται ξερεις!

Κάτι ανάλογο δεν κάνει κι ο REALZEUS όταν μιλάμε για το πρωτάθλημα οδηγών? :roll: