Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι.
Προτιμαμε 5ο του Μαξ
Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι.
George_Prix έγραψε:Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι.
Προτιμαμε 5ο του Μαξ
BARHonda έγραψε:George_Prix έγραψε:Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι.
Προτιμαμε 5ο του Μαξ
5ο Μαξ ή 3ο Fernando?
BARHonda έγραψε:George_Prix έγραψε:Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι.
Προτιμαμε 5ο του Μαξ
5ο Μαξ ή 3ο Fernando?
George_Prix έγραψε:Θα παρω την κουρτινα Β
sparticle έγραψε:Εγώ θα πω πάντως πως αν ο Lewis καταφέρει και κερδίσει το 8ο με τη Ferrari, είτε το '25 είτε το '26 που αλλάζουν και τα αυτοκίνητα (κάτι που θα σήμαινε βασικά ότι: 1) η Ferrari με αυτόν έκανε και έστησε αυτοκίνητο για τίτλο και το πήγε μέχρι τέλους και 2) θα έχει επικρατήσει του Leclerc) τότε στα σαρανταφεύγα του, η καριέρα του πλέον θα αξιολογείται εντελώς διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Βασικά πιστεύω θα ήταν αδιανόητο σαν επιτυχία, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε οδηγούς ναι, αλλά κάτι τέτοιο νομίζω θα τον έκανε τον πιο επιτυχημένο -πες το και κατσίκα- όχι μόνο λόγω αριθμών.
PaNick67 έγραψε:sparticle έγραψε:Εγώ θα πω πάντως πως αν ο Lewis καταφέρει και κερδίσει το 8ο με τη Ferrari, είτε το '25 είτε το '26 που αλλάζουν και τα αυτοκίνητα (κάτι που θα σήμαινε βασικά ότι: 1) η Ferrari με αυτόν έκανε και έστησε αυτοκίνητο για τίτλο και το πήγε μέχρι τέλους και 2) θα έχει επικρατήσει του Leclerc) τότε στα σαρανταφεύγα του, η καριέρα του πλέον θα αξιολογείται εντελώς διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Βασικά πιστεύω θα ήταν αδιανόητο σαν επιτυχία, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε οδηγούς ναι, αλλά κάτι τέτοιο νομίζω θα τον έκανε τον πιο επιτυχημένο -πες το και κατσίκα- όχι μόνο λόγω αριθμών.
Για εμενα αν κανει κατι τετοιο θα σημαινει επισης οτι η ξενερα του με το μονοθεσιο που μπισταγε στην ΜΒ ηταν τοση που δεν ειχε κινητρο καν να οδηγησει και ενας λογος παραπανω που δεν περιμενε το 24 να δει τι ψαρια θα πιανει το μονοθεσιο αλλα υπογραψε στην Σκουντερια πριν αρχισει καν να τρεχει με αυτο.
Αν εφταιξε μονο το μονοθεσιο ή εβλεπε οτι η ΜΒ πηγαινε πιο κοντα στον Ρασελ και τον ειχε πιο στην απεξω λογω ηλικιας, λογω του "να γυρισει σελιδα η ομαδα" , θα τα μαθουμε στα απομνημονευματα του.
Corto Maltese έγραψε:Καλά. Παπαριές καμαρωτές. Αυτά ισχύουν αν είσαι 20 άντε 25. Όταν έχεις 7,5 παγκόσμια στην κατοχή σου δεν κάθεσαι να ασχοληθείς. Λες ότι θες έτσι το αυτοκίνητο και αν το έχεις το έχεις, αν δεν το έχεις πάμε παρακάτω. Θα έχω εγώ 100 νίκες και θα κάτσω να παλεύω για την 4η θέση λες και είμαι κανένας Αλόνσο
Ο μεγαλύτερος παπατζής που έπιασε τιμόνι
Corto Maltese έγραψε:O Χουλκ; Σοβαρά τώρα; Ο Χουλκ;![]()
![]()
Ο μεγαλύτερος παπατζής που έπιασε τιμόνι
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]