Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#807729 Με ξένισε λίγο ο τρόπος που έλεγε ο Τάκης το όνομα του Νικ Ντε Βρις... Είχε μια παράξενη και μάλλον βαριά προφορά. Ίσως έτσι να είχε ακούσει να τον προφέρουν στα Ολλανδικά - ποιός ξέρει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#807857 Το πρόφερε "Ντε Βρίες".

Επίσης, τον Sargeant τον προφέρει "Σέρτζεντ"/"Σέρτζαντ".

Αυτό που με ενόχλησε όμως αυτή τη φορά, ήταν τα επανειλημμένα σχόλιά του για τον Τσουνόντα. Στα οποία συνηγορούσε και ο Σεϊτανίδης. Και δεν αναφέρομαι στα κλασικά και κοινότοπα κρυόκωλα αστεία περί ύψους, αλλά στο ότι είναι ο μίστερ καραμπόλας (?) και ψιλοάσχετος του grid. Από τη μία, εχέσθην για τον Τσουνόντα, από την άλλη με κουράζει αυτό το επίπεδο καφενείου.

Βασικά, τα ίδια και τα ίδια.

Δεν ξέρω για τους τύπους της Cosmote, αλλά ο Ηλίας Παπαϊωάννου και ο Άγγελος Σταθακόπουλος (αν δεν κάνω λάθος με τα ονόματα) που πλαισίωναν τον Κορόβηλα στις τελευταίες σεζόν, ήταν πάρα πολύ καλοί. Και ο Κορόβηλας δηλαδή, ήταν ειλικρινής και συμπαθής. Πολύ μου άρεσε και ο Λαζάκις επίσης.

Προς το παρόν, μάλλον κι εγώ με τους Αγγλάρες από τον επόμενο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
sparticle έγραψε:
Δεν ξέρω για τους τύπους της Cosmote, αλλά ο Ηλίας Παπαϊωάννου και ο Άγγελος Σταθακόπουλος (αν δεν κάνω λάθος με τα ονόματα) που πλαισίωναν τον Κορόβηλα στις τελευταίες σεζόν, ήταν πάρα πολύ καλοί. Και ο Κορόβηλας δηλαδή, ήταν ειλικρινής και συμπαθής. Πολύ μου άρεσε και ο Λαζάκις επίσης.

+1 :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By edmond
#807861 +2
Πέραν του ότι αυτόν έχουμε-->με αυτόν πορευόμαστε(για free πάντα μιλάω), είναι εκνευριστικό το επίπεδο ξερολίασης και η φάση του ότι η f1 επέστρεψε σε αυτόν που της ανήκει(!!). Θυμόμαστε βέβαια κάτι απαξιωτικούλια σχόλια για το προϊόν την πρώτη χρονιά που έμεινε εκτός λόγο ΕΡΤ.
Έπρεπε να ψιλιαστούμε την φάση ότι θα μας μπαστακωθεί όταν άρχισε πέρσι να βγαίνει στο πάνελ με τους πρώην. Οι οποίοι πρώην επαυξάνω για την αξιοπρέπεια τους.

Α, και θεωρώ πως τα διαλείματα των διαφημίσεων ότι πρέπει να...συρρικνωθούν όσο να' ναι :roll: . Νταξ, απαράιτητες φυσικά οι διαφημίσεις, δεν λέει κανείς το αντίθετο, η διάρκεια όμως που κόβεται η μετάδοση θεωρώ πως είναι παραπάνω από το λογικό και πως θα συζητηθεί.
Great expectations? Μπορεί. Οψόμεθα...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#807877 Εχοντας περασει απο την φαση ελευθερη > συνδρομιτικη > ελευθερη > συνδρομιτικη εχω να πω μονο αυτο, οι διαφιμησεις σκοτωνουν την θεαση. Μπορεις να χασεις ολη την δραση πανευκολα, ειδικα οταν γινονται σε στιγμη που μπορει να κατσουν πιτστοπ. Χανεις σιγουρα την προσυλωση με την οποιια παρακολουθουσες και ξενερωνεις αν εχει συμβει κατι που το εχασες.

Προφανως δεν μπορουν ολοι να πληρωνουν για να βλεπουν, αλλα μπορουσαν τα καναλια να αυξησουν τις τιμες των διαφημισεων, να βαλουν μπανερακια ή σε ενα παραθυρο τον αγωνα ωστε να μην χανεται τιποτα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#807888 Τα γούστα, οι ανάγκες και οι προτεραιότητες για τον καθένα μας διαφέρουν, αλλά γνώμη μου ότι για εκείνους που πραγματικά γουστάρουν (ή έστω, θα κάτσουν τις Κυριακές που έχει αγώνα να τον δούνε) τα 50€ είναι πραγματικά κοροϊδία να μην τα δώσεις. Τώρα εάν προσθέτει στην όλη εμπειρία τηλεθέασης να ακούς ΤΠ και όλα τα άλλα ονόματα που δεν τα ξέρω, πάσο, έχω να παρακαλουθήσω αγώνα με ελληνική εκφώνηση σχεδόν 10 χρόνια

Τα MotoGP είναι 100+ για να καταλάβετε που και πάλι, για εκείνους που πραγματικά γουστάρουν, θα τα δώσουν (η εναλλακτική κάποτε ήταν να ακούς Διατσίδη. Εμετός)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Τα MotoGP είναι 100+ για να καταλάβετε που και πάλι, για εκείνους που πραγματικά γουστάρουν, θα τα δώσουν (η εναλλακτική κάποτε ήταν να ακούς Διατσίδη. Εμετός)

Οσο ειναι στην Κοσμοτε παντως υπαρχει επιλογη αλλης γλωσσας και δεν ακους ΔΔ :yahoo:

αλλα να δινεις 22-25€ τον μηνα μονο γι' αυτο δεν λεει
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807895 Κι εγώ βρίσκω τα 50€ μια χαρά τιμή αν σκεφτείς τι αγοράζεις με αυτά τα λεφτά. Δεν τα έδωσα γιατί ποτέ δεν καταφέρνω να δω live αγώνα, οπότε τα torrents αργά το βράδυ είναι μια χαρά. Αλλά να καθίσω να δω αγώνα με Πουρναράκη και διαφημίσεις, δεν θα το έκανα για κανένα λόγο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807899 Τραγικά πολλά λεφτά αν σκεφτείς το θέαμα που προσφέρεται καθώς και την ανεπάρκεια της δημοσιογραφικής κάλυψης :s_biggrin ( όσον αφορά αυτά που δεν βλέπουμε ).
Εκεί κατά τον Ιούνιο, μετά το 8ο συνεχόμενο 1-2 της red bull , ελπίζω να αναρτηθεί φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για refund.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807901 Σαν πλατφόρμα, είναι πολύ καλή και ώριμη πάντως πια. Δεν νομίζω να υπάρχει και καλύτερη. Το MotoGP είναι πιο ακριβό, ενώ ακόμη και το VideoPass των WorldSBK είναι επίσης ακριβότερο.
Άρα, αν κάποιος θέλει να βλέπει live τους αγώνες F1, με όποιο θέαμα κι αν δείχνουν (που δε συμφωνώ, δε νομίζω να είναι τόσο τραγικό όπως λες), είναι μια καλή τιμή.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Bayern7 έγραψε:...ο Τάκης ήταν ενθουσιασμένος και ήθελε να τα κάνει όλα αυτός, σα να πηγαίνεις πρώτη μέρα στη δουλειά και να θες να δείξεις ότι είσαι πρόθυμος να κάνεις τα πάντα, να βοηθήσεις παντού. Θα χαλαρώσει με τον καιρό.

Όταν κόβει τον ειρμό της ομιλίας του για να μας πει ότι η φορητή ασύρματη κάμερα είχε έναν στιγμιαίο αποσυντονισμό.
Περιμένουμε το χαλάρωμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#809446 υπάρχει τρόπος να δούμε F1 από livestream του ANT1 χωρίς να πληρώσουμε ΑΝΤ1+;
ή άλλο streamάκι;

εντιτ: βασικά τώρα διαβάζω τα προηγούμενα post....δεν υπάρχει καν στην ελεύθερη TV ο αγώνας φέτος;
(δεν έχω TV, ντεν ξέρω)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ArrowsFA1 έγραψε:υπάρχει τρόπος να δούμε F1 από livestream του ANT1 χωρίς να πληρώσουμε ΑΝΤ1+;
ή άλλο streamάκι;

εντιτ: βασικά τώρα διαβάζω τα προηγούμενα post....δεν υπάρχει καν στην ελεύθερη TV ο αγώνας φέτος;
(δεν έχω TV, ντεν ξέρω)

Κι εγώ έτσι το βλέπω, από https://watch.antennaplus.gr/#/live/ant1
Νομίζω πρέπει να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή και βλέπεις κανονικά.