- 03 Φεβ 2020, 21:12
Παντως θα σημειωσω τη σημερινη ημερα.
Ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι, εστω και σε μικρη αντιπαραθεση, υπερασπιζομενος τον Αλονσο.
Δεν περιμενα οτι θα συμβει, ειλικρινα, δεδομενου του ποσο αντιπαθης μου ηταν παλαιοτερα.
Η αντιπαθεια δεν ειχε να κανει μονο με τη μαχη του με τη Φερραρι το 2006.
Το 2005 που οι κοκκινοι ηταν στο πουθενα λογω ελαστικων, το πιο λογικο θα ηταν να θελω να παρει την κουπα ενας ταλαντουχος νεαρος Ισπανος με τη συμπαθη Ρενω, παρα ο Φινλανδος με τη μονιμη αντιπαλο Μακλαρεν.
Ομως μονο που ο Ναντο μετα τις νικες του εκανε καθε ειδους ζωο πανω στο μονοθεσιο με σχεδον κομπλεξικη ποζερια, ελεγα ο ανθρωπος εχει σοβαρο θεμα... Ποσο μαλλον οταν το εκανε τοσο εντονα ακομα και οταν ο αντιπαλος του ειχε εγκαταλειψει απο μηχανικο προβλημα.
Με τα χρονια ομως ωριμαζοντας, δεν γινοταν να μην δω καποια πραγματα, παντα υποκειμενικα, μπορει και να κανω λαθος.
Δυστυχως στην F1 τα νουμερα δεν ειναι τοσο σαφη οσο τα 100αρια του Μπολτ, ακριβως επειδη παιζει ρολο το μονοθεσιο και απο πλευρας απολυτης ταχυτητας και απο πλευρας ταιριασματος με το στιλ του οδηγου.
Με τις ενδειξεις που μπορω να εχω, οχι μονο απο κουπες, νικες και πολς, βαζοντας κατω πολλες παραμετρους που δειχνουν πραγματα για καθε οδηγο, πιστευω οτι ο Ναντο ειναι κορυφαιος, οχι πολυ καλος, κορυφαιος.
Εκει που δε μπορω να παρω θεση ευκολα ειναι για το αν ηταν καλυτερος του Σουμι ή του Λουη. Δε θεωρω οτι εχω επαρκη δεδομενα για κατι τετοιο και ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
Ομως ποιος δε θα ηθελε να δει μαχη για τη νικη μεταξυ Λουη, Αλονσο, Φερσταπεν και Λεκλερκ ρε παιδια;