Είναι ξεκάθαρο ότι ο Vettel χάνει κατά κράτος φέτος από τον Hamilton (μέχρι τώρα) αλλά αυτό δεν διαγράφει μονοκονδυλιά όλη την πορεία του.
Και σε μικρή ομάδα έδωσε τα διαπιστευτήρια του και στην τετραετία της κυριαρχίας του ήταν ασταμάτητος και στην βροχή έχει κάνει φοβερούς αγώνες και γενικά η πορεία του δείχνει έναν κορυφαίο πιλότο.
Δύο "ψεγάδια" έχει μέχρι στιγμής, την ξεκάθαρη ήττα του από τον Ricciardo και αυτήν την εικόνα με αντίπαλο τον Hamilton όπου βέβαια δεν είναι teammates.
Μπορεί απλά να κάνει μία κακή χρονιά, οι οδηγοί δεν είναι ρομπότ.
Κανείς δεν ξεχνάει ότι ο, πανθομολογούμενα πλέον, κορυφαίος Hamilton έχει κάνει και κακές χρονιές (την μία την λες και τραγική).
Όσον αφορά τα νούμερο 1 και 2 επίσης η εικόνα στρεβλώνεται.
Και στην άκρη αδιαμαρτύρητα έχει κάνει ο Raikkonen και περίεργες στρατηγικές του έχουν δοθεί αλλά και μπροστά από τον Vettel έχει μείνει.
Τα ίδια ακριβώς έχουν συμβεί και με τον Bottas που τώρα παρουσιάζεται σαν φιλιππινέζα του Hamilton.
Το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι ότι δεν υπάρχει το (εμετικό) καθεστώς Schumacher. Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, και τα δύο συστήματα έχουν και θετικά και αρνητικά.

Το να φτασουμε να πουμε οτι επιτηδες εχανε απο Ricciardo ειναι πολυ τραβηγμενο, αλλα η αληθεια ειναι οτι μετα απο τεσσερα πρωταθληματα, αλλαγη μεγαλη σε κινητηρες με τη Renault να μενει τοτε πολυ πισω, το πραμα να δειχνει οτι κινειται προς εργοστασιακες ομαδες και τον Newey να την κανει (τότε) σιγα σιγα, ε μπορει και να μη νοιαστηκε και πολυ απο την αρχη της σεζον. Κι οταν δε νοιαζεσαι και πολυ κι εχεις team mate τον Ricciardo, λογικο να χασεις πανηγυρικα. Μενοντας πολυ πισω εσπασε και το συμβολαιο του ενα χρονο νωριτερα αν θυμαμαι καλα.
Αν βεβαια ισχυει εστω και λιγο οτι επιτηδες ψιλοσερνοταν, ειναι ακομα χειροτερο απο την αποψη του πώς φερθηκε σε μια ομαδα που ηταν για πανω απο δεκαετια και που του εδωσε τεσσερα πρωταθληματα.
sparticle έγραψε:
Αν βεβαια ισχυει εστω και λιγο οτι επιτηδες ψιλοσερνοταν, ειναι ακομα χειροτερο απο την αποψη του πώς φερθηκε σε μια ομαδα που ηταν για πανω απο δεκαετια και που του εδωσε τεσσερα πρωταθληματα.
και τον τάιζε με πολύ λιγότερα χρήματα από ότι άλλοι πρωταθλητές
http://www.gazzetta.gr/in-motion/formul ... -i-ferrari
http://www.espn.com/f1/story/_/id/24721 ... oks-errors
George_Prix έγραψε:Ας δουμε και με αριθμους τα φετινα κατορθωματα του ζωντανου φαινομενου Vettel...
http://www.espn.com/f1/story/_/id/24721 ... oks-errors
Ετσι είναι φιλε μου..Αλλωστε υπαρχει και ένα άλλο στατιστικο για τον Φετα.
Δεν εχει κερδισει ποτε όταν εχει ξεκινησει από 4ος και πισω...
Fiat Panda 7,6l/100km
mirage έγραψε:Τι ωραία που τα λέτε τα 2 σας
Τα δυο μας τα ποια? Τα πιτσουνακια?
Νομιζεις οτι προσβαλεις εμενα και το Geo f1 τωρα?
Τον εαυτο σου προσβαλεις με την αγενεια που δειχνεις...
Yugo_para_siempre έγραψε:Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο ο νέος μας φίλος να είναι ο Γκεακος ή μια λαϊκή εκδοχή του Γαματου...
Επειδη πολλοι Sherlock Holmes παιζουν εδω μεσα (δεν εισαι ο πρωτος) ηρθε η ωρα να αποκαλυψω το μεγαλο μυστικο! Ισα ισα για να μην κουραζετε το μυαλο σας με σεναρια επιστημονικης φαντασιας.
Με το Γιωργο λοιπον (για μενα δεν ειναι ουτε Γκεακος ουτε Geo f1) γνωριζομαστε εδω και πολλαααα χρονια. Τα λεγαμε σε ενα αλλο forum, ειχαμε την ιδια αρρωστια με τους Senna/Alonso και ειναι ο μονος ανθρωπος που γνωρισα μεσω forum και συναντησα απο κοντα εδω και σχεδον 2 δεκαετιες που ασχολουμαι με το net. Βρεθηκαμε για καφε, με τις γυναικες μας, ψησαμε, φαγαμε, ηπιαμε, μεχρι και στο σπιτι μου το φιλοξενησα. ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οταν μιλαω για καποιον ανθρωπο εχω χεσμενη και την F1 και τους Senna/Alonso.
E λοιπον ο Γιωργος μου ειπε "ελα ρε γραψου στο petrolheads.gr ειναι ωραια παρεουλα και θα σου αρεσει". Αυτο ηταν το μονο του "εγκλημα" και το μονο "μυστικο" μας. Ουτε δευτερο λογαριασμο δημιουργησε ουτε καμια παραβαση του κανονισμου εκανε. Και γιατι να κανει αλλωστε δευτερο λογαριασμο? Λες και θα αλλαζαν μυαλα μερικοι εδω μεσα αν διαβαζαν τα ιδια πραγματα εις διπλουν? Δε νομιζω!
Α και κατι τελευταιο... Μιλουσαμε στο τηλεφωνο τελευταια και με μια φωνη ειπαμε "τωρα που φευγει ο Alonso.... MAX". Great minds think alike! Οποτε ολοι οι haters θα εχετε να αντιμετωπισετε 2 υποστηρικτες του ιδιου απιστευτου "υπαλληλου" τα προσεχη 15 χρονια! Σας ευχομαι καλα κουραγια
George_Prix έγραψε:mirage έγραψε:Τι ωραία που τα λέτε τα 2 σας
Μόλις επιβεβαιωσες αυτο που έγραψα στο post μου, πως γνωριζεστε απο πριν. Δεν το εχεις πολύ. Τώρα τις υπολοιπες μπούρδες για πιτσουνακια και αγενειες δεν θα τις σχολιασω καν ειδικα μετα το τελευταίο ποστ σου.
mirage έγραψε:George_Prix έγραψε:mirage έγραψε:Τι ωραία που τα λέτε τα 2 σας
Μόλις επιβεβαιωσες αυτο που έγραψα στο post μου, πως γνωριζεστε απο πριν. Δεν το εχεις πολύ. Τώρα τις υπολοιπες μπούρδες για πιτσουνακια και αγενειες δεν θα τις σχολιασω καν ειδικα μετα το τελευταίο ποστ σου.
Νταξ τωρα μας επεισες. Αυτο εννοουσες πριν. Αλλα αφου ετσι αισθανεσαι χαρουμενος και σπουδαιος και εγω μαζι σου. Κοτζαμ Mod εισαι, μη σου χαλασω το χατηρι