- 08 Ιαν 2020, 15:00
Anonymous Founder έγραψε:...Ο Alonso παραδόξως μου ήταν/είναι πάντα πολύ συμπαθής. Τον θεωρώ εξαιρετικό μέσα στην πίστα, αλλά καταστροφή εκτός αυτής (για τον εαυτό του πάνω απ' όλα)...
Ακριβως την ιδια αποψη με σενα εχω για τον Ισπανο
Geo f1 έγραψε:...Ο Ισπανος πηρε τα μεγιστα εκανε 21-0 τον τιμ μειτ του και μας αφησε...
Επειδη ολοι ειναι ετοιμοι να με πυροβολησουν, μολις σκεφτηκα ενα ακομα παραδειγμα οσον αφορα την "τυχη" του Ντακαρ που ανεφερα νωριτερα... Αν αυτοι οι δυο οδηγοι τρεχανε 21 Ντακαρ με το ιδιο οχημα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειχαμε σκορ 21-0 επειδη καμποσες χρονιες δε θα καταφερνε καν να τερματισει ο Alonso ή θα εχανε απιστευτο χρονο απο μια βλαβη (οχι επειδη ειναι χειροτερος αλλα επειδη ετσι ειναι ο συγκεκριμενος αγωνας). Σαν λατρης της οριακης/απολυτης οδηγησης που ειμαι, αυτος ο αγωνας δε με καλυπτει. ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστο να αρεσει σε καποιους αλλους
Ακομα και στο Ντακαρ που δε μου αρεσει ο αγωνας, ΘΕΛΩ να παει καλα φυσικα. Και λογικοτατα οι περισσοτεροι εδω μεσα θελουν να πατωσει, οπως θα ηθελα κι εγω αν ετρεχαν οι οδηγοι της Ferrari ακομα και σε αγωνες με τηλεκατευθυνομενα αμαξακια! Αλλα ειλικρινα δε θα χαλαστω πολυ οτι και να γινει. Το μονο που θα με χαλασει, ειναι ενα πραγμα... Αν δεν τηρησει την υποσχεση του:
...More or less I expected this rhythm . I know I have more in my pocket, but it is not the time to take it out. If we arrive with the car in perfect condition for that week, we will try to throw a little more...
Εγω θελω αν πανε καλα τα πραγματα και δεν εκαταλειψει... Αν του κατσει μια ειδικη που δεν εχει κανεναν μπροστα του ωστε να οδηγει μεσα σε ενα συννεφο απο σκονη... Αν κρινει οτι "το εμαθα το μαθημα στην ερημο"... Να απασφαλισει και να ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ. Ειλικρινα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το Ντακαρ και δεν ξερω αν μερικες μερες αγωνα ειναι αρκετες για να το "μαθει" ενας καλος οδηγος, αλλα αυτο περιμενω για να με φτιαξει ο Ισπανος. Ουτε νικη ουτε τιποτα.
Κι ενα τελευταιο, αφου ειμαστε και στο σωστο τοπικο ειναι απο τις φορες που μιλαω για τον Ισπανο και δεν ειμαι off topic
Και με το Indy που επισης θεωρω δευτερατζα σε σχεση με την F1, δεν πωρωθηκα πολυ. Αλλα επειδη και σαν αγωνας μου αρεσει περισσοτερο απο την ερημο και υπηρχε η δυνατοτητα να το δω live, καθησα και ειδα τον Ισπανο να κανει πλακιτσα στα Αμερικανακια... Τον εβλεπα στην αρχη του αγωνα που ειχε μπει χαλαρα/αναγνωριστικα και ειχα ξενερωσει. ΗΞΕΡΑ οτι τους εχει οδηγικα κι εκανε γυρω-γυρω ολοι. Ελεγα "τι κανει ο μαλακας ρεεεε...". Μετα απο λιγο αποδειχτηκε οτι ο μονος μαλακας ημουνα εγω. Την πρωτη στιγμη που περασε απο το μυαλο του Ισπανου να βγαλει αυτο το εξτραδακι που εκρυβε στην τσεπη του, νομιζες οτι τρεχει μονος του μεσα στην πιστα.
Ιδιο feeling στη Daytona. Τι να κατσεις να δεις τη μπουρδα τους 24 ωρες (ασε που εγω εκατσα

)... Βλεπεις λιγους γυρους κοντρα Alonso/Castroneves (ναι για αυτον τον πολυνικη μιλαω) και φτανουν για να γελας τα επομενα σου χρονια με τη χαοτικη διαφορα ταλεντου...